جلوگیری از مشکل شما با تغییر زبان در ویندوز 7

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
با سلام خدمت دوستان
امروز به یک مشکلی برخوردم اینم این بود که وقتی با پلاگین خواستم زبان ویندوز رو تغییر بدم البته بعد از کمپایل هیچ عکس العملی رو ندیدم در صورتی که در حالت Run- F5 بدرستی کار میکنه که میتونید برای رفع این مشکل پروژتون رو تو ویندوز XP کمپایل کنید تا تو ویندوز 7 برنامتون به این مشکل برنخوره.
ضمنا یک مشکل دیگری که هم که وجود داره اینه که وقتی تو ویندوز 7 با پلاگین میخواین زبان ویندوز رو تغییر بدین شاهد فریز شدن برنامه برای یک ثانیه و مکث برای تغییر زبان خواهید بود که البته این مشکل به خاطر ویندوز 7 هست , امان از این ویندوز 7
دلیل اینکه این مشکلات رو مطرح کردم این بود که هم از این به بعد کاملا برنامه هاتون رو تست کنید و هم بدونید که بیلدر دیگه آخرای عمرشه و هم بعد از ارائه کارتون شاهد همچین مشکلی نباشید.

peyman136

تاحالا به این مشکل برخورد نکرده بودم یعنی به این مورد تاحالا توی کار با بیلدر نیاز داشتم چیزی که برام جالب بود دقت شما بود :دی

بیلدر دیگه آخرای عمرشه
متاسفانه این حقیقتی هست که باید قبولش کنیم

موفق باشی

loo30fer

متاسفانه این حقیقتی هست که باید قبولش کنیم
ولی یک حقیقتی که برای من و مطمئنا دوستان دیگر هم خیلی دردناک خواهد بود این هست که جز اینکه باید بیلدر رو فراموش کنیم این انجمن دوست داشتنی هم به فراموشی سپرده میشه و دیگه مطالب این انجمن هم به درد کسی نمیخوره و زحمات همه دوستان برباد میره واقعیتش من که وقتی به اینکه روزی میرسه که میام تو این انجمن کسی نیست و هیچ سوالی پرسیده نشده و انجمنی که برای مثل خونه خودم بوده داره خاک میخوره فکر میکنم اشکم رو در میاره :cry: ولی باز دعا میکنم که هیچ وقت همچین اتفاقی نیفته.

آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
ولی یک حقیقتی که برای من و مطمئنا دوستان دیگر هم خیلی دردناک خواهد بود این هست که جز اینکه باید بیلدر رو فراموش کنیم این انجمن دوست داشتنی هم به فراموشی سپرده میشه
ولی عوضش آپادانا داره روز به روز بهتر و تکمیل تر میشه
من بهش امید دارم که بتونه کاملا جایگزین بشه

جدیدترین ارسال ها

بالا