جلد كتاب

sialk graph

Member
من يه جلد زدم ميخام ببينم توي فتوشاپ چي جوري اون خط برش ها و رجيسترها رو ميذارند بعدش براي اينكه بعد از برش دور كارم سفيد نشه ميخاستم بدونم كه چه جوري بايد از اطراف كارم 0.5 سانت بيشتر بگيرم (كارم وزيريه)

Mandana

Active Member
فکر نمی کنم طراحی جلد کتاب با فتوشاپ کار عاقلانه ای باشه.البته می تونین کارهای اولیه رو در فتوشاپ انجام بدین اما با برنامه های مختص اینکار خیلی بهتر می تونین اینکار رو انجام بدین.با فتوشاپ هم البته میشه اینکار رو کرد.اما به نوعی لقمه رو دور سر چرخوندنه
اون علامت رجستر هم از شیپهای آماده ی فتوشاپ هم هست البته.اما کار با برنامه ی مختص اینکار رو توصیه می کنم
موفق باشید

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اول اينكه شما سعي كن به اون 5نيم سانت اكتفا نكني. حداقل 1 - 2 سانت از بغل فاصله بذار. البته من منظورت رو از خط برش دقيقا متوجه نشدم چون وقتي كار ميره ليتوگرافي و بعدشم چاپ كار رو داخل شيت 50*70 ميچينن و دور كار كاملا سفيده و خط برشش هم مشخصه. حالا دقيق نميدونم منظورت از خط برش چيه.

sialk graph

Member
ماندانا جان از توصيت متشكرم . ميتوني بگي كه نرم افزار مختص اين كار چيه ممنونم
آقا اصلاً ميدونيد چيه اين اولين كار جدي منه و ميخام كه هيچ مشكلي نداشته باشه من الان طراحي اين جلد رو تموم كردم شماها لطفا بگيد كه الان بايد چيكار ديگه بكنم تا كار خوبي از آب دربياد يعني توي چاپ مشكلي نداشته باشه

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اگر مشكل شما فقط چاپ كردن طرحه كه بايد اولا سيستم رنگي كه توش كار كردي بر مبناي cmyk باشه. از هر طرف سعي كن حداقل 1 - 2 سانت فاصله بذاري تا تو برش به جلد اصلي صدمه وارد نشه. چيدمانت بايد درسته باشه. يه جلد كتاب رو باز كني ميبيني كه طرز چيدن جلد براي چاپ درست برعكس چيزي كه شما ميبيني. يعني قسمت پشت جلد بايد در سمت راست باشه و قسمت رويي جلد در سمت چپ. بقيه نكته ها هم مربوط به ليتوگرافي ميشه كه بهتره با خود ليتوگراف هماهنگ كني.

جدیدترین ارسال ها

بالا