جلو گيري از over burn شدن

Farrokh

Active Member
سلام به همه ي كاربراي گل
اين يكي از كاراي اخير منه كه هنوز تموم نشده

خوب كه چي ؟

الان ميگم:
آقا غرض از مزاحمت اينكه همون طور كه ميبينيد چند تا ناحيه ي over burn (برشته شده) وجود داره
كسي راهي بلده كه بشه از ايجاد اونا جلوگيري كرد؟
يا اينكه بايد هي تست رندر بگيرم؟
شايد يه color mapping خوب بتونه مشكلو حل كنه!

اگه نظرتون رو هم در مورد كار بنويسيد ممنون ميشم
از هر نوع آدم ايراد گير هم بسيار استقبال ميكنم (شايد با 1 پرس چلو جوجه!)(شايدا ... شايد... )

راستي تورو خدا يكي pmزدنو توي مجيد آنلاين به من ياد بده

التماس نظر

يا حق !

پیوست ها

• 01.jpg
    01.jpg
    291 کیلوبایت · بازدیدها: 50
آخرین ویرایش:

Sherlock_Holmes

Active Member

dead_makers

Active Member
اگه اون مقاله هایی که شرلوک جان گذاشتن رو بخونی که همه چیز حله!
جدا از قضیه color mapping فکر میکنم نوری که گذاشتی شدت زیادی داره،اگه هم میخوای از color mapping استفاده کنی،میتونی از Exponential استفاده کنی،دوباره باید شدت نورها رو زیاد کنی تا بالانس بشه.
تو مدلینگت یخورده تناسب رعایت نشده،البته شاید بخاطر لنز دوربینت باشه...پیچ هات بزرگ هستن(کنار پله)ارتفاع هر کدوم از پله هات بنظر یخورده زیاد میاد(33سانتی متر باید باشه فکر کنم!یا همچین چیزایی)
چراغ ها رو هم ببر بالا که به سر کسی نخورهD:
ولی در کل اگه روش کار کنی با حال میشه!
ببخشید اگه زیاد گیر دادم به کارت،ما کوچکتیم
موفق باشی

Farrokh

Active Member
ممنون
اندازه ها دقيق هستند ولي لنز دوربين خيلي وايد شده
از camera correction استفاده كردم كه اينجوري شده!
اگه استفاده نكنم كادر دوربين جالب نمي شه
نمي دونم چيكار كنم

روی اسم کاربر (بالای عکسش مثلا روی dead_makers)یه بار کلیک کن یه منو باز میشه که میتونی هم پیغام خصوصی بدی ،هم ایمیل و ...

وقتي كليك مي كنم 3 گزينه ي زير در دسترسه

دیدن مشخصات عمومی
یافت نوشته های بیشتر از dead_makers
افزودن dead_makers به فهرست دوستان

حالا كدومشو بزنم ؟

از ايرادات هم خيلي ممنونم دوست من !:)
هميشه ايراد گرفتن باعث پيشرفت انسان ميشود

ali3dtech

Member
حالا كدومشو بزنم ؟

اگه چیزی به نام "ارسال پیغام خصوصی به ..." نداره یعنی طرف خودش پیغام خصوصیشو باز نکرده تا بهش پیغام خصوصی بدی. مثل خود شما :)
ولی این دوستمون که گفتی (همین dead_maker) رو که میشه بهش پیغام خصوصی داد
احتمالا چون ماله خودت فعال نیس نمیشه دوست جان

Sherlock_Holmes

Active Member
بريد به بخش صفحه كنترل كاربركه بالاي سايت هست و بعد ويرايش تنظيمها رو انتخاب كنيد...
تو قسمت بعدي تيك كنار فعالسازي پيغام خصوصي رو بزنيد...
موفق باشيد...

roohollah

Banned
برو اینجا:
u.JPG

Liz@rd

New Member
به نظرم باید رنگ نور ها رو روی خاکستری ست کنی ( 128=r 128 = G 128 = B) و شدت رو هم نهایتا 0.1 یا 0.2 .
سایه ها رو هم کم رنگ تر کنی بهتر میشه یه کم هم لنز دوربینت اثر منفی رو آدم میذاره . ببخشید که خیلی ایراد گرفتم .
امتحان کن شاید خوب تر بشه .

Farrokh

Active Member
به نظرم باید رنگ نور ها رو روی خاکستری ست کنی ( 128=r 128 = G 128 = B) و شدت رو هم نهایتا 0.1 یا 0.2 .
سایه ها رو هم کم رنگ تر کنی بهتر میشه یه کم هم لنز دوربینت اثر منفی رو آدم میذاره . ببخشید که خیلی ایراد گرفتم .
امتحان کن شاید خوب تر بشه .
پيشنهادات عالي بودن
مرسي

يك سري ايده گرفتم كه در اسرع وقت اجراشون مي كنم

از نظر هاي بقيه ي دوستان هم ممنونم

Farrokh

Active Member
بريد به بخش صفحه كنترل كاربركه بالاي سايت هست و بعد ويرايش تنظيمها رو انتخاب كنيد...
تو قسمت بعدي تيك كنار فعالسازي پيغام خصوصي رو بزنيد...
موفق باشيد...

من اين كار رو كردم ولي توي قسمت ويرايش تنظيمها اين پيغام رو مي بينم:
_tabande, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
  1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation

فكر ميكنم ايراد از سايته
ميشه لطفا پيگيري كنيد ؟
ممنونم

Mandana

Active Member
دوست جان سایت مشکلی نداره ^.^
بعد از عضویت برای شما ایمیل فعال سازی فرستاده میشه.باید توی لینک داخل اون کلیک کنید تا دسترسی های لازم به شما داده بشه
از اون جایی که عضویت شما مال یکسال پیش هستش و بعید می دونم اون ایمیل رو نگه داشته باشید، دسترسی تون رو دستی تنظیم کردم.دسترسی شما به بخش تغییر آواتار، امضا و پیغام خصوصی باز شد
در صورتی که مشکلی بود حتمن مطرح کنین.توی انجمن نظرات و پیشنهادات

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا