جمع کردن اعداد در فلش

mehdigolzar

New Member
اقا من یک برنامهاحتیاج دارم که 3 تا Textbox داشته باشه که کاربر با کلیک کردن روی دکمهای از جمع 2
عددی که خود وارد کرده را در textbox سوم ببیند اگه کسی داره ممنون میشم بده هر کاری کردم درست نمیشه:)

AMiR

Active Member
به مجيد آنلاين خوش آمديد

فايلتون رو لطف كنيد تا بگم مشكلش كجاست

pb559blue

Active Member
کدی رو که نوشتی خیلی مشکل داشت ... !!! مشخص که تازه شروع کردی به یاد گرفتن AS ... پس قبل از اینکه بلافاصله F9 رو بزنی
و شروع کنی به کد نوشتن بهتره بود یه کتاب آموزشی در مورد AS میخوندی و یا یه مبحث آموزشی که مقدمات کار رو یاد بگیری، اونوقت
نه تنها این سوال رو نمی پرسیدی بلکه خیلی سوال های پیشرفته تر از اینو هم خودت حل میکردی.

به هر حال از همین فردا برو یه کتاب AS بخر و شروع کن تا با مقدمات کار آشنا بشی. اما چون تا فردا خیلی مونده پس اینوداشته باش :

نخستین و بزرگترین مشکلی که داشتی این بود که واسه Button هیچ Event ی تعیین نکرده بودی. باید واسه Button ها Event (رویداد)
تعیین کنی تا AS متوجه بشه کی باید کد رو اجرا کنه برای اینکار باید از EventHandler ی که برای Button ها هست استفاده کنی :
کد:
on(press){
}

البته رویداد های دیگه ای هم داریم اما فعلا شما همین و بنویس ( بقیه شو خودت از کتاب یاد بگیر ... :cool: )

دومین مشکل تو کدی که واسه دکمه نوشتی بود، سه تا متغییر تعریف کردی، و هدف ایجاد سه متغییر از نوع Number با مقدار 0 بوده.
خوب تو VB، Delphi، C و ... میتونی اینکار رو بکنی و مثلا تو VB با یه DIM سه تا integer تعریف کنی، اما اینجا نه ... با این تعریف
عملا فقط یک متغییر از نوع Number داری و دوتای دیگه در AS2.0 بعنوان Object در نظر گرفته میشن:
(در ضمن نیازی به تعریف متغییر از نوع Number نداری ... این بخش تو کد نهایی نیازی نیست اما یاد بگیری خوبه ... )

کد:
var ham:Number = 0;
var ham1:Number = 0;
var ham2:Number = 0;

سومین مشکل یه Number نمیتونه خاصیت text داشته باشه بجای اسم متغییر های Number ی که تعریف کردی باید از نامی
که برای TextBox ها انتخاب کردی استفاده کنی ... (اصلا فکر کردی که چرا بهشون InstanceName دادی...؟) در ضمن از اونجا که
تو این TextBox ها کاراکتر های عددی بعنوان یه کاراکتر معمولی و یا رشته هستن نمیتونی با هم جمعشون کنی پس باید به
عدد تبدیلشون کنی، این کا رو با تابع parseInt() میتونی انجام بدی پس :
کد:
meh2.text = parseInt(meh.text) + parseInt(meh1.text);

در نهایت کد کامل ما مثل اینه :
کد:
on(press)
{
    meh2.text = parseInt(meh.text) + parseInt(meh2.text);
}

اگه مشکل دیگه ای داشتی بپرس (اما کتاب ActionScript یادت نره بخری ... :) )

mehdigolzar

New Member
مهندس دستت درد نکنه راستش من چند ماهی هست دارم فلش یاد میگیرم این کتاب اموزشی فلش 8 هم دارم
راستش این مساله رو هر کاری کردم حل نشد راستی کتابی که کامل as باشه داریم؟

mehdigolzar

New Member
مهندس من اینو درست کردم ولی یه مشکلی داره اونم اینه که من inputbox بهش
خاصیت blur دادم ولی وقتی برنامه رو اجرا می کنی کاربر می خواد عدد وارد کنه عددش واضح نیست نمیشه یه
کاری کرد خاصیت blur روی متن ورودی تاثیر نذاره اینم فایلش
مرسییییییییییی

پیوست ها

• New Folder (2).rar
    86.9 کیلوبایت · بازدیدها: 5

pb559blue

Active Member
بله، تو بازار هست، یکیش از انتشارات ناقوس و یکی دیگش از انتنشارات سیمرغ، البته شاید بازم باشه چندتا دیگه اما من ازشون خبری ندارم.

pb559blue

Active Member
نه، خیلی ساده به متنت Blur نده ... چون وقتی به یه TextBox یه Filter ی میدی در واقع به متن داخل اون داری فیلتر میدی چون یه
TextBox خودش جلوه گرافیکی نداره بجز Border ی که دورش هست. اما اگه میخوای مثلا خودت یه Border داشته باشی و Textbox ت
مثل Textbox های Windows باشه باید یه قاب خودت طراحی کنی و بعد MovieClip ش کنی و به اون MovieClip فیلتر بدی.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا