جلوگيري از باز شدن پنجره هاي تبليغاتي(دانلود)

amir600

Active Member
آيا شما هم دنبال برنامه اي براي جلوگيري از باز شدن پنجره هاي تبليغاتي(pop up) مي گرديد؟
ديگر نگران نباشيد :arrow: با نصب اين برنامه ديگر هيچ صفحه ي تبليغاتي (pop up) خود به خود بر روي صفحه ي مانيتور شما باز نخواهد شد :eek:
اميدوارم به دردتون بخوره :arrow:

saberioon

Member
خدا خيرت بده !
دستت هم درد نكنه من كه خيلي به اين برنامه نياز داشتم !

amir600

Active Member
مي بينم كه پس از سالها دوري بالاخره تعداد بينندگان اين تاپيك از 31 به 32 تغيير كرد!
بازم خدا رو شكر!

ady_constantine

Active Member
دستت درد نكنه !‌

ولي لينك همرنگ متن است متوجه نشدم !
رفتم دانلود كنم ....

anti-life

Active Member
من هميشه از گوگل toolbar استفاده ميكنم ..... آخه خودش هم pup-up blocker داره...........ولي باز مرسي كه به فكرمون بودي

amir600

Active Member
anti-life گفت:
من هميشه از گوگل toolbar استفاده ميكنم ..... آخه خودش هم pup-up blocker داره...........ولي باز مرسي كه به فكرمون بودي
آره...
گوگل تولبار هم خوبه :arrow:
ولي اشكالي كه داره اينه كه قسمتي از صفحه ي مرورگر رو اشغال ميكنه :(

anti-life

Active Member
خوب چيزه مفت همين عيبها رو هم داره........در ضمن اين كارش كه Pup-Up Blocker نيست ...كارش Search هست.....ولي من كه راضيم.....هر موقع هم كه گيز كنه فقط كافيه Ctrl رو نگه داري تا Pup-up Blocker اون تا موقعي كه Ctrl رو داري از كار بيفته

amir600

Active Member
anti-life گفت:
خوب چيزه مفت همين عيبها رو هم داره........در ضمن اين كارش كه Pup-Up Blocker نيست ...كارش Search هست.....ولي من كه راضيم.....هر موقع هم كه گيز كنه فقط كافيه Ctrl رو نگه داري تا Pup-up Blocker اون تا موقعي كه Ctrl رو داري از كار بيفته
دقيقا...

anti-life

Active Member
پس ثابت شد هان......در كل بابا مفته حالش رو ببر الكي هم فضا كامپيوتر رو اشغال نكن

amir600

Active Member
anti-life گفت:
پس ثابت شد هان......در كل بابا مفته حالش رو ببر الكي هم فضا كامپيوتر رو اشغال نكن
البته با pop up stper هم وقتي ctrl رو نگه داري از كار ميفته

جدیدترین ارسال ها

بالا