((((((جديد ترين انيميشن ساخته شده توسط نرم افزار CINEMA 4D))

=royal=

Member
آقا من تا حالا فكر ميكردم كه انيميشن هاي بزرگ دنيا رو فقط ميشه با مايا انجام داد ولي حالا صرف نظر ميكنم
اسم اين فيلم هست:the_polar_express
در اين قسمت ميتونيد تيكه هايي از اين انيميشن حرفه اي را ببينيد:
http://www.apple.com/trailers/wb/the_polar_express/trailer/
در اين قسمت اطلاعات ساخته شدن اين انيميشن هستش و لينك هاي ديگر:
http://www.maxon.net/index_e.html
در اين قسمت اطلاعات كل فيلم است كه در سايت مربوطه ميباشد:
http://www.imageworks.com/films/polarexpress/index.html
--------------------------------------------
اين انيميشن حرفه اي مطعلق به شركت imageworks ميباشد
----------------------------------
قدرت سينماي چهار بعدي در اين جا معلوم ميشود :arrow:
------------------------
موفق باشيد :wink:
رويال

armanbm

کاربر VIP
سلام- بشنو و باور نكن !

نه با مايا نه با هيچ بر نامه اي نميشه تنهايي انيميشن واقعا حرفه اي ساخت
اگه ميخواي بگو بيشتر توضيح بدم;)

=royal=

Member
آره قربونت يكمي بيشتر توضيح بده ببينم چطوري ها هستش و يك منبع معتبر هم از خودت معرفي كن يا ثابت كن چون اگه اين جوري باشه كه تو ميگي خيلي بد ميشه
------------------------
من منتظر توضيحات كامل تو هستم

Saeid Taheri

Active Member
[align=center:9a2458ff6a]
polar_express.jpg
[/align:9a2458ff6a]

این انیمیشن تازه به دستم رسیده , و خوب هنوز به طور کامل وقت نشده ببینمش , ولی در همون وحله اول کار جالبی به نظرم اومد , ولی نه اونجوری که باید باشه و بتونه چه از لحاظ داستان و چه از لحاظ محتوا و نمایش با دیگر انیمیشنهای برتر جهان رقابت کنه , ولی در نوع خودش میشه گفت , جذاب و دیدنی هست , و خوب یک بار مشاهده اون خالی از لطف نیست .

توضیحات بیشتر در مورد داستان " اظهار کردن قطبی " رو میتونید از لینک زیر مطالعه کنید.

http://www.fringeblog.com/archives/2004/11/15/the_polar_express
http://au.movies.yahoo.com/r/ink/t/the_polar_express.html

و همچنین بحث در مورد اون رو اینجا :

http://forums.adventuregamers.com/archive/index.php/t-849

سعید .
:wink:

armanbm

کاربر VIP
=royal= گفت:
آره قربونت يكمي بيشتر توضيح بده ببينم چطوري ها هستش و يك منبع معتبر هم از خودت معرفي كن يا ثابت كن چون اگه اين جوري باشه كه تو ميگي خيلي بد ميشه
------------------------

سلام

آقا رويال اينم تو ضيحات بيشتر:

نگاه كن همه ي بر نامه ها مثل هم نيستن و هر كدوم تو يك زمينه اي قدرت داره
شايد شما وقتي مصا حبه ي فيلم شرك يا هر فيلم ديگه اي رو ميبيني بگن كه كار ما با مايا درست شده يا مثلا با مكس درست شده - ولي اينا همش تبليغات هست و اون شركت فيلم سازي كلي از شركت مايا پول ميگيره براي اين كار
اگه باور ندارين :
تو مصا حبه ي فيلم فانتازيا تمام اعضاي گروه روي پيرهنشون نوشته شده بود Maya
و خودشون هم میگفتن که همه ی کار های ما با مایا است
ولی آیا بنظر شما با مایا میشه همچین مو های طبیعی و یا مناظر طبیعیی درست کرد؟
این کار با بر نامه ای فوق الاده قدرتمند و گمنام به نام Light wave درست شده !
این بر نامه رو عده ی انگشت شماری بلدند که در اضای 3 یا 4 ملیون به شما یاد میدن!!!
در ضمن این برنامه تنها برنامه ای هست که Help نداره !!!
و البته محیط آن نیز بسیار گیج کننده است

خوب حالا قانع شدی ؟؟؟؟

corel

Active Member
چيزي كه ما مي دونيم

حرفا مي زني آرمان ها! مثل اينكه مايا رو درست نشناختي. ضمنا light wave هم همچين چيز خيلي خاصي نيست و ناشناخته هم نيست. بعدم مي تونم بهت قول بدم كه مايا از اون خيلي قوي تره. light wave رو بايد با نرم افزارهايي مثل Max مقايسه كني نه با مايا.
البته از انصاف كه نگذريم اينكه گفتي با يه برنامه نمي شه چيزي ساخت تا حدودي درسته. ولي معمولا يه برنامه اصلي براي مدلها يا انيميشن هاي مهم تر وجود داره، تو هر پروژه اي.
البته گاهي نرم افزارهاي متعدد براي قسمتهاي مختلف كار استفاده مي شن. مثلا در مورد فيلم شرك و نمو ، طراحي و انيميشن عمدتا با مايا بود و براي رندر نهايي بيشتر قسمتها از نرم افزار واقعا ناياب شركت پيكسار يعني Renderman كمك گرفتن.
در مورد مصاحبه هم بايد توجه داشته باشه كه اونجا ايران نيست كه همينجور كشكي و بي دليل تو يه مصاحبه چيزي بگن. تازه من مصاحبه هايي كلي از بعضي انيماتورهاي حرفه اي جهان در حال كار ديدم در حالي كه صفحه مايا جلوشون باز بود. ديگه وسط كار مدلسازي و انيميشن دهي كه نمي شه حاشا كرد.
بهر حال اين چيزايي بود كه ما مي دونستيم، اينكه چه كسي كدوم حرف رو قبول كنه به خودش مربوطه! :wink:

armanbm

کاربر VIP
Re: چيزي كه ما مي دونيم

corel گفت:
حرفا مي زني آرمان ها! مثل اينكه مايا رو درست نشناختي. ضمنا light wave هم همچين چيز خيلي خاصي نيست و ناشناخته هم نيست. بعدم مي تونم بهت قول بدم كه مايا از اون خيلي قوي تره. light wave رو بايد با نرم افزارهايي مثل Max مقايسه كني نه با مايا.
البته از انصاف كه نگذريم اينكه گفتي با يه برنامه نمي شه چيزي ساخت تا حدودي درسته. ولي معمولا يه برنامه اصلي براي مدلها يا انيميشن هاي مهم تر وجود داره، تو هر پروژه اي.
البته گاهي نرم افزارهاي متعدد براي قسمتهاي مختلف كار استفاده مي شن. مثلا در مورد فيلم شرك و نمو ، طراحي و انيميشن عمدتا با مايا بود و براي رندر نهايي بيشتر قسمتها از نرم افزار واقعا ناياب شركت پيكسار يعني Renderman كمك گرفتن.
در مورد مصاحبه هم بايد توجه داشته باشه كه اونجا ايران نيست كه همينجور كشكي و بي دليل تو يه مصاحبه چيزي بگن. تازه من مصاحبه هايي كلي از بعضي انيماتورهاي حرفه اي جهان در حال كار ديدم در حالي كه صفحه مايا جلوشون باز بود. ديگه وسط كار مدلسازي و انيميشن دهي كه نمي شه حاشا كرد.
بهر حال اين چيزايي بود كه ما مي دونستيم، اينكه چه كسي كدوم حرف رو قبول كنه به خودش مربوطه! :wink:

ببخشيد ولي مثل اينكه حرفتمو كامل نخوندي
در ضمت من اينارو از خودم نمي گم حرف استادمه كه يكي از طراحان انيميشن پليس هست

=royal=

Member
فرق چند نرم افزار

آقا درست است كه برخي از اين نرم افزار ها قوي هستند و بعضي ضعيف تر ولي اگر كسي يك سال با مايا كار كنه و با هيچ نرم افزار ديگه اي كار نكنه ديگه اون شخص رو نميشه از مايا درش آورد چون به درستي با تمام قدرتش آشنا هست و ميدونه كه چيكار بايد بكنه
---اين مورد در نرم افزار هاي ديگه هم درست هستش مثلا سازنده ي شركت برنامه ي
cinema4D هرگز نميخواد چيزي رو قبول كنه به غير از نرم افزار هاي شركت خودش با اين كه براي 3Dsmax و maya و lightwave هم چند تا پلاگين داره
اين عكس رو با اين برنامه ساختن و اين خودش ميتونه نشون دهنده ي قدرت اين برنامه باشه
compass.jpg
saltamontes.jpg
من لينك دادم تا حجم صفحه زياد نشه...
ولي خداييش خودتون يه لحظه فكر كنيد اين ملخي كه روي سنگ نشسته حركت كنه و بدرخشه و دوربين هم باهاش حركت كنه. آيا واقعا از خدا ترين انيميشن هاي pixar و
DreamWorks نمونه قوي تر باشه؟
يا فكر كنيد اين ساعت عقربه هاش حركت كنند آيا شگفت آور نيست؟
ـــــــــــــــــــــــــــــــــ
اگر در مورد شبيه سازي جهان واقعي فعاليت ميكنيد اگر اين عكس رو ببينيد حتما به قدرت
بي پايان Cinema 4D پي خواهيد برد
(3D for real world) = اين شعار اين برنامه است.=سه بعدي براي جهان واقعي يا حقيقي
nephentes.jpg

البته من ميدونم كه كار سه بعدي سازي سخت است و كساني كه مثل من هيچ چيزي در مورد نرم افزار هاي سه بعدي سازي نميدوند همش از اين نرم افزار به يه نرم افزار ديگه ميرند و قدرت هاشون رو مقايسه ميكنند شايد من هم چون دور و برم پر از كساني شده كه كه حرف از مايا ميزنند و من فكرم به اين نرم افزار ولي واقعا اگه بخواهيم قدرت ها رو مقايسه كنيم همش داريم ميگيم فلان نرم افزار قوي تره ولي واقعا نميشه به صورت كامل برنامه ها رو از هم ديگه جدا كرد درانيميشن سازي صد ها قسمت وجود دارد مثل كارتون سازي و انيميشن واقعي و انيميشن گرافيك بالا و از شبيه سازي لباس و پارچه و اقيانوس و مو و پرز بگير تا حركات واقعي بدن انسان و كارهاي بسيار زيادي كه يك نرم افزار ميتواند انجام دهد و از قدرت هايش استفاده ميشود ولي كاربرد چنداني ندارد
+++++++++++++++
و اما pixar و Alias:
ما همه مجبوريم زير دست باشيم و هر چه بزرگتر ها انيميشن ميگو يند همون طوري عمل كنيم و ما مجبوريم انيميشن هاي خودمون رو تحت اين قرار دادي كه اين دو شركت انجام دادند
درست كنيم ولي كساني كه كمي قدرت دارند و كاري ميتوننند انجام بدهند فقط به مايا نگاه نميكنند مثل همين فيلم (اظهار کردن قطبی ) رو با اين نرم افزار ساختند
اين برنامه هاي ز ير همگي در سطح بالايي قرار دارند و ميشه به همشون اعتماد كرد:
1-maya 6.0.1 unlimited
2-softimage xsi advanced 4.2
3-lighwave 8.5
4-cinema 4D 9.0 studiobundle
5- houdini 7.xx (البته در مورد اين نرم افزار اگه كسي چيزي ميدونه بگه)
-----------------
من ميدونم كه بيشتر شما ها هم مثل خود من دوست داريد توي يكي از شركت هاي انيميشن سازي دنيا كار كنيد و قدرت خودتون رو نشون بديد ولي فكر ميكنيد هدف من از اين حرف ها چي بوده؟ نه واقعا من چرا اين حرف ها رو زدم؟
همه ي اين ها به خاطر اين بود كه ما در مورد قدرت ها اطمينان پيدا كنيم. آيا شما واقعا فكر ميكنيد ده تا انيماتور فوق حرفه اي و 300 تا كامپيوتر پر قدرت براي ساختن انيميشن كافي هستش؟ اگر اين طور باشه كه بسيار عالي ميشه ولي من اين طوري به نظرم نمياد چون خودم دارم ميبينم كسي كه شرك رو ساخته يه آدم حدودا 45 ساله هستش و مايا هم بيشتر از 8 سال نيست كه ساخته شده يا كمتر ؛ پس ما از نظر وقت چيزي كم نداريم.
پس مساله كجاست؟ مساله اينجاست كه يه بنده خدايي مثل من كه ميخواد در آينده اي دور به شركت ها برسه ممكمنه كه اونجا از يه سري وسايل ديگه استفاده كنند كه ما خبر نداريم
مثل همين دستگاه هاي پيشرفته اي در ساختن اين موارد استفاده ميشه
«««««««««««««««««««««««
اگه كسي دستش توي شركت هاي انيميشن سازي دنيا بازه به ماهم بگه تا بفهميم دقيقا براي رسيدن به اون جا نيازمندي هاي ما چيست؟
فقط اين رو ميدونم كه يك برنامه نيست
اميدوارم من رو درك كنيد چون حس بدي به آدم دست ميده وقتي كه آدم با يك برنامه كار ميكنه و قدرت هاش رو نميدونه و اين رو هم نميدونه كه كجا از اون برنامه پشتيباني ميشه
در ضمن اگه كسي ميتونه با يك دليل خوب و معتبر از روي اينترنت به من ثابت كنه كه كل انيميشن هاي pixar با مايا ساخته ميشوند ممنون ميشوم :arrow:

=royal=

Member
armanbm گفت:
=royal= گفت:
------------------------

سلام

آقا رويال اينم تو ضيحات بيشتر:

نگاه كن همه ي بر نامه ها مثل هم نيستن و هر كدوم تو يك زمينه اي قدرت داره
شايد شما وقتي مصا حبه ي فيلم شرك يا هر فيلم ديگه اي رو ميبيني بگن كه كار ما با مايا درست شده يا مثلا با مكس درست شده - ولي اينا همش تبليغات هست و اون شركت فيلم سازي كلي از شركت مايا پول ميگيره براي اين كار
اگه باور ندارين :
تو مصا حبه ي فيلم فانتازيا تمام اعضاي گروه روي پيرهنشون نوشته شده بود Maya
و خودشون هم میگفتن که همه ی کار های ما با مایا است
ولی آیا بنظر شما با مایا میشه همچین مو های طبیعی و یا مناظر طبیعیی درست کرد؟
این کار با بر نامه ای فوق الاده قدرتمند و گمنام به نام Light wave درست شده !
این بر نامه رو عده ی انگشت شماری بلدند که در اضای 3 یا 4 ملیون به شما یاد میدن!!!
در ضمن این برنامه تنها برنامه ای هست که Help نداره !!!
و البته محیط آن نیز بسیار گیج کننده است

خوب حالا قانع شدی ؟؟؟؟
اي ول ولي منبعي درست به من بگو و بگو كه از كجا ميگي اين فيلم رو با لايت ويو درست كردن؟
تو منبع خودت رو به من بگو چون اگه مايا نتونه و لايت ويو بتونه و مايا رو در ظاهر براي خر كردن مردم نشون بدهند كه همه به اون طرف بروند و اين رسمي ثابت بشه مثل توپ صدا ميكنه
فقط اول منبع درت خودت رو بگو
ــــــــــ
راستي اين آواتار غورباغه رو هم عوض كن چون زياد جالب نيست :arrow:
ممنون :wink:

corel

Active Member
من هم بدم نمياد اين چيزا رو بدونم رويال، ولي يه چيزي بهت مي گم اونم اينكه اولا تو تواناييهاي مايا و كاربردش تو انيميشن هاي تاپ جهان شك نكن بعدم اينكه ما يه عادت بدي داريم كه گاهي كه از تنظيم پارامترها خسته مي شيم و تو دم و دستگاه يه برنامه غرق مي شيم و آخرشم چيز درستي از آب در نمياريم، فوري بهانه مياريم كه مثلا بله شركتهاي بزرگ اصلا از اين برنامه ها استفاده نمي كنن و برنامه هاي خاصي دارند كه هيچ جا بروز نميدن، ديگه نمي دونم حرفاي ديگه مثل اينكه اونا همش برنامه مي نويسن و تمام كارا رو مي دن دست برنامه نويسها و اصلا كاري به ابزارهاي رابط كاربري برنامه ندارن كه بازم هيچ منطقي نمي تونه اينو قبول كنه كه تمام امكانات نرم افزاهاي خفن مثل Maya يا Max براي آماتورا طراحي شده. بلكه اونا فقط هرجا لازم باشه و امكانات رايج برنامه جواب ندن يا كار با اونا خيلي سخت باشه از برنامه نويسي و اسكريپت نويسي استفاده مي كنن نه واسه خاطر هر طرح و انيميشني. اين جور چيزا، كه نه اينكه كاملا غلط باشه ولي اونقدرام درست نيست.
نمونه هاي متععد آموزشي تو منابع مختعلف اينترنتي و غيره نشون مي ده كه اگه آدم به اندازه كافي تبحر داشته باشه مي تونه خيلي چيزا رو صرفا با امكانات رايج يه برنامه انجام بده. پس بهتره سعي كنيم تواناييهامون رو بالا ببريم تا اينكه همش بهانه بياريم.
ضمنا اسم اون آدم 45ساله رو هم اگه مي دوني بفرست، چون خيلي جالب شد.

من تموم نظرات رو خوندم بچه ها اما نظر خودم
در ایران به علت نبود قانون کپی رایت برنامه ها خیلی بی ارزش شدن مثلا مایایی که هفت هزار دلار قیمتش رو ما توی ایران به کمترین قیمت ممکن میخریم همین باعث شده که ما مثلا وقتی نمیتونیم یه چیزی رو بسازیم راحت سوییچ میکنیم به سمت پلاگین هایی که اونام رایگان در دسترس هستن ولی نباید اینتور باشه یکی از افرادی که جلوه های ویژه فیلم ماتریکس رو ساخته بود به گفته خودش میگفت ما خیلی کم از پلاگین ها استفاده میکنیم همه چی فقط با ابزارهای استاندارد نرم افزارهاست البته این برداشت رو نداشته باشید که اصلا از پلاگینها استفاده نمیکنند
همین که چندین نرم افزار با ارزش مثل مکس و مایا و لایت ویو در اختیار داریم پیش خودمون میگیم با این نتونستیم با اون آخرش هم به جایی نمیرسیم در صورتی که خارج اصلا اینجوری نیست اونجا یک نرم افزار رو که میخری ساپورترهاش خیلی کمک میکنن به آدم نه مثل ما که مثلا Transform Gizmo مایا گم میشه مبجوریم متوسل به انجمن مجد آنلاین بشیم
خدمت آقا محسن هم بگم که منم مثل شما میخوام که توی اون کمپانی های بزرگ انیمیشن سازی کار کنم اما واقعا در ایران ما مرجع مناسبی نداریم من خودم از یک سال پیش شروع کردم با کار کردن با مکس و مکس رو به قول یکی از بچه ها از راه انگولک کردن و ور رفتن با پارامترهاش یاد گرفتم و البته از هلپ خود برنامه و اینترنت هم خیلی کمک گرفتم خلاصه اینکه پیرم در اومد پشت این صفحه مانیتور تا یاد گرفتم اما حالا که دانسته هام رو جمع میبندم میبینم که خیلی کمتر از اون چیزی که باید یاد میگرفتم یاد گرفتم و حالا هم میخام یاد گیری مایا رو شروع کنم وقتی میبینم دوباره باید اونهمه وقت و انرژی صرف کنم منصرف میشم دست آخر هم که چی کجا به من کار میدن ؟ کمپانی ساخت گیم داریم ؟ استدیوی ساخت انیمیشن داریم؟ حقیقتش اینه که ما ایرانیها انیمیشن رو تازه شروع کردیم مونده تا به سطح حرفه ای برسیم
من حالا میخوام مایا رو یاد بگیرم یک نفر میتونه یه مرجع مناسب به من معرفی کنه؟

armanbm

کاربر VIP
سلام
من كه نگفتم مايا مال خر كردنه !!
گفتم مايا همه كاره نيست و بخشي از كارارو كرده
مثلا بسياري از جلوه هاي ماتريكس با مايا است
(با met)
در ضمن منبع من استاده مكسم هست!

Alirezaw

Member
من خودم با مكس حرفه اي كار ميكنم مايا هم گاهي .درسته كه نميشه با خوده برنامه همه كار كرد ولي با Plugins كه شركت هاشون ميدن ميشه هر كاري كرد

armanbm

کاربر VIP
اي بابا
من ميگم نره تو ميگي بدوش!!!
جوون آگه راست ميگي افكت گلوله ي ماتريكس رو با مكس بساز
من مطمعنم كه با ماياس

قصد توهين نداشتم - ببخشيد كمي تند حرف زدم

corel

Active Member
خوشامد گويي

جا داره كه اينجا همه با هم ورود آقا مسعود رو (اگه اسمشو درست گفته باشم) به جمع برو بچ طرفدار مايا خوشامد بگيم(شخصا خوشامد مي گم بهت مسعود) و بهش كمك كنيم تا بتونه به سرعت وارد اين دنياي بينهايت و نامحدود بشه (مايا نامحدود)
مسعود من رو كه مي شناسي. قبلا كلي از ارسالهات تو انجمن 3ds max كيف كردم.
پيغام خصوصي هم كه سالي يه بار داريم!!
من طرفدار هر دو تاي اين نرم افزارها هستم(Maya و Max) و هيچكدومشم كنار نمي ذارم ولي مدتيه كه مايا خيلي منو گيج خودش كرده و پيچونده.
شخصا در اين لحظه دوتا سايت بهت معرفي مي كنم:
1 - www.learning-maya.com
2 - www.simplymaya.com
و يه كتاب هستش تاليف داريوش فرسايي(2 جلديه و سي دي هم همراهش هست اگه بخواي) كه درباره Maya 5.0 هستش و انتشاراتش يادم نيست خواستي بعدا پيدا مي كنم بهت مي گم.)

corel

Active Member
شرمنده

armanbm گفت:
ببخشيد آقا مسعود كدومه؟؟؟؟

منظورم مسعود شفيعي بود :wink: اما چون چيزي كه اون نوشته تو صفحه قبلي بالا مياد و چيزي كه من نوشتم تو اين صفحه و با يه مقدار فاصله، نوشتم بي ربط به نظر مياد. شرمنده بايد به صورت نقل قول مي نوشتم. 8) بازم مي بخشيد :wink:

armanbm گفت:
اي بابا
من ميگم نره تو ميگي بدوش!!!
جوون آگه راست ميگي افكت گلوله ي ماتريكس رو با مكس بساز
من مطمعنم كه با ماياس

قصد توهين نداشتم - ببخشيد كمي تند حرف زدم

دوست عزيز بايد بگم اگه مايا از پس جلوه هاي ويژه فيلم ماتريكس بر ميومد تيم جلوه هاي ويژه براي قسمت دو و سه از تري دي مكس استفاده نميكردن
البته براي اثبات اين حرف فقط كافيه بري توسايت http://www.discreet.com
براي افكت گلوله ي ماتريكس هم چندتا آموزش براي مكس دارم كه هرچي سعي كردم نشد به پستم پيوست كنم ولي نوشته خاليش رو براتون ميگذارم
----------------------------------------------------------------
[align=left:5c1b17da1d]Tutorial: Matrix-Like Bullet Effect
This one was done real quick, I was more trying to get the bullet texture right than the effect behind it.
1. Load a 2D picture as background, to do this, click on rendering > environment > none > bitmap > choose a pict
it's easier to use a big garden).
2. Now we need to see it the viewport, to do this, press alt-B, then in background source check "Use Environment
Background", then check "Display Background".
3. Make a cone, with radius 1 the same as the bullet back one, and radius 2 four-five times bigger.
4. Put around 20 segments in each.
5. Apply a twist modifier to the cone, (about 2000, but it depends on the size and the number of segments of the c
to look a bit like this: "()()()()()()()", like balls one after the others.
6. Now open the material editor, short key is M. Take a new material, and in the refraction map, put 100, then click
"none" on the right of refraction, and choose "Thin Wall refraction" (use reflect/refract if you got an older version of
7. Now apply the material to the cone.
8. Select the bullet, press Alt-A, click on the cone, play with the parameters so the bullet is aligned with the cone.
9. Render! You can play with the parameters if you want to get a better effect.[/align:5c1b17da1d]
------------------------------------------------
[align=left:5c1b17da1d]Matrix 2
1. Create a bullet and superspray (trail). Link the spray to the back of the bullet. Superspray settings: off axis spre
plane spread = 180, use rate = 10, speed = 3, life = 30, variation = 5, size = 10, variation = 10, check facing partic
2. Animate the bullet so that the particles follow the bullet nicely.
3. Assign a 'blend' material to the particles and name it "bullet trail". Under material 1, check face map, set specul
Add noise to bump and check turbulence. Assign thin wall refraction to refraction. Name it "bullet refraction". Unde
2, check face map, set specular level = 0, set opacity = 0. Name it "nothing". Add particle age to mask.
4. Under environment, assign a bitmap to the background. Render.
Conclusion
The matrix bullet effect is cool and yet doing it in max is not difficult after all. Depending on the type of background
need to tweak the thin wall refraction and bump map parameters to make the refraction more pronounced. This ef
has the potential of making heat wave especially from that of the exhaust of the engine. Another try:[/align:5c1b17da1d]
-----------------------------------------------------------
[align=left:5c1b17da1d]Matrix 3
For this tutorial, You will need 3D Studio Max 3 and up, a plugin called Ghost Trails and a plan as y
twice (once for camera, and again for the FX).
A word about Ghost Trails; No plugin has been more valuable to me than this simple, two command
is in the fact that it behaves like a particle system although it resembles a mesh. It is truly amazing co
For MAX 4, 5, and 6, you can use the following link to grab Ghost Trails for your own use. It's super
click here to download! Currently, for MAXr3, you'll have to do an internet search for v1.00.
The improvments in this Bullet Time Bullet Trail v.2 tutorial would not have been possible without
experimentation and devotion of earlier 3D Kingdom Moderator, Trickskit. Thanks Drew.
If you're one of the 40.000+ readers who suffered through Bullet Time Bullet Trail v.1, you should
also tricky but better. Where v.1 was geometry at its most confusing, v.2 is based in a particle syst
easily animated and procedural-like! V.2 is far superior but still requires planning your camera and mo
Once again, I remind you that you're attempting a budgetted version of Hollywood (ESC) FX. The resu
CPU's instead of a render farm; so keep your scene as light as possible when you can. And now, with
and no B.S...
To recreate the picture above, you need the following four objects as typed all in the Front Viewport.
- Sphere r=20 (Instancer) in Front Viewport with XForm Modifier.
Reduce Z-Axis to 40% to create the disk.
- Cylinder (Bullet) with an r=8.5 with one hieght segment but three to five cap segments. h=30
Convert to Editable Mesh, and Soft Select (use judgment) front vertex to make bullet front.
Click to enlarge
Bring together the inner most faces on back of Bullet with Scale and leave SubObjects selected.
- PArray (Trail) and Pick the cylinder as the emitter (Use Selected SubObjects).
- Circle (GT) with r=40 and apply Ghost Trails to it as a modifier (new to your list of "More" modifiers).
Link GT to follow the 'back' (flat side) of the cylinder.
<< TRAIL >>
- Speed .01 and Birth Rate to 1.0 and no divergence.
- Grow for 35 to 45 but no fading out. Just Life at 50 to 55. Display until 101.
- Adjust the 'Size' from 1.0 to 0.5
- Spin Axis Controls: Direction of Travel/Mblur
- Object Motion Inheritance: 0.0
- Percentage of Particles: 100%
- Uniqueness (New) Seed: Set to zero (0)
Animate BULLET Locally 1000 units in 100 frames with a half way point too at 500 units (frame 50).
- Check that the particle system is emitting somewhat evenly.
- Viewport Display as Ticks for now.
- Instanced geometry and select Instancer (the Sphere with XForm).
- Right click and TrackView Selected...
- Trail > Object(PArray)
You will now use the following buttons: Assign Controller AND Graph View.
What you learn here will be valuable for your later, more professional projects and efforts. Identifying
Bullet Trail is what gave birth to the very idea of a v.2 tutorial. Many hypothesized a Particle System s
to use the power of Controllers.
**Settings may vary!**
Highlight Size Variation and click Assign Controller.
Choose Waveform.
- Settings (Right Click Size Variation > Properties) Period: 12.5 Amplitute: 100 Phase: .3 Verticle Bias
- Move slider to frame 50 or so, Viewport Display (Under Trail's Modifier Tab) as Mesh.
- Observe full trail effect in Left Viewport.
**My computer seemed to randomize the Waveform through the particles...**
**If yours does as well, follow me to the next step, otherwise skip to Materials.**
Click to enlarge
Put Viewport Display back to Ticks from Mesh.
Hightlight Birth Rate and click Assign Controller.
Choose Waveform again.
- Settings are as such: Period: 25.0 Amplitude: 2.0 Phase: 0.0 Verticle Bias: Manual 4.0.
- Note that up to 6 particles are emitted in one frame...
- Return Viewport Display to Mesh and observe Left Viewport (third picture above).
Stronger computers could take Manual 11.0 or even 14.0 but weaker computers will freeze
**Further adjustment will be needed for most projects. Experiement with Seed, and Waveform for Birth
**This additional controller made the Waveform for Size Variation seem more regular for BETA testers
<< MATERIALS >>
- Render > Environment: Select Checker from the list.
- Click and drag this to the Material Browser in an empty slot; choose Instance and make 10x10 squar
- Select the TRAIL (PArray) and create a Reflect/Refract Material for Refraction @ 100.
- Every Nth frame (1) and Size of 150 Using Environment Map.
- Extended Parameters: Index of Refraction: 1.2
- Assign the Material to the selection (TRAIL).
- Select the Ghost Trail on the Circle (GT) linked to the cylinder (Bullet)
Settings for Ghost Trail are 10 frames longer than PArray's Life!!
PArray MUST have 'Life' shorter than Ghost Trail's 'Frames' so it dies INSIDE the Circle's Trail.
Also make 'Segments' 1/10th of the 'Frames.'
**Example: PArray Life=40 therefore Ghost Trail (GT) Frames=50 and Segments=5**
- Material for Ghost Trail: Diffuse is background environment...
- For now, set it to Checker (10x10) in Environment and Self-Illumination to 100.
- Opacity is Gradient Ramp where beginning is white and later is black;
- Also Angle W should be set to 90.0
- Finally, Check 2-sided, Specular level=0 and Glossiness=0
- Apply Material to selection (GT).
What you see above: Disk face on; Disk at 45 degrees; Disk from the side.
A more complex material for the Trail would have Refraction occuring from the side of each disk an
disk. Following is a more advanced, although flawed, Material that will come close to this property.
<< TRAIL MATERIAL REDUX >>
Blinn Basic Parameters for Specular Highlights are:
- Specular Level: 50, for highly lighted scenes, lower this to just 5,
- Glossiness: 25.
- Refraction (100) is Falloff
- "Front : Side";
- Type=Perpendicular/Parallel;
- Direction=Local Z-Axis (scroll down the list to find that one).
>>If test render shows a problem, try Local Y or Local X to fix.
- Black Color is the Environment.
- White Color is Reflect/Refract.
- Reflect/Refract is Automatic,
- Use Environment Map" with Size at 150.
- In Automatic settings, select Every Nth Frame: 1
- In the Falloff's Mix Curve you will add two points and mimic the following positions:
Test render a frame (about frame 50) to be sure that Ghost Trail is bigger (radius) than any particle.
**Not happy with trail? Expand the trail ripples by compressing Bullet's animation keys, or extend
something more and remember to also adjust the midpoint.**
<< ANIMATING >>
- In a new scene, Merge the Bullet(Cylinder) (not the PArray or Circle).
- Create a camera and track the cylinder's movement.
- Remember to let the bullet/cylinder pass out of view at the end.
Avoid letting the camera look straight at the back of the Bullet since this will break the GT fading
<< COMPOSITING >>
- Now there's a background that's new to the first scene we made with the PArray.
- Goto the Material Browser and tell all items to look now at the animation you just made (remembe
background, that's what we're replacing now with the animation).
- At frame 50 Render a test frame to ensure complete replacement.
- Merge the Camera from the animation scene; it should track the cylinder "automatically."
- Make no changes to the camera's movement!!
- Test a few more frames to see if you are happy with the results and then render.[/align:5c1b17da1d]
-----------------------------------------
موفق باشيد

marsino

Member
irano irani yani honar yani eshgh

ba salam be hame.

ba ejaze manam az khodam matlabio arz konam, onam in ke bachehaye iran az residane be ahdafeshon tars daran, bebinid bacheha,
man az iran nistam to keshvare alman zendegi mikonam, dorost in harfa hadisa ke beyne shoma ha hast injam hast, faghat farghesh ine ke, invaria bishtareshon delo be darya mizanan va donbale hadafeshon miran ta akhare khastehashon,
ye masale koli begam, maya ya max ya soft-image yal ight-wave ya har kodom az ina hamashon khoban hamashon alian, too in sharayet bahs nakonid kodom behtare, az in charta ke esm bordam, 3 ta avali to europa va japan tarafdar ziad dare on akhari ke light-wave bashe to emrika, age shoma ha dost darid to europa dar ayande kar peyda konid on se ta avalio entekhab konid ama age ghasde safar be emrika darid saay konid light-wave yad begirid, man khodam ba hich kodom az ina kar nemikonam, chon shoghle aslie man chize digast, va faghat be sorate tafrihi ba ..Cinema 4d.. kar mikonam, ama shoma age vaghean mikhaid dasteton to in kara va beshe va be jay beresid faghado faghad ya maya ya 3d max, har doye ina alian perfektan va ghoseye inam nakhorid kodom behtare, har doshon enghad khoban ke age adam 1000 salam sen kone to in 1000 salam nemitone tamame tavanaiai in prohrammaro peyda kone, chon masaleye asli Crativi hastesh, shoma ha ye naghasho tasavor konid yeki asaresh milyonha arzesh peyda mikone, yeki dige mire to parka naghashie sorate ino ono mikeshe ta pol to jibish darad, in dota naghash har do az ye ghalam az ye rang estefadeh mikonan, ama oni ke crativ bod honaro khalaghiate bishtari be kharj dad, meydone bazio be daste khodesh gereft, dige enghad bahse alaki nakonid kodom behtare kodom ghavie tare, tanha chizi ke bayad ghavi bashe onam zehne khalaghe mano toe, in maya ba 3d max age donbale shoghl invara biron iran hastid har kodomo kamel va daghigh yad begirid karesh hast, hich farghi nemikone shoma kodomesho baladin, va dar akhar biaid ma irania talash konim be jaye bahs yechizo kamel yad begirim ke ba amalemon dalayelemono sabet konim, ma ha irania to honar too donia hamishe harfe avalo zadim va hamisham in ghese edame dare, be omide moafaghiateton, sar boland baraye iraneton bashid.

جدیدترین ارسال ها

بالا