اینطور که به نظر میرسه فایل اجرایی باید داخل کامپیوتر باشه و سی دی مربوط به خودش رو تو درایو ها پیدا کنه .
اگه منظورتون این باشه برای تشخیص نوع درایو اینجا رو ببینید . و در مورد اینکه تشخیص بده سیدی همون سیدی مورد نظر شماست باید برنامه چک کنه ببینه محتویات سی دی درسته یا نه ( مثلا چند تا فایل بخصوص ) یا اسم درایو و ...
سلام من یه دستور برا این نوشتم که یه فایل مشخصی رو توی فلش داری وقتی میخوای فلش رو نصب کردی اون رو سرچ کنه پیدا کنه ولی افسوس نمیدونم که چجوری براتون پیوستش کنم اگه راهنماییم کنید حتما براتون پیوست میکنم
سلام من یه دستور برا این نوشتم که یه فایل مشخصی رو توی فلش داری وقتی میخوای فلش رو نصب کردی اون رو سرچ کنه پیدا کنه ولی افسوس نمیدونم که چجوری براتون پیوستش کنم اگه راهنماییم کنید حتما براتون پیوست میکنم
سلام دوباره . اینقدر برای این مسائل کوچیک افسوس نخورید همین که می خواستین کمک کنین خودش خیلیه . من خودم که اوایل اومده بودم تو سایت خود همین پست زدنم بلد نبودم . چون اولین سایتی بود که توش عضو شده بودم .
امید جان شما باید روی دکمه تنظیم های بیشتر پایین صفحه کلیک کنین تا یه صفحه ظاهر بشه که ابزارهای بیشتری برای شما داره بعد پایین TextBox که باید متن پستتون رو بنویسید یه دکمه هست نوشته مدیریت پیوست ها . از اونجا می تونید فایلتون رو انتخاب کنید بعد آپلود و بعدش اون پنجره رو ببندید . حالا اگه پاسختون رو ارسال کنین فایل های ضمیمه شده شما هم تو پایین پستتون نمایش داده میشن .
دوستان منظور من را درست متوجه نشدن من می حوام با کلیک بر روی یه دکمه محتویات cسی دی brows بشه همین حتما در سی دی های آموزشی دیدید که نوشته جست و جو در سی دی ولی من وقتی آدرس دهی می کنم جواب نمیده نمی دونم چرا؟
شما کافیه روی دستور run program آدرس پوشه را به جای فایل بدهید .
اگر فایل اجرایی اتوران در پوشه ی اصلی (root) قرار داره این دستور را در قسمت اسکریپت وارد کنید :