جراحی پلک (بلفاروپلاستی ) چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

سیاری از افراد به علت افتادگی پلک بالا و یا پایین خود احساس می کنند که اعتماد به نفس خود را از دست داده اند و از ظاهر خود ناراضی هستند و به همین همواره به دنبال روش هایی هستند تا بتوانند افتادگی پلک خود را درمان کنند.
خوشبختانه امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی روش های درمانی متنوعی برای درمان افتادگی پلک به وجود آمده است که یکی از بهترین و دائمی ترین روش ها، عمل جراحی پلاستیک پلک می باشد که اصطلاحاً به آن «بلفاروپلاستی» گفته می شود.
pelk(1).jpg

این عمل جراحی امروزه برای برداشتن پوستهای اضافی پلک، از بین بردن پف پلک ها، اصلاح گودی زیر چشم و به طور کلی برای جوانسازی و زیبایی پوست مورد استفاده قرار می گیرد. بیمارانی که برای این عمل جراحی اقدام می کنند به طوری کلی نیاز به بستری شدن ندارند و عموماً به صورت سرپایی درمان می شود. در عمل جراحی پلک بیماران بیهوش نمی شوند و پزشکان تنها از مواد بیحسی موضعی استفاده می کنند. اما در موارد خیلی نادر و با توجه به شرایط بیمار و نظر پزشک، ممکن است که بیمار تحت بیهوشی قرار گیرد.
برای مشاهده مطالب بیشتر و درخواست مشاوره رایگان به لینک www.drdavachi.ir/virtual-examination بروید.
عمل جراحی پلاستیک پلک به 2 دسته جراحی پلک فوقانی و جراحی پلک تحتانی تقسیم بندی می شود که روش انجام هر یک از آنها به صورت زیر می باشد.
جراحی پلاستیک پلک فوقانی: در این حال پوست های اضافی، عضله و یا کیسه های چربی پلک فوقانی با استفاده از چاقو جراحی، لیزر و یا امواج رادیویی برداشته می شوند که انتخاب آنها بستگی به وضعیت پلک و نظر جراح دارد. در این روش در صورت وجود افتادگی پلک می توان در حین عمل افتادگی پلک را نیز درمان نمود. در جراحی پلاستیک پلک فوقانی شکل ظاهری و موقعیت پلک فوقانی بهبود پیدا می کند و باعث می شود که ظاهر فرد جوان تر و زیباتر شود.
belfaroplasti.jpg

جراحی پلاستیک پلک تحتانی: در بیشتر موارد برای از بین بردن پف زیر پلک بیماران، پزشکان از روش جراحی پلاستیک پلک تحتانی استفاده می کنند. پزشکان در این روش جراحی در پشت پلک تحتانی یک برش ایجاد کرده و بعد از عمل جراحی اصولاً نیازی به بخیه محل عمل وجود ندارد. اگر در پلک تحتانی بیمار، پوست اضافی و یا شل وجود داشته باشد، جراح به وسیله چاقوی جراحی زیر خط مژه ها را برش داده و از طریق آن پوست و یا چربی های اضافی را خارج می کند و بعد از عمل محل برش داده شده را با بخیه های بسیار ریزی می دوزد. در این نوع عمل جراحی پزشکان می توانند علاوه بر چاقو، از لیزر و یا امواج رادیویی نیز استفاده کنند. مزیتی که امواج رادیویی و لیزر دارند، این است که در عین برداشتن بافت های اضافی عروق خونریزی به طور همزمان بسته می شود که این امر باعث کاهش احتمال خونریزی در حین و یا بعد از عمل جراحی می شود.
 

جدیدترین ارسال ها

بالا