جشنواره تئاتر طنز تنگستان

ممنون از همه کسانی که در مبحث قبلی نظر دادن و منو راهنمایی کردن. در مورد رنگ و نوشته های نباید به من بگین. یه طرح دیگه زدم. البته شاید تکراری باشه اما من جایی ندیدم. نظر راجه به لوگو هم بدین چون خودم طراحی کردم و شاید برای تندیس استفاده بشه. بازهم ممنون از حمتون.
:cool:

پیوست ها

• Comedy_M.Bolandnazar.jpg
    Comedy_M.Bolandnazar.jpg
    191.4 کیلوبایت · بازدیدها: 23

ghafeleh

Member
ممنون از همه کسانی که در مبحث قبلی نظر دادن و منو راهنمایی کردن. در مورد رنگ و نوشته های نباید به من بگین. یه طرح دیگه زدم. البته شاید تکراری باشه اما من جایی ندیدم. نظر راجه به لوگو هم بدین چون خودم طراحی کردم و شاید برای تندیس استفاده بشه. بازهم ممنون از حمتون.
:cool:

کار خوبی شده........

leili1

Active Member
اهان
این خیلی بهتر ه
empty.gif
369220a3hjk9pcg9.gif

باسه اون لوگو هه که طراحی کردی اگه شکلک خوشحال باشه بهتر
به نظر من

موفق باشی :)

vahiddesign

Member
سلام
کار خوبی شده ولی اگه اون شکل صورت توی آرم یه لبخند داشت خیلی بهتر میشد
مرسی

اینجوری :d

mashreghi

Member
خیلی عالی تر شده ومعلومه که وقت گذاشتی ولی یک نکته از نظرهای قبلی رو باز روش پافشاری می کنم :
برگزاری یک برنامه توسط دو سازمان بصورت ( سازمان الف و سازمان ب برگزار می کنند ) یا ( سازمان الف با همکاری سازمان ب برگزارمیکند ) می آید . متشکر

خیلی عالی تر شده ومعلومه که وقت گذاشتی ولی یک نکته از نظرهای قبلی رو باز روش پافشاری می کنم :
برگزاری یک برنامه توسط دو سازمان بصورت ( سازمان الف و سازمان ب برگزار می کنند ) یا ( سازمان الف با همکاری سازمان ب برگزارمیکند ) می آید . متشکر

از بابت نظری که دادی ممنون. اونو تو طرح اصلی درستش می کنم. این طرح حالا چاپ نمیشه. باید باهاشون هم حرف بزنم. از همگی ممنون:D:paint:

DANG3R

Member
مبارکه ...
از قبلی که گفتم بیشتر روش کار کنید و با جلوه ترش کنید بهتر شده ...

موفق باشید...

جدیدترین ارسال ها

بالا