Fa جست جو در فایل وشتاری خاص

noorabas

Active Member
جست جو در فایل نوشتاری خاص

سلام عليكم
نمونه اي رو كه به پيوست براتون گذاشتم امكان جست و جو در فايل نوشتاري خاصي رو فراهم مياره اما چند تا مشكل .
1.متن مورد نظر به زبان عربي است لذا مي بايست جهت جست و جوي كلمه اي خاص تمام حركات ( ِ ُ َ ّ ٍ ً ٌ )رو درست گذاشته شوند .
حال چطور مي شه جست و جو رو بدون در نظر گرفتن حركات انجام داد .
2.بقيه درخواست ها در فايل پيوستي مي باشند .

آخرین ویرایش:

noorabas

Active Member
این هم فایل پیوستی بالاخره موفق شدم

پیوست ها

• SEARCH.rar
    1.8 مگایابت · بازدیدها: 93

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

تو فايل متني براي جستجو معمولا متن موجود تو فايل رو تو يك متغير رشته‌اي ميريزيم و عبارت موردنظر براي جستجو رو هم تو يك متغير رشته‌اي ديگه و بعد با تابع pos چك ميكنيم كه آيا اين زيررشته در رشته اصلي وجود داره يا نه.

در اين مورد خاص چون شما از كاراكترهايي تو فايل متني استفاده كرديد كه ممكنه اين كاراكترها تو عبارت موردجستجو قرار نداشته باشن بنابراين نتيجه مطلوبي از جستجو بدست نمياد.

راه حل پيشنهادي من اينه كه از ديتابيس استفاده كنيد.

تو ديتابيس 2 تا فيلد ايجاد ميكنيد و تو يك فيلد متن عربي رو با حركات وارد ميكنيد و تو فيلد بعدي همون متن عربي رو بدون حركات وارد ميكنيد.

بعد مبناي جستجوي شما ميشه جستجو عبارت موردنظر تو فيلدي كه متن عربي بدون حركت داره. نتيجه‌اي بدست مياد كه شما ميتونيد فيلد اول كه همون متن عربي با حركت هست رو نمايش بديد.

اين راه حل مناسبتر از استفاده از فايلهاي متني هست.

دوست من تو پستهاي قبلي هم گفتم. بازهم توصيه ميكنم استفاده از فايلهاي متني براي داده هاي كم خوبه اما وقتي مقادير زياد سروكار داريد بهتره از ديتابيس استفاده كنيد.

noorabas

Active Member
جواب و درخواست و تشکر

evil_gates جان چون بلد نیستم از دیتابیس استفاده کنم اگه لطف کنی مثال خودم رو تکمیل کنی ممنون می شم.
اگه یه مثال در همین زمینه از دیتابیس هم بذاری ممنون می شم و بگی که چطور می شه دیتابیس بسازیم.

با عرض پوزش به خاطر تمام زحماتم.

جدیدترین ارسال ها

بالا