جمع کردن تمام تکسچرهای یه پروزه در یک جا

3dmad

Well-Known Member
سلام به همه
من میخواستم ویندوزم رو عوض کنم و البته اگه بشه یه هارد ssd هم به سیستمم اضافه کنم

حالا یه راهنمایی دو مرحله ای میخواستم (مرحله اولشو میدونم دومش رو نمیدونم)

یک . اینکه راهی هست تا محل همه تکسچر ها رو سیو کنم تا تو مکس بعدی ای که نصب میکنم پیداشون کنم ؟ خب این روشنه باید تو قسمت external file همه رو انتخاب بعد هم save as کنم

دو . (چون میخوام اگه خدا بخواد یه ssd تهیه کنم و دو قسمتش کنم یکی درایو c یکی هم فقط مختص مکس و تکسچرهای استفاده شده ) آیا راهی هست که بشه "براحتی" همه تکسچرایی که تو external file ام هست تو یه جا جمع کنم ت بعد به ssd منتقلش کنم؟ میــشه؟ داریم مردم؟:-?

و یه نکته اونم اینکه وجود path های زیاد تو external files باعث کندی مکس میشه؟

M.Hosseinzadeh

Active Member
آخه من یه پکیج آموزشی دارم .
که دوست دارم

10000نفر ازش استفاده کنن

اگه خواستی ادش کن تا من پکیج رو بهت بدم

tiptooop

Well-Known Member
سلام دوست عزیز. سعی کن اول واسه کارات پروژه تعریف کنی، بعد شروع به کار کن. اگه هم پروژه تعریف نکردی یکی تعریف کن و تکسچرهاتو توی پوشه SceneAsset/Images پروژه ات بذار. بعد توی مکس از Aplication menu (دکمه که بالا سمت چپ مکسته) گرینه Manage و بعد Asset Tracking رو انتخاب کن. حالا تمام تکسچرهاتو اینجا میبینی. همه رو انتخاب کن و راست کلیک کن و گزینه SetPath رو بزن. حالا آدرس پوشه image پروژه رو بده. وقتی این کار رو کردی ، در حالی که هنوز همه ی تکسچر ها در AssetTracking انخاب شده هستن دوباره راست کلیک کن و گزینه Make Path Relative to project رو انتخاب کن. تمام.
با این کار شما آدرس عکس ها تو نسبت به پوشه پروژه نسبی کردی و پوشه پروژه رو رو هر کامپیوتری خواستی ببر. فقط باید روی سیستم جدید SetProectFolder رو بزنی و آدرس پوشه پروژه رو بدی.

یه راه دیکه هم داره و اینکه تکسچرهاتو بزاری جفت فایل مکست و بعد از Asset Tracking آدرس عکس هاتو به مکس بدی و بعد تو همون Asset Tracking در حالی که همه تکسچرات انتخاب هستن ، راست کلیک کنی و گزینه Resolve path to UNC loaction رو بزنی. اینتوری عکس هات نسبت به فایل مکست و بطور نسبی آدرس دهی میشن . روی هر سیستمی فایل مک رو باز کنی تکسچر ها رو میشناسه.

باز راه دیگه اینه که از Utility به اسم Resource collector استفاده کنی.

ببخش که بد گفتم

3dmad

Well-Known Member
سلام دوست عزیز. سعی کن اول واسه کارات پروژه تعریف کنی، بعد شروع به کار کن. اگه هم پروژه تعریف نکردی یکی تعریف کن و تکسچرهاتو توی پوشه SceneAsset/Images پروژه ات بذار. بعد توی مکس از Aplication menu (دکمه که بالا سمت چپ مکسته) گرینه Manage و بعد Asset Tracking رو انتخاب کن. حالا تمام تکسچرهاتو اینجا میبینی. همه رو انتخاب کن و راست کلیک کن و گزینه SetPath رو بزن. حالا آدرس پوشه image پروژه رو بده. وقتی این کار رو کردی ، در حالی که هنوز همه ی تکسچر ها در AssetTracking انخاب شده هستن دوباره راست کلیک کن و گزینه Make Path Relative to project رو انتخاب کن. تمام.
با این کار شما آدرس عکس ها تو نسبت به پوشه پروژه نسبی کردی و پوشه پروژه رو رو هر کامپیوتری خواستی ببر. فقط باید روی سیستم جدید SetProectFolder رو بزنی و آدرس پوشه پروژه رو بدی.

یه راه دیکه هم داره و اینکه تکسچرهاتو بزاری جفت فایل مکست و بعد از Asset Tracking آدرس عکس هاتو به مکس بدی و بعد تو همون Asset Tracking در حالی که همه تکسچرات انتخاب هستن ، راست کلیک کنی و گزینه Resolve path to UNC loaction رو بزنی. اینتوری عکس هات نسبت به فایل مکست و بطور نسبی آدرس دهی میشن . روی هر سیستمی فایل مک رو باز کنی تکسچر ها رو میشناسه.

باز راه دیگه اینه که از Utility به اسم Resource collector استفاده کنی.

ببخش که بد گفتم

آقا خیلی ممنون

فقط اینکه فرمودین من تکسچرامو بذارم تو پوشه . مشکل همینجاست که من میخواستم با یه کار همه تکسچرامو جمع کنم (نه بصورت دستی برم به تک تک آدرسا) راهی برا این کار هست؟

tiptooop

Well-Known Member
بله. راهش استفاده از utility به نام Resource Collector هست.
برای استفاده از این ابزار، اول صحنه مکس رو باز کنید ، بعد از Command Panel، گزینه ی Utiliy رو بزن (علامت چکش) ، روی دکمه More کلیک کن و گزینه ی Resource Collector رو از لیست انتخاب کن. حالا از طریق Resource Collector یه پوشه رو واسه قرار دادن تکسچر ها و فایل های IES انتخاب کن و روی Begin کلیک کن. تمام. اینطوری هر تکسچری از هرجا که تو مکست استفاده کردی تو این پوشه قرار میگیره.
امیدوارم تونسته باشم جوابت رو بدم

3dmad

Well-Known Member
بله. راهش استفاده از utility به نام Resource Collector هست.
برای استفاده از این ابزار، اول صحنه مکس رو باز کنید ، بعد از Command Panel، گزینه ی Utiliy رو بزن (علامت چکش) ، روی دکمه More کلیک کن و گزینه ی Resource Collector رو از لیست انتخاب کن. حالا از طریق Resource Collector یه پوشه رو واسه قرار دادن تکسچر ها و فایل های IES انتخاب کن و روی Begin کلیک کن. تمام. اینطوری هر تکسچری از هرجا که تو مکست استفاده کردی تو این پوشه قرار میگیره.
امیدوارم تونسته باشم جوابت رو بدم

آقا خیلی ممنون خیلی لطف کردی عالی بود، عــــــــــــــالی

hossein139

New Member
Archive کردن که راه بسیار ساده ای هم هست اینجوریه
روی گزینه ی مکس ( بالای صفحه ی مکس سمت راس ) کلیک میکنی
جلوی گزینه ی save یه فلش داره رو اون کلیک میکنی
چهار تا گزینه داره
اخریش archive هست
روش کلیک میکنی و یه ادرس بهش میدی اونم یه فایل zip بهت میده با تمام تکسچرهات م سایر فایلهایی م استفاده کردی تو سنت:wink:
به همین سادگی

جدیدترین ارسال ها

بالا