جستجو به دنبال ویروس و ریست شدن

سلام
من سیستمم ویروسی شده و هر وقت که میام با ویروس کش کسپرسکای 2009 یا آنتی ویروس های دیگه ای که نصب کرده بودم ویروس کشی می کنم بعد از چندثانیه که فعال شده و به دنیال ویروس می گرده سیستمم یه بوق ریز میزنه و یه صفحه آبی میاد و در عرض 1 ثانیه ریست میشه .
منظور از اون صفحه آبی و بوق اینه که این اتفاق بعد از جستجو به دنیال ویروس توی درایو های سیستمم صورت میگیره و فوری سیستمم ریست میشه .
تورو خدا بگید چکار کنم . خیلی کلافه شدم از این وضعیت . الان سیستم رو ویندوز جدید نصب کردم و هنوز نرفتم توی درایو هام که اگه احتمال داخل اونا ویروس هست فعال نشن .
ممنونتون میشم جوابمو بدید .

EMIRATES

Active Member
با سلام

الان اگه بتونی آنتی ویروس رو بزنی. باید پیدا کنه ویروست رو.

با تشکر.

mohammad_87

New Member
وقتي سيستمي ويروسي ميشه و در حالت عادي نمي تونين اون رو بر طرف كنين سيستم رو رستارت كنيد كليد اف8 را زده و در حالت safemode وارد سيستم شويد.آنتي ويروس رو فعال و سيستم رو اسكن كنيد.اگر باز هم ويروس برطرف نشد ويندوز را دوباره نصب كنيد(كه شما در اين مرحله هستيد)اگر بعد اين كار و اسكن هنوز مشكل وجود داشت دو امكان هست:اول اينكه ويروس در درايوي بجز درايو c قرار داره كه با فرمت درايوها مشكل حل خواهد شد.و دوم اينكه ويروس روي بايس شما جا خوش كرده كه كار كمي مشكل ميشه.شما اين كارها را انجام بده و وضعيتت را بگو.

جدیدترین ارسال ها

بالا