جلوگیری از نمایش پیام هشدار وقتی از tinymce خارج می شیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

i-php-i

Active Member
وقتی از ادیتور tinumce خارج می شیم یه پیام هشدار نمایش داده می شه.

چطور می تونم جلوی نمایش این پیام هشدار رو بگیرم؟

سوال دوم اینکه چطور می تونم آدرس شکلکهای این ادیتور رو بصورت سئو دربیارم؟

من سرچ کردم، لطفا کد این کار رو برام بفرستید.

farik

Well-Known Member
برای مورد دوم فعلا جواب خاصی ندارم تا جستجو کنم..
ولی برای کورد اول اگه از ورژن های قدیمی ترش استفاده کنین این خاصیت رو ندارن..ولی بازم سرچ میکنم ببینم چطور میشه این خاصیت رو از کار انداخت..
موفق باشید..

i-php-i

Active Member
برای مورد دوم فعلا جواب خاصی ندارم تا جستجو کنم..
ولی برای کورد اول اگه از ورژن های قدیمی ترش استفاده کنین این خاصیت رو ندارن..ولی بازم سرچ میکنم ببینم چطور میشه این خاصیت رو از کار انداخت..
موفق باشید..
دوست عزیز چی شد؟
تونستی چیزی پیدا کنی؟

farik

Well-Known Member
سلام..
آقا شرمنده..هر چی گشتم چیزی گیرم نکرد..الانم دو ساعت هرچی این کدش رو دست میزنم این پیغام نمیره..راستش خودم میخواستم چند سال قبل از اینا درست کنم یاد نداشتم و اونموقع هم فقط تو سایت meebo و چند جای دیگه بودش ولی حالا یکم همه گیر تر شدن...امین جان و حسین جان اگه میتونین کمک کنین..من که نتونستم...
موفق باشید..

eAmin

Well-Known Member
چه پیام هشداری؟ میشه کدهایی که باهاش تست کردین رو ضمیمه کنید تا شاید بهتر بتونم راهنماییتون کنیم.

i-php-i

Active Member
چه پیام هشداری؟ میشه کدهایی که باهاش تست کردین رو ضمیمه کنید تا شاید بهتر بتونم راهنماییتون کنیم.
وقتی که در محیط ادیتور چیزی تایپ می کنیم و بدون ارسال فرم، از ادیتور tinumce خارج می شیم یه پیام هشدار نمایش داده می شه. می خوام جلوی نمایش دادن این هشدار رو بگیرم.

سوال دوم اینکه چطور می تونم آدرس شکلکهای این ادیتور رو بصورت سئو دربیارم؟

eAmin

Well-Known Member
در رویداد oninit باید رویداد onbeforeunload رو override کنید:
کد:
tinyMCE.init({
	oninit: function() {
		window.onbeforeunload = function() {};
	}
});
------------
میخواید آدرس شکلکها رو seo بکنید که چی بشه؟ میخواید شکلکهاتون هم توی نتیج جستجو نمایش داده بشن؟ یا فقط میخواید آدرس زیباتری برای ...... داشته باشید؟

در مورد سوال دومتون باید بگم که ربطی به این تاپیک نداره، اصلا قرار نیست ما برای شما همه چیز رو آماده و به شما تحویل بدیم. بهتره کمی خودتون تلاش کنید و همه چیز رو بصورت آماده از بقیه درخواست نکنید. با شناختی که از نوع سوال پرسیدن در تاپیکهای قبلیتون دارم، اینو به شما میگم. اگر میخواید پیشرفت کنید باید خودتون برید دنبالش، با درخواست کردن کد به هیچ جایی نمیرسید و همیشه محتاج دیگرانید! بهتره شما اول جستجو کردن رو یاد بگیرید.
اگر با پایه و اساس وب و با موارد سطح پایین آشنا بودید، مطمئنن تا حالا پیشرفتهای چشمگیری داشته بودید، اینکه بدون دونستن مفاهیم اولیه یک کاری رو شروع کنید، هیچ وقت در اونکار پیشرفت نمیکند.

این تاپیک هم بسته میشه تا از بحثهای حاشیه جلوگیری بشه، اگر فکر میکنید که اشتباه میکنم میتونید از طریق پیغام خصوصی با من اینمورد رو در میون بزارید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا