جلد کتاب

MEGA WAVE

Active Member
سلام <
بچه ها این طراحیه جلد یه کتاب آموزشیه ، که یکی از دوستان فروم درخواست کرده بود و من براش انجام دادم <
ممنون میشم ایراداشو بگیرید ، فقط دقت کنید که این یه کتاب اندازه عادی با قطر کم هست ( تقریباً نیم سانت ) فکر میکنم 100 صفحه باشه ، و از اونجایی که یه کتاب آموزشیه حالت رسمی بهش دادم <
در ضمن نوشته پشت جلد الکی هست تا وقتی که خودشون نوشته اصلیو بزاره <
فقط به دید یه کتاب نگاه کنید چونن تا اونجایی که میدونم ناشرها خودشون روی جلد خیلی دست میبرند <

9sa0xs.jpg

من از این عکسها برا ساختش استفاده کردم <<

e8oolv.jpg
27x0zd4.jpg

2ikvz91.jpg
2hxyli9.jpg

آخرین ویرایش:
خیلی خوب شده البته برای کتاب.
به نظر من اگه روی جلد رو بجای اون رنگ خاکستری از رنگ دیگه ای استفاده کنی بهتر میشه .
مثلا سبز یشمی کمرنگ یا آبی
موفق باشی

[SOBHAN]

Active Member
خوب شده و زيبا ، خسته نباشيد .

فقط با فونت و رنگ تيتر كار مشكل دارم .

خسته نباشيد

التماس دعا
محمد حسين

MEGA WAVE

Active Member
خوب شده و زيبا ، خسته نباشيد .

فقط با فونت و رنگ تيتر كار مشكل دارم .
ممنون سبحان عزیزم بخاطر نظرت اما به نظرت از چه فنتی استفاده کنم ؟

خیلی خوب شده البته برای کتاب.
به نظر من اگه روی جلد رو بجای اون رنگ خاکستری از رنگ دیگه ای استفاده کنی بهتر میشه .
مثلا سبز یشمی کمرنگ یا آبی
اینجوری شدش ، که به نظر خودمم خوب شد ، مرسی <<
ipp4wy.jpg

saber110

Member
سلام در کل کار زیبایی شده ولی چون من خودم طراح ناشر هستم چند تا نکته خوبه توش بکار ببری:
1.فونت: بهتره از تیتر ، سمت و یا مهر استفاده کنی باید تو چشم باشه و سعی کن تیتر اصلی رو بهش استروک بدی و خیلی قابل توجه بشه
2. با سایه گوش قرمزهای خزنده موافق نیستم چون هم تو چاپ بد در می آد و هم جلوه کار رو گرفته
3. گوش قرمزهای خزنده رو می تونی بصورت پله ای بنویسی یا حتی تیتر اصلی رو
4. بخاطر صحافی نباید فراموش کنی که از هر طرف با طرح اصلیت حدود 7 میلیمتر فاصله بذاری مثلا الان اون 2تا خط بالایی ممکنه تو صحافی یه خطش بپره
5.اون هاشیه وسط هم امباس بهش نده چون تو چاپ میزون در نمی یاد.
6. این یه پیشنهاد شخصی هستش : برای پشت می تونی یه ترام از وسط کتاب بدی و بعد تو اون ترام آرم انتشارات قیمت و شابک وبالاش هم متن خلاصه رو بنداز البته معمولا برای کتابای تالیفی خلاصه نمی ذارن.

MEGA WAVE

Active Member
6. این یه پیشنهاد شخصی هستش : برای پشت می تونی یه ترام از وسط کتاب بدی و بعد تو اون ترام آرم انتشارات قیمت و شابک وبالاش هم متن خلاصه رو بنداز البته معمولا برای کتابای تالیفی خلاصه نمی ذارن
مرسی از نظر خیلی خوبت <
من این کارایو که گفتی میکنم <
اما در مورد مطلبی که نقل قول کردم : من نمیدونم این کتاب تالیفی هست یا نه چون یکی از بچه های فروم فقط اسم کتاب رو به من داد ، و همینجوری نوشتم "تالیف"و نمیدونستم که کتابهای تالیفی خلاصه نمیزارن <
در مورد پشتشم والا من اصلاً کتاب ندیدم که یه ترام از وسطش بزارم <
در کل اطلاعات مفیدی بهم دادی بازم ممنون <<

Saeed-masih

Member
سلام
آقا تبريك ميگم...كار قشنگي شده
(من يدونه ازين لاك پشتا داشتم اينا كه كر ميشن گوشاشون قرمز ميشه :lol:)

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
قشنگ شده مجتبی جان. فقط منم یه کوچولو نظر بدم؟
اون عطف کتاب که سفیدش کردی اگه به هر دلیلی موقع صحافی مستقیم نباشه ، جلوه ی کار رو خراب میکنه. بهتره زمینه ی جلد رو کمی به درون زمینه ی پشت جلد ترام بدی.

--------------------------------------------------------------------------------
به به سعید جان! خوبی آقا ؟ چطوری شما؟ خوشحالم که میبینمت.
--------------------------------------------------------------------------------

موفق باشید.

MEGA WAVE

Active Member
قا تبريك ميگم...كار قشنگي شده
(من يدونه ازين لاك پشتا داشتم اينا كه كر ميشن گوشاشون قرمز ميشه )
:lol: مرسی از نظرت آقا سعید <
شنگ شده مجتبی جان. فقط منم یه کوچولو نظر بدم؟
اون عطف کتاب که سفیدش کردی اگه به هر دلیلی موقع صحافی مستقیم نباشه ، جلوه ی کار رو خراب میکنه. بهتره زمینه ی جلد رو کمی به درون زمینه ی پشت جلد ترام بدی.
چشم آقا مهدی عزیزم این کارو میکنم ، چه عجب منت گذاشتی و رو طرح های من نظر دادی ،
من هی طرح میزارم برا اینکه استادها ، پیشکسوتها و بزرگترهای گلم ( منظورم به تمام بچه های فرومه ) بیان ایراداتشو بگیرن اما آقا مهدی جای شما توشون خالی بود ، ممنون که قابل دونستید .<<

جدیدترین ارسال ها

بالا