جست‌وجوگر گوگل اطلاعات فایل‌های مبتنی بر Flash را شناسایی می‌کند

شرکت گوگل با ارتقا موتورجست‌وجوي خود، امکان شناسايي فايل‌هاي اينترنتي Flash که در دنياي وب محبوبيت فراواني دارد و به صورت گسترده توسط کاربران استفاده مي‌شود را ممکن کرد.

به گفته گوگل، اين جست‌وجوگر اينترنتي از هم‌اکنون مي‌تواند مطالب خارجي نظير متن‌ها، فايل‌هاي مبتني بر HTML، XML يا Flash را که حاوي محتواي مبتني بر Flash مي‌شوند، شناسايي کند.

"جانيس استيپينس"(Janis Stipins) يکي از مهندسان نرم‌افزار گوگل در وبلاگ رسمي اين شرکت نوشت: «اين قابليت جديد کيفيت جست‌وجوهاي انجام شده را بيشتر مي‌کند و به اطلاعات و محتواي موجود در منابع خارجي امکان مي‌دهد تا به دنبال جست‌وجوي کليدواژه مورد نظر کاربر، نمايان شوند».

شرکت گوگل که به منظور پشتيباني از محتواي فايل‌هاي مبتني بر Flash چند سال تلاش کرده، براي نخستين بار در ژوئن سال گذشته گفت، موفق به ساخت الگوريتم جديدي شده است که مي‌تواند اطلاعات و متن‌هاي موجود در فايل‌هاي مبتني بر Flash را شناسايي کند.

در اين ميان، شرکت Adobe سازنده نرم‌افزار Flash اظهار داشت که با بهنيه‌سازي فناوري Flash Player براي سايت‌هاي گوگل و ياهو، امکان خواهد داد تا جست‌وجوهاي اينترنتي براي شناسايي مطالب مندرج در فايل‌هاي مبتني بر Flash آسان‌تر شود.

++Hadi++

Active Member
مرسی از آقای شلغم.
ایول ایشا لا که دیگه پختین .اینو که گفتم خودم مزمزه کردم حقا که پختین دیگه ...:lol:
این یکی از معظلات فلش بود که بحمد ال... اصلاح شد.
بای...

جدیدترین ارسال ها

بالا