جایگیری اتوماتیک بعد از Drop کردن.

Little-Demon

Well-Known Member
سلام دوستان ....

من یکم قاطی کردم .....یه مشکل اساسی دارم ...

فرض کنید یه پازل داریم ...یه پازل حرفه ای که وقتی قطعه رو Drag کردی و سرجای خودش ولش کردی(Drop) بیاد و حتی اگه نزدیک به اون محدوده هست هم خودکار سرجاش بچسبه ...!!!!:-?

تازه این در صورتیه که تشخیص داده بشه که اون قطعه مال اون منطقه هست بعدا جایگیری بشه ....

دوست ندارم بشنوم که از آرایه ها و یا ماتریکس ها باید استفاده کنم :eek:

چون حتی با ماتریکس هم میشه البته خیلی خشک و بدرد نخور .... :-?

Setak

Member
بسمه تعالی
سلام
باید برای هر بخش یک حوزه تعریف کنی. یعنی مثلا شرط بگذاری که اگر x بین فلان عدد و فلان عدد (و y هم بهمین شکل)بود و البته جای قطعه هم درست بود، قطعه مورد نظر به نقطه مشخصی منتقل شود. البته می شه از آرایه استفاده نکنی، ولی واقعا اینقدر سخت نیست که بجاش از متغیر معمولی استفاده کنی.
موفق باشی

Little-Demon

Well-Known Member
مشکل من هم همین محدوده هست .....بار ها امتحان کردم ولی قاطی میکنه ام ام بی .....

حالا اون یکی هم نه ...فعلا اگه بشه مشکل این محدوده رو حل کرد خوبه ...

Little-Demon

Well-Known Member
خوب به شکل همین پازل هایی که دایره دایره ازش زده بیرون ....منظورم رو که می فهمید ؟ یعنی مستطیل شکل و این حرفا نیست ... گرچه در ام ام بی ازش به عنوان یه مستطیل برداشت میشه .

محمدمهدی

Well-Known Member
البته شاید اینی که میگم دقیق نباشه اما من یه بار برای همین درگ و دروپ توی لیست باکس ام ام بی یه کاری کردم که شای بتونه کمک کنه
یه اسکریپت تایمر گزاشتم که ثانیه ثانیه جای موس رو چک می کنه و طبق ایفها وقتی می خواست دروپ بشه و تقسیم تعداد برجای اونا جای دقیق درگ رو بدون استفاده از خود ام ام بی در می آورد
به نظر من هم شما همینکار رو بکنین ام ام بی الحمد لله توی اعداد قویه پس به نظر من جای وس رو اسکریپت بدید اگر فکر می کنید واضح نمیگم یه تیکه بزارید تا براتون درستش کنم

Little-Demon

Well-Known Member
منظور شما رو گرفتم ...ممنون مشکلم تقریبا حل شد......حالا دیگه می مونه کد نویسی تودر تو که کامل بشه...

جدیدترین ارسال ها

بالا