سلام.
سرتونو درد نمی آرم و یک راست میرم سراغ اصل مطلب:
غرض اینه که من یک دامنه به نام خودم ثبت کردم و حالا می خوام hosting اش رو خودم تو سیستم خودم انجام بدم.
ببینید همه چیز ردیفه از win server 2003 , iis ,dns server , valid ip , .... خلاصه هیچ مشکلی ندارم.
مشکل زمانی هست که می خواهم تو contorol panel دامنه ای که ثبت کردم اون 2 تا ns ها رو تعریف کنم.
errorیی که هر بار به من می ده اینه که این nsهایی که وارد می کنم register نشده و در واقع من نمی تونم بین دامنه ام و ip هاستم که همون ip خودم هست رابطه برقرار کنم. و ظاهرا باید ns هایی برای domain خودم که روی ip خودم forward شده رو در dns server ها ثبت کنم.
سوال من : آیا راه حل همینه و باید برم و ثبت کنم.
دوم این که از چه طریقی میتونم این کار رو انجام بدم؟ آیا وب سایت خاصی وجود داره؟
کلا یک راهنمایی بفرمایید. (راه دوری نمیره!)
بازم ممنون. منتظرم و از کمکتون پیشاپیش تشکر می کنم.
send by : R*acer
سرتونو درد نمی آرم و یک راست میرم سراغ اصل مطلب:
غرض اینه که من یک دامنه به نام خودم ثبت کردم و حالا می خوام hosting اش رو خودم تو سیستم خودم انجام بدم.
ببینید همه چیز ردیفه از win server 2003 , iis ,dns server , valid ip , .... خلاصه هیچ مشکلی ندارم.
مشکل زمانی هست که می خواهم تو contorol panel دامنه ای که ثبت کردم اون 2 تا ns ها رو تعریف کنم.
errorیی که هر بار به من می ده اینه که این nsهایی که وارد می کنم register نشده و در واقع من نمی تونم بین دامنه ام و ip هاستم که همون ip خودم هست رابطه برقرار کنم. و ظاهرا باید ns هایی برای domain خودم که روی ip خودم forward شده رو در dns server ها ثبت کنم.
سوال من : آیا راه حل همینه و باید برم و ثبت کنم.
دوم این که از چه طریقی میتونم این کار رو انجام بدم؟ آیا وب سایت خاصی وجود داره؟
کلا یک راهنمایی بفرمایید. (راه دوری نمیره!)
بازم ممنون. منتظرم و از کمکتون پیشاپیش تشکر می کنم.
send by : R*acer