جست و جو در متون عربی!

noorabas

Active Member
با سلام
به لطف خدا و با کمک دوستان این انجمن نرم افزار قرآنی الفرقان ساخته شد .که از همه دوستانی که در ساخت آن همکاری کردند تشکر می کنم البته در نرم افزار از مدیریت سایت مجید آنلاین تشکر شده است.

اما برای ورژن بعدی می خواهم بخش جست و جو رو نیز به آن اضافه کنم.

برای اطلاع دوستان از چند و چون کار عرض می کنم که :
1.متون سوره ها در 114 فایل متنی!به تعداد سوره های قرآن است چون با دیتابیس آشنایی نداشتم مجبور به این کار شدم
2.قبلا سرچ هایی درست کردم ولی چون می بایست کلمه مورد نظر با تمام حرکاتش نوشته می شد تا پیدا شود سرچ خوبی نبود. پس می بایست کار دیگری برای سرچ آن پیدا کرد که دست دوستان رو می بوسه
3.پیشنهاد خودم اینه که 114 فایل متنی بدون علامت و حرکت ساخته بشه و سرچ بر اساس اون انجام بده و بعد تطبیق بده با متن اعراب دار و نتایج در یک باکس نمایش داده بشن که با کلیک بر هر گزینه متن آیه مورد نظر که یک خط از یکی از 114 متن داده شده است نمایش داده بشه که خییییییییییییییییلی مبتدیه نه؟
فایل لود سطری در تایپیک زیر موجود می باشد.
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=145820

تایپیک خیلی قدیمی در این باره! :

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=147631

آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
خب شما که خودتون پاسخ خودتون رو دادید
دیگه منتظر چی هستید؟
علاوه بر این
برای سرچ سریع بین اون حجم اطلاعاتی و اینکه میخواهید شماره خطوطی که دارای کلمه مورد نظر هستند رو به دست بیارید میتونید از قسمت سرچ درون فایلهای متنی پلاگین کتیبه استفاده بکنید
جون هم بسیار سریع هست و هم شماره خط رو به شما برمیگردونه و هم اینکه دیگه برای شما نیاز به کد نویسی نداره !

آخرین ویرایش:

noorabas

Active Member
میشه لطفا یه نمونه بذارید ؟
چون عمده چیزی که از ام ام بی می دونم تجربیه نه اصولی لذا ممنون میشم یه مثال بذارید .
یا علی
:rose:

m javad

کاربر متخصص
اگر جوابی که برمیگردونه 0 باشه که یعنی عبارت مورد نظر رو پیدا نکرده
در غیر این صورت کارکتر اول تعداد خطوطی هست که کلمه مورد نظر رو توی اونا پیدا کرده که بعدش یه خط تیره میزاره
و بعد از اون هم شماره خطوطی که متن رو توی اونها پیدا کرده برمیگردونه
موفق باشید
البته این پلاگین رایگان نیست!

پیوست ها

• search by epigraph.zip
    189.9 کیلوبایت · بازدیدها: 59

noorabas

Active Member
ان شاء الله امتحانش می کنم و اگه سوالی داشتم محضرتون می پرسم .
ممنون از لطفتون
تا بعد
یا علی
:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا