Fa جستجو در يك فايل جواب در فايل ديگر!

noorabas

Active Member
سلام دوستان
آيا امكانش هست كه در يك فايل متني(تكست اول) ، ام ام بي جست و جو كنه و به كلمات مورد نظر كه رسيد نتايج رو با توجه به سطر مشخص كنه و معادل اون سطر رو در يك فايل متني ديگه(تكست دوم) فراخوان كنه و نمايش بده ؟! (اوه عجب نفسي!!!)
با اين فرضيات :
1.هر چند سطر مشخصه يك موضوعي است كه در يك فايل تكست نام اون موضوع و در يك فايل ديگه شاره تعداد سطوح مربوط به اون درج شده كه با گذشتن از اون سطر بايد به موضوع بعدي در اون فايل متني بره و در محل مناسب درج كنه .
2.تمامي نتايج رو توي يك باكس نمايش بده البته نتايج مربوط به فايل تكست دوم كه با كليك روي هر گزينه بشه نتيجه رو توي پاراگرافي مشاهده كرد .
3. شماره سطر با توجه به موضوع هم نمايش داده بشه . يعني چي؟ يعني اينكه مثلا اگه يك موضوع با 10 سطر قبل اين موضوع بود . الان با رسيدن به موضوع جديد شماره رو از اول بزنه نه ادامه بده و بزنه 11

ببخشيد
من هميشه سوال كننده ام
يا حق

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
قسمت اول که کار چندان سختی نیست و خودتون انجمن رو سرچ کنید میتونید مطالبی رو در این باره پیدا کنید

در ضمن دوست عزیز خیلی پیچوندین مطلب رو سرم درد گرفت وقت کردم در این رابطه راهنماییتون میکنم فعلا باید برم

البته باز انجمن رو سرچ کنید به مطالب خوبی میرسید

البته پلاگین Sqlite هم به نظر من برای این کار بد نیست

noorabas

Active Member
ببخشيد !
مش محمود!
در جريان ساخت نرم افزار قرآني كه بوديد؟ نه ؟
خوب ميخوام به جهت اينكه امكان جست و جو در آيات قرآن كه داراي(حركات ً ٌ ٍ َ ُ ّ ) هستند ، نيست لذا از يه فايل متن ديگه براي جست و جو استفاده كنيم بعد نتايج رو با اين فايل تكست نشون بده .
شماره ها هم آيه مورد نظره
موضوع هم نام سوره است .
درست شد .
ببخشيد گيجتون گردم

جدیدترین ارسال ها

بالا