جلوگیری از ظاهر شدن نوار زرد رنگActiveX بالای IE

Dariush84

New Member
سلام به دوستان خویم
وقتی که کدهای java یا php مربوط به Tell a Friend رو به سایت اضافه میکنم در بالای صفحه Internet Explorer نوار زرد رنگ معروف:
A website tries to install an Scripts or ActiveX control on your computer ظاهر میشه که در FireFox این طور نیست.
سوالم اینه که کدوم کد باید اضافه یا برداشته بشه که این پیام بالای صفحه, کاربر رو اذیت نکنه ( یعنی درواقع دگمه ها هم از کار میفتند ) از طرفی سایتهای اصلی که این کدهارو ازش قرض گرفتم این مشکل رو ندارند. این مشکل یکباره دیگه هم بوجود میاد وقتی که رفتاری در DM MX به صفحه اضافه میشه مثل Open Browser Window - ممنون میشم راهنمایی کنید.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
داریوش عزیز ممنون از راهنمایی شما, خوشحالم کردی. چون من هنوز سایت رو آپلود نکردم نمیدونستم که این مشکل به این علت بوجود میاد. بازهم ممنون.

آخرین ویرایش:

DaRiOuShJh

Member
داریوش جان این نوار فقط موقع هایی که تو پی سی به صورته آفلاین تست میکنه نشون داده میشه
تو نت نشون داده نمیشه معمولا مگر اینکه مشکلی داشته باشه

Farshad_comp

New Member
اين مشكل يه راه حلي داره كه فكر كنم اينجوري حل بشه
در IE از منوي Tools گزينه Internet Options را انتخاب كرده و در تب Advanced و داخل ليست مجموعه اي به نام Security وجود داره كه داخل اون مجموعه سه تا گزينه Allow وجود داره كه بايد هر سه تا رو تيك بزنيد.
موفق باشيد

mostafa_cs

Well-Known Member
ممنون از پاسختون!
اما اگه ما بخوایم که تو دستگاه کاربر مقابل نشون داده نشه چی؟؟؟

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
ارادتمندم مصطفی جان
سوال شما به این شکل می مونه که من سوال کنم که آیا راهی هست که شما فایل PSD را به شکلی طراحی کنید که فقط با برنامه Gimp باز بشه؟!
شما نمی تونید دخل و تصرفی در زمان اجرای اسکریپت در مرورگر کاربر کنید.
پاینده باشید.

SADMIM

Member
از این دستور تو قسمت head وب پیج استفاده کنید
HTML:
<script src="[URL]http://www.google-analytics.com/urchin.js[/URL]" type="text/javascript">
</script>
<script type="text/javascript">
_uacct = "UA-555288-1";
urchinTracker();
</script>

ولی روی هم رفته ie بروزر مناسبی نیست! متاسفانه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mostafa_cs

Well-Known Member
ممنون از شما.
یعنی هیچ راهی نیست که بشه این کار رو انجام داد!؟
من با دریم ویور ازین باتنهایی که روش میری عوض میشه میذارم اما وقت اجرا این پاپ آپ مزاحم میادش :((
نمیشه از فریبی، چیزی استفاده کرد؟

آقایون این فقط روی لوکال ظاهر میشه. وقتی سایت آنلاین باشه نمیاد. می تونید امتحان کنید. سایت رو آپلود کنید و بعد چک کنید

ز این دستور تو قسمت head وب پیج استفاده کنید
کد HTML:

<script src="http://www.google-analytics.com/urchin.js" type="text/javascript">
</script>
<script type="text/javascript">
_uacct = "UA-555288-1";
urchinTracker();
</script>

ولی روی هم رفته ie بروزر مناسبی نیست! متاسفانه

دوست عزیز این دیگه چیه
شما کد google anlytics سایت خودت رو دادی بقیه بذارن تو سایت خودشون ؟!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا