delcoock
Active Member
با سلام خدمت دوستان
قصد دارم با برنامه فلش یک جدول متقاطع درست کنم که کاربر اون جدول را پر کنه و در نهایت جواب صحیح جدول را ببینه
کسی از دوستان میتونه یک نمونه خیلی ساده به شکل زیر نشونم بده من این مورد را با جاوا میتونم بسازم ولی با فلش خیر البته فلش یک مقدار کار کردم ولی اسکریپت فلشو خیلی کم کار کردم.
دو تا تکست باکس که مقدار اولی "ق" دومی "ث" باشه
اگر کابر مقادیر را درست وارد کرد یک علامت تیک به نشانه درست بودن و اگر اشتباه مقادیر را وارد کرد یک علامت ضربدر به معنی اشتباه وارد کردن مقادیر در صفحه لود بشه.
من این مورد را برای یک تمرینی قرآنی میخوام اگر دوست کمکم خیلی خوشحال میشم![rose :rose: :rose:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_rose.gif)
قصد دارم با برنامه فلش یک جدول متقاطع درست کنم که کاربر اون جدول را پر کنه و در نهایت جواب صحیح جدول را ببینه
کسی از دوستان میتونه یک نمونه خیلی ساده به شکل زیر نشونم بده من این مورد را با جاوا میتونم بسازم ولی با فلش خیر البته فلش یک مقدار کار کردم ولی اسکریپت فلشو خیلی کم کار کردم.
دو تا تکست باکس که مقدار اولی "ق" دومی "ث" باشه
اگر کابر مقادیر را درست وارد کرد یک علامت تیک به نشانه درست بودن و اگر اشتباه مقادیر را وارد کرد یک علامت ضربدر به معنی اشتباه وارد کردن مقادیر در صفحه لود بشه.
من این مورد را برای یک تمرینی قرآنی میخوام اگر دوست کمکم خیلی خوشحال میشم
![rose :rose: :rose:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_rose.gif)
آخرین ویرایش: