جعبه منو و خطوط جدا کننده

bernadet

Member
منبع

http://www.tutorialstream.com/tutorials/photoshop/clean_content_box.php

داکیومنت جدید با ابعاد 400 * 200 ایجاد کنید . یک لایه جدید درست کنید و اسم لایه را جعبه بگذارید . و با ابزار

Rounded Rectangle Tool

و شعاع 14 پیکسل و رنگ

#E0E0E0

یک کادر به ابعاد جعبه منو رسم کنید .

1.gif

2.gif

در پلت لایه ها بر روی لایه جعبه کنترل کلیک کنید که انتخاب شود و یک لایه جدید درست کیند و اسم آن را گرادیانت بگذارید و از نوار ابزار ، ابزار گرادیانت را برداشته و گرادیانت زیر را بسازید .

3.gif

و در حالیکه شیفت را پایین نگه داشته ای از چپ به راست با گرادیانت یک خط افقی رسم کنید .

4.gif

جعبه به این صورت شد

5.jpg

در پلت لایه ها بر روی لایه جعبه دبل کلیک کنید و تنظیمات زیر را اعمال کنید .

6.gif

جعبه منو به این صورت حالت سه بعدی پیدا کرد .

7.jpg

حالا به مرحله ایجاد خطوط جدا کننده بین آیتم های منو می رسیم . یک داکیومنت جدید با ابعاد 2 * 150 و پس زمینه سفید درست کنید . یک لایه جدید درست کنید ابزار خط

Line Tool

را بردارید و ضخامت را یک پیکسل کنید .

Weight 1px
uncheck the antialiased چک نخورد
color : #525252
سه بار

Ctrl + +

کنترل همراه با کلید + روی کیبورد را بزنید که صفحه را درشت ببینید و همراه با فشردن شیفت یک خط افقی از چپ به راست رسم کنید .
یک لایه جدید درست کنید و یک خط دیگر منتهی این با با رنگ

#B5B5B5

درست یک پیکسل پایین تر از خط اول رسم کنید .

8.gif

در پلت لایه ها بر روی لایه خط خاکستری روشن کلیک نموده و

Ctrl + E

را بزنید که دو لایه خط با هم مرج شوند و ابزار

Move

از نوار ابزار را بردارید و این لایه جدید مرج شده را به داخل داکیومنت قبلی که حاوی جعبه منو بود درگ کنید . اگر خط کشیده شده به دورن جعبه منو را نمی بینید مطمئن شوید که در پلت لا های این لایه خط در بالای لایه جعبه قرار دارد . با ابزار

Move

خط را به جایگاه مناسبش درگ کنید و لایه خط را دوپلیکیت کیند و خط دوم را هم به جای مناسب بکشید و این کار را آنقدر تکرار کنید که همه خطوط جدا کننده را ایجاد نموده باشید . در ضمن می توانید در پلت لایه ها با اپاسیتی خطوط جداکننده بازی کیند و نتیجه دلخواه ار به دست آورید .

9.jpg

10.jpg

آموزش خطوط جداکننده

منبع

http://www.tutorialwiz.com/inset_lines/

یک داکیمونت جدید با رنگ پس زمینه دلخواه ایجاد کنید .

1.jpg

یک لایه جدید درست کنید و اسم آن را خط بگذارید .
از نوار ابزار مداد

Pencil tool

را برداریدو کلید دی

D

روی کیبورد را بزنید که رنگ فورگراند سیاه شود و ضخامت مداد هم یک پیکسل باشد و همراه با فشردن شیفت روی کیبورد با مداد یک خط افقی از چپ به راست داکیومنت رسم کنید .

2.jpg

و این استایل را در مورد خط به کار برید .

dropshadow.gif

به این شکل رسیدیم

3.jpg

و در پلت لایه ها بلندینگ مود لایه خط را به

Soft Light

ببرید و برای همه آیتم های منو خط بکشید .

f.jpg

bernadet

Member
خواهش مي کنم براي خود من هم عکسهاي مربوط به آموزش خطوط جدا کننده نمي آد . در اين موارد بعضي اوقات اگر روي عکس رايت کليک کنيم و آدرسش رو کپي کنيم و در نوار آدرس بروزر پيست کنيم عکسش مي آد . الان براي خود من اينطوري شد . ممنون .

saghar_sh

New Member
عكسهاي آخرش هم هيچ باز نميشه
چندتاي آخري
بعد از 20 مين باز شد
عكس از كجا بگيرم؟
يكي پي دي اف بذاره

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
با برطرف شدن مشکل اپلود سنتر سایت مشکل عکسا هم برطرف میشه.

bernadet

Member
عکس

sagahr_sh گفت:
عكسهاي آخرش هم هيچ باز نميشه
چندتاي آخري
بعد از 20 مين باز شد
عكس از كجا بگيرم؟
يكي پي دي اف بذاره

عزیزم اگه عکسا باز نشد و دیدن آموزش برات خیلی مهمه هر عکس رو در یک صفحه جدا باز کن . این آموزشهاس من اکثرا مال چند ماه ÷یشه و درست یادم نیست عکسها رو کجا آپلود کردم . اما اکثرشون روی همون آموزش به زبان اصلی اینجا گذاشتم که بعید می دونم کار نکنن . بعضی وقتا عکسها به خاطر سرعت پایین نت بالا نمی آن و می تونی هر کس رو در یک صفحه جدید اینترنت اکسپلورر باز کنی . موفق باشی .

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
Bernadet عزیز مشکل اپلود سنتر برطرف شده و من که عکسا رو میبینم.

bernadet

Member
sara_is_nice_girl گفت:
Bernadet عزیز مشکل اپلود سنتر برطرف شده و من که عکسا رو میبینم.[/QUOTE

مرسی عزیزم . برای خود من چند تا عکس آخری نمیاد . عکسایی که اینجا گذاشتم سورسشون تو آپلود سنتر مجید آنلاین نیست . منبعشون تو همون سایت منبعی که آموزش رو از روش ترجمه کردم .

بازم ممنون گلم .

جدیدترین ارسال ها

بالا