جستجو در ديتا بيس(Delphi Karha Javab Bedan)

nafise

New Member
salam
man ye suali daram
man mikham dar delphi ye formi bezaram ke baraye hameye forma search anjam bedam
ghabl az raftan be in form ham store procedure ya adoquery ro be dataset ke dar forme search tarif kardam nesbat midam
hala mikham dar in for field morede nazaram ru be sorat badi-ghabli-feli jostejo konam
ba locate anjam dadam ama faghat yeki ra peida mikonad
locate roham toye click button gharar dadam
hala behem rahi pishnahad konin plz
mamnoon misham
montazeram
kheili forie
merc
bye

MnavidM

Active Member
با سلام.

من فكر كنم بتونم جوابتون رو بدم.

چون نوشتت پنگليش بود نتونسم خوب بخونمش ....

اگه لطف كني فارسي بنويسي جوابت رو مي دم.

nafise

New Member
سلام
ممنون
اگه راهنماييم كنين عالي ميشه
راستش من اونموقع برچسب روي كيبوردم نبود و به همين دليل فينگليش نوشتم
من براي جستجو در همه فرم ها يك فرم قراردادم كه در زمان كليك باتون جستجو ديتا بيس فرم مربوطه را برابر با ديتاست كه در فرم جستجو قرار دادم ميكنم و در اون فرم هم بر اساس فيلدهايي كه بايد جستجو بر اساس آنها باشد (تب كنترل)قرارداده ام و دستوري كه به ذهنم رسيد(يعني لوكيت) را در كليك باتون بعدي قرار دادم
اما اين حالت فقط يكي را از ابتداي جدول پيدا ميكند.
در ضمن دي بي گريد هم در فرم قبلي هست و اين فرم اشاره گر را روي فيلد مورد نظر ميبرد
من ميخواهم در زمان جستجو با كليك باتون بعدي و قبلي فيلدهاي با اين خصوصيات را در جدول به من نشان دهد(در دلفي )
ممنون ميشم كمكم كنيد
منتظرم
اگه ميشه سريعتر
آخه حياتيه

MnavidM

Active Member
با سلام.

در فرم جستجوي شما چه عناصري رو قرار داديد ؟؟؟

اگه در اون فرم جستحو يك ADOQUERY قرار بديد و با دستورات sql اون رو تنظيم كنيد كارتون راه ميفته ..

البته راستش من منظور شما خوب نفهميدم .

nafise گفت:
من ميخواهم در زمان جستجو با كليك باتون بعدي و قبلي فيلدهاي با اين خصوصيات را در جدول به من نشان دهد(در دلفي )

منظورتون چي بود ؟ :roll:

nafise

New Member
سلام
من راستش نميدونم چه جوري بگم :roll:
بايد يك جستجو در فرم ديگه انجام بدم
يعني فرم اين قسمت جداست و adoquery هم نداره بلكه بايد به stored procedure فرم هاي مربوطه وصل شود
يعني من در زمان كليك دكمه جستجو ابتدا بايد stored procedure رابه ديتا ستي كه تعريف كردم (در فرم جستجو )مرتبط كنم و بعد فرم را نشان بدهم
من با دستورlocate اينكار را فقط ميتوانم براي يك فيلد انجام دهم.
يعني اينجا فيلدي كه ميخواهم جستجو كنم را هم به اين فرم پاس كرده ام ولي اين فرم در زمان كليك دكمه(بعدي) فقط يك بار جستجو ميكند و مقادير مشابه با اين edit كه من مقدار مورد نظر را در آن نوشته ام به من برنميگرداند
اميدوارم منظورم رو رسونده باشم.
در كل ميخواهم جستجو كند و مقدار پيدا شده بعدي و قبلي را هم به من نشان بدهد (با كليك دكمه بعدي و قبلي)
كمكم كنيد

MnavidM

Active Member
با سلام.

راستش در اين موردي كه شما گفتيد من ازش سر در نياوردم.

اما به نظر من اگخ از Adoquery براي اين كار استفاده كنيد بهترباشه.

يك Adoquery رو فرم جستجو قرار بديد و بعد روي دكمه اي
كه قرار است با زدن روي اون به اون فرم جستجو بره ; مقادير Adoquery رو تغيير بديد.

اگه مي تونيديه مثال كوچيك در مورد اين كارتون براي من بفرستيد تا من بهتر متوجه قضيه بشم ...

ايميل من : [email protected]

جدیدترین ارسال ها

بالا