جهاني كردن عيد نوروز

iRWEBDES

Active Member
اولا كه فرارسيدن عيد باستاني نوروز را به تمام كاربران و مسپولين سايت تبريك ميگم و اميدوارم سالي پربار تر از سالهاي پيشين داشته باشيم و همگي با هم دوست و رفيق باقي بمونيم و فرصتي پيش بياد كه همه با هم آشنا شيم ....

اين مقاله تو سايت .IRITN خيلي نظر من رو به خودش جلب كرد و از شما خواهش ميكنم اين رو بخونيد و به اون عمل كنيد از نويسنده اون هم خيلي متشكرم و بهش به خاطر اين طرز فكر تبريك ميگم .

همه مي‌دانيم كه هر سال 25 بهمن‌ماه مصادف با 14 فوريه ميلادي،‌ به نام روز والنتاين نامگذاري شده. اين مراسم يا بهتراست بگوييم رسم اين روز ساليان درازيست كه در غرب و بسياري از كشورهاي جهان در حال انجام است و همه آن‌هايي كه در ظاهر و يا باطن يكديگر را دوست دارند، هدايايي از قلب و گل و شكلات به همراه مخلفات هديه مي‌دهند. اما چرا به يك‌باره در چند سال اخير، اين نام و اين مراسم در ايران و بسياري از كشورهاي ديگر بر سر زبان‌ها افتاد. چرا در دهه گذشته، حتي اكثر پدران و مادران، حتي برادران و خواهران بزرگ‌تر ما اغلب از اين رويداد بي‌اطلاع بودند؟ جواب آن را تنها در يك كلمه مي‌توان جست‌جو كرد. "ارتباطات" يكي از مصاديق بارز رشد رسانه‌هاي نويني همچون اينترنت، اشاعه فرهنگ ملل مختلف و رسوم عقايد اقوام است. تاثير اين روز را به راحتي مي‌توان در ميان جامعه خود ديد. نوجوانان و جواناني كه وقت و پول و احساس خود را در اين روز در قالب يك هديه، گاهي يكي و گاهي چند تا! به ديگران ارزاني مي‌دارند. مغازه‌هايي كه گل‌ها و هدايا و عروسك‌هاي شكيل اغلب قلب خود را در اين روز با منت و گاه به چند برابر قيمت ارائه مي‌كنند و ...چرا ما ايرانيان با اين داستان‌ها و رسم و رسومات زيبا و با مسماي خود نبايد از طريق اينترنت،‌ به اشاعه فرهنگ و آداب و سنن خود به ديگراني كه مثل ما از اينترنت استفاده مي‌كنند، بپردازيم؟ چرا بايد حتما از كوچك‌ترين اتفاقي كه در قرون پيشين در كشوري ديگر افتاده، براي ابراز احساسات و بيان عشق خود به دوستانمان استفاده كنيم؟ چرا كاربران اينترنت ديگر كشورهاي جهان را با تبليغ‌هاي اينترنتي خود به ديد و بازديد همزمان با عيدنوروز دعوت نمي‌كنيم؟ غربي‌ها مراسمي شبيه به مراسم قاشق‌زني شب چهارشنبه‌سوري ما دارند، ولي مراسم آن‌ها معروف است و ما مراسم آن‌ها را مي‌شناسيم. جشن‌ هالووين آن‌ها را در ايران تكرار مي‌كنيم ولي چهارشنبه سوري و سيزده‌بدر خود را برايشان تعريف نمي‌كنيم و به انجام رسوم اين دو جشن ترغيبشان نمي‌كنيم.حالا كه از لحاظ استفاده‌‌كنندگان اينترنت و وبلاگ درجهان اينترنت به‌صورت نسبي، در سطح بالايي قرار داريم،‌ بد نيست كه بدون توجه به حمايت‌هاي دولتي و يا دستوارت مسوولان امر، خودمان به اشاعه فرهنگ خود در اينترنت بپردازيم و ديگران را با جشن‌هاي خود آشناسازيم تا كمي هم از رسم‌هاي ما ايرانيان در روزهاي سال به‌صورت يكسان در تمام جهان مراسمي اجرا شود و روزي خاص نامگذاري شود.منتظر هيچ كس نباشيم، كسي به ما كمك نخواهد كرد. بخشنامه‌هاي IT در هزار توي بوروكراسي گير كرده‌اند. اين زمان است كه از بين مي‌رود و در كنارش اعتبار فرهنگ اصيل و منحصر به‌فرد ما ايرانيان. :wink:

مهرداد كوهي

Salar

Active Member
جالب بود....بعد ار مدتها یه چیزه جالب خوندیم....
راستی اینجا کردها و افغانها هم عید نوروز رو جشن می گیرن!

saman_sweden

Active Member
........... بدون شرح

4shanbesoori.jpg

pooya799

Member
ما ايراني ها به داشتن همچين رسمي افتخارمي كنيم مهردادجان به نظرمن هرايراني كه سايت ياوبلاگي داره بايد اونوباحال وهواي عيدنوروز تطبيق بده وبنوعي عيدروبه وب سايتهاووبلاگامون بياريم چون غربي هاهم اين كارومي كنندمثلاسايت ياهووگوگل روموقع كريسمس ديديدبه نظرمن هم نبايد منتظربخشنامه يا حركتي ازجايي باشيم اينترنت فرصت مناسبيه كه مااين شكاف عميق اقتصادي اجتماعي روطي دويست سيصدسال اخيربين ما وغرب بوجوداومده درمدت كمي ترمييم كنيم وفرهنگ غني2500ساله كشورمونو به رخشون بكشيم
باتشكر

iRWEBDES

Active Member
pooya799 گفت:
ما ايراني ها به داشتن همچين رسمي افتخارمي كنيم مهردادجان به نظرمن هرايراني كه سايت ياوبلاگي داره بايد اونوباحال وهواي عيدنوروز تطبيق بده وبنوعي عيدروبه وب سايتهاووبلاگامون بياريم چون غربي هاهم اين كارومي كنندمثلاسايت ياهووگوگل روموقع كريسمس ديديدبه نظرمن هم نبايد منتظربخشنامه يا حركتي ازجايي باشيم اينترنت فرصت مناسبيه كه مااين شكاف عميق اقتصادي اجتماعي روطي دويست سيصدسال اخيربين ما وغرب بوجوداومده درمدت كمي ترمييم كنيم وفرهنگ غني2500ساله كشورمونو به رخشون بكشيم
باتشكر
بله كاملا
سايت من رو هم اگر ببينيد همينطور شده
در صفحه ي اول ...
www.m-sharifi.com/index-irwebdes.htm

مهرداد كوهي

pooya799

Member
بله اميدوارم منم بتونم توي اين چندروزآينده سايتموبه حال وهواي عيدنزديك كنم...
مديران مجيدآن لاين نمي خواهند اين كاروبكنن؟؟؟
من پيشنهادمي كنم هممون امضاهامونو براي عيدتغييربديم (جزيي يا كلي)وعيدرودر سايت مجيدآن لاين جشن بگيريم.
نظرشماچيه؟
باتشكر

iRWEBDES

Active Member
pooya799 گفت:
بله اميدوارم منم بتونم توي اين چندروزآينده سايتموبه حال وهواي عيدنزديك كنم...
مديران مجيدآن لاين نمي خواهند اين كاروبكنن؟؟؟
من پيشنهادمي كنم هممون امضاهامونو براي عيدتغييربديم (جزيي يا كلي)وعيدرودر سايت مجيدآن لاين جشن بگيريم.
نظرشماچيه؟
باتشكر
من موافقم
تمامي صفحات سايت خودم رو هم عوض كردم و به حال و هواي جشن نزديك تر كردم
اينم از امضام ...

مهرداد كوهي

kami_mz

Well-Known Member
زرتشت رو که از ما گرفتند بردند تاجيکستان. بجنبيم که اين يکي رو ازمون نگيرند.
همين جوري پيش بره. تاجيک ها مي گويند که کوروش متولد دوشنبه بوده تخت جمشيد هم اونجا ساخته شده ما دزديديمش آورديم نزديک شيراز.

Salar

Active Member
اینو راست گفتین....مگه ما از خارجیا چیمون کمتره....اونا موقغ کریسمس پدر سایتاشونو در میارن....چرا ما این کار رو نکنیم . بقول pooya799 هرايراني كه سايت ياوبلاگي داره بايد اونوباحال وهواي عيدنوروز تطبيق بده....

Salar

Active Member
کد:
 New Year 1383 Time 

New Year begins on Saturday Farvardin 1, 1383 (March 20, 2004)
at 10:18:37 AM Tehran Time.

Tehran, Iran  10:18:37 AM on Saturday March 20, 2004  
Paris 07:48:37 AM on Saturday March 20, 2004  
London 06:48:37 AM on Saturday March 20, 2004  
Australia/Newzeland 05:48:37 PM on Saturday March 20, 2004  
Tokyo 03:48:37 PM on Saturday March 20, 2004  
Eastern North America  01:48:37 AM on Saturday March 20, 2004  
Central North America  00:48:37 AM on Saturday March 20, 2004  
Mountain North America  11:48:37 PM on Friday March 19, 2004  
Pacific North America  10:48:37 PM on Friday March 19, 2004

mizsia

Member
با آقا مجيد صحبت كنيم ! ببينيم حالو هواي مجيد آنلاين كي نوروزي ميشه! هان! نظرتون چيه؟

Pooriya_Online

Active Member
آقا چهارشنبه سوري همه بياين تهرانپارس 150 يا 154.

پارسال خوفترين محله تهران شناخته شد و تمام تلوزيونهاي جهاني كه ميخواستن تصويري از اين روز داشته باشن به اينجا اومدم.

بياين و سراغ سياوش-سيامك-شاهين و ... رو بگيرين و ببينيد چه بچه هاي توپين

MrMohi

Active Member
به عقیده من هم باید رسوم تاریخی و کهن خودمون رو به مردم دنیا بشناسونیم . اگر بتونیم این کار رو به نحو احسنت انجام بدیم مطمئنا خیلی ها رو میتونیم جذب فرهنگ اصیل خودمون کنیم . تکنولوژی روز و دمکراتیک اینترنت این امکان رو برامون گذاشته تا ما هم در این تبادل فرهنگ سهمی داشته باشیم
(اوه اوه چه جمله قصاری گفتم!)

iRWEBDES

Active Member
MrMohi گفت:
به عقیده من هم باید رسوم تاریخی و کهن خودمون رو به مردم دنیا بشناسونیم . اگر بتونیم این کار رو به نحو احسنت انجام بدیم مطمئنا خیلی ها رو میتونیم جذب فرهنگ اصیل خودمون کنیم . تکنولوژی روز و دمکراتیک اینترنت این امکان رو برامون گذاشته تا ما هم در این تبادل فرهنگ سهمی داشته باشیم
كاملا و شديدا موافقم ...

مهرداد كوهي

MrMohi

Active Member
iRWEBDES گفت:
MrMohi گفت:
كاملا و شديدا موافقم ...

مهرداد كوهي

چاکریم . فوق العاده شدید!

جدیدترین ارسال ها

بالا