جدا کردن متن از عکس

ameir-hg

Active Member
سلام به همه. از اساتید محترم یه سوال دارم:
من می خوام یه متن رو از روی یه عکس اسلیمی مانند(گل و بلبل) به وسیله ی فتوشاپ بردارم، آیا می شه این کارو کرد؟ من تا حالا با فتوشاپ کار نکردم اما مجبورم، لطفاً راهنمایی کنید:rose:

ferij

Member
سلام دوست عزيز::rose:
بله ميشه .
اگر متن يك رنگ باشه با ابزار magic wand tool (w يا از ماسك استفاده كني كليدQ را بزن و با ابزار براش با حوصله روي نوشته ها بكش ودوبارهQ را بزن. بعد ctrl+Shift+I تا برعكس بشه و به حالت انتخاب در بياد.
فقط نميدونم متن را ميخواي؟ يا تصوير را؟
دوست داشتي عكسو بزار برات درست كنيم.:)
موفق باشي.

majid_a95

Active Member
سلام به همه. از اساتید محترم یه سوال دارم:

من می خوام یه متن رو از روی یه عکس اسلیمی مانند(گل و بلبل) به وسیله ی فتوشاپ بردارم، آیا می شه این کارو کرد؟ من تا حالا با فتوشاپ کار نکردم اما مجبورم، لطفاً راهنمایی کنید:rose:
اگه برات مقدوره حتما عکس رو بزار بهتر بشه راهنمایی کرد !!:rose:

ameir-hg

Active Member
سلام به همه. دفعه ی قبل مشکل رو با نرم افزار inpaint حل کردم اما ایندفعه دیگه گیر افتادم . اگه میشه کمک کنید!
می خوام تمامی نوشته های موجود رو پاک کنم اما با فتوشاپ بلد نیستم.عکس اصلاح شده با نرم فزار inpaint رو هم پیوست کردم، اسم عکس = with inpaint . آیا با فتوشاپ میشه بهتر درست کرد .

پیوست ها

• Islamic Pis (97).jpg
    Islamic Pis (97).jpg
    245 کیلوبایت · بازدیدها: 17
  • with inpaint.jpg
    with inpaint.jpg
    136.1 کیلوبایت · بازدیدها: 14
آخرین ویرایش:

ferij

Member
اگر حوصله كني برات درست ميكنم. كار خودت تميز در نيامده با فتوشاپ بهتر ميشه.
ميتوني روش حساب كني.:wink:

ferij

Member
ببخشيد بهتر از اين نتونستم.:)
بفرماييد:

sazx6ypuy08f01dhd48c.jpg

ameir-hg

Active Member
نوکرتم، عالیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه!!!
ای ول، دستت درد نکنه.
اگه بتونی یه جوری که من هم یاد بگیرم ، قدم به قدم توضیح بدی که چه جوری این طور معجزه کردی که دیگه نور علی نور میشه.(چون خیلی دنبالشم که اینکارو یاد بگیرم)

آخرین ویرایش:

ferij

Member
تاج سري.قابلي نداشت.
6035.gif

خواهش ميكنم.اميدوارم كارت راه بيافته.....
N_aggressive%20%2842%29.gif

معجزه را فتوشاپ كرد من فقط با تب شديدي كه دارم حوصله بخرج دادم.همين.
در لينك زير ثبت نام كن استاد: حميد عزيز تمام اينها را در آموزشهاي تصويري ياد داده.

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=150259&page=17

موفق باشي.

جدیدترین ارسال ها

بالا