جستجوی یک فایل در cd و dvd درایوها با ویژوال بیسیک

با سلام به همه ی دوستان فعال در این بخش.
من میخوام با VB یک برنامه درست کنم که ابتدا بیاد همه ی درایو ها ی CD و ِ DVD رو پیدا کنه و بعد در همه ی اونها جست و جو بکنه اگر یک فایل که خودم اسمش رو معلوم میکنم پیدا کرد مثلا اسمش باشه ch.bat نام درایو که اون رو از داخلش پیدا کرده به ما بده . البته فقط در درایو های سی دی جست و جو بکنه .

من یک کامپوننت دارم که نام همه ی درایو های سی دی رو لیست میکنه . اون رو میزارم تا اگه کسی تونست یک لطفی در حق من بکنه و اون رو طوری تغییر بده که توضیح دادم.

پیوست ها

• CDDrive-show.zip
    1.8 کیلوبایت · بازدیدها: 3
من میخوام وقتی روی دکمه ی نشان دادن درایو های سی دی در نمونه ی بالا کلیک کنی به جای اینکه نام درایو ها در لیست باکس ذخیره بشه در دو عدد Lable نشون داده بشه. حالا تعداد Lable هم بیشتر باشه بهتر هست چون امکان داره طرف چندین درایو سی دی داشته باشه.

و یک مشکل دیگه این هست که؟
چه جوری باید وجود یک فایل رو در یک مسیر معیین چک کنم اگه وجود داشت پیغام TRUE در یک Lable ذخیره بشه و اگه نبود پیغام FALSE .

MnavidM

Active Member
من میخوام وقتی روی دکمه ی نشان دادن درایو های سی دی در نمونه ی بالا کلیک کنی به جای اینکه نام درایو ها در لیست باکس ذخیره بشه در دو عدد Lable نشون داده بشه. حالا تعداد Lable هم بیشتر باشه بهتر هست چون امکان داره طرف چندین درایو سی دی داشته باشه.

و یک مشکل دیگه این هست که؟
چه جوری باید وجود یک فایل رو در یک مسیر معیین چک کنم اگه وجود داشت پیغام TRUE در یک Lable ذخیره بشه و اگه نبود پیغام FALSE .
سلام.

1: می تونی دونه دونه رکورد های listbox رو بخونی و بعد توی لیبل قرار بدی.

2: اینجا و اینجا رو ببین.

موفق باشی.

خیلی ممنون ولی اگه میشه خودتون یک نمونه درست کنید .
اخه من یک تازه کارم و چیزی زیاد بلد نیستم بنا بر این از کدهای قسمت بالا چیزی نفهمیدم

جدیدترین ارسال ها

بالا