ثبت ns در dns server ها

baboo

New Member
سلام.
سرتونو درد نمی آرم و یک راست میرم سراغ اصل مطلب:
غرض اینه که من یک دامنه به نام خودم ثبت کردم و حالا می خوام hosting اش رو خودم تو سیستم خودم انجام بدم.
ببینید همه چیز ردیفه از win server 2003 , iis ,dns server , valid ip , .... خلاصه هیچ مشکلی ندارم.
مشکل زمانی هست که می خواهم تو contorol panel دامنه ای که ثبت کردم اون 2 تا ns ها رو تعریف کنم.
errorیی که هر بار به من می ده اینه که این nsهایی که وارد می کنم register نشده و در واقع من نمی تونم بین دامنه ام و ip هاستم که همون ip خودم هست رابطه برقرار کنم. و ظاهرا باید ns هایی برای domain خودم که روی ip خودم forward شده رو در dns server ها ثبت کنم.
سوال من : آیا راه حل همینه و باید برم و ثبت کنم.
دوم این که از چه طریقی میتونم این کار رو انجام بدم؟ آیا وب سایت خاصی وجود داره؟
کلا یک راهنمایی بفرمایید. (راه دوری نمیره!)
بازم ممنون. منتظرم و از کمکتون پیشاپیش تشکر می کنم.

send by : R*acer

baboo

New Member
سلام.
ببین عزیز برای اینکه بتونی جای dns ها ip خودتو ست کنی باید بری و با ip خودت ns رجیستر کنی.
من سوالم اینه که چه طور من می تونم این کار رو خودم انجام بدم. به کجا و کدوم سایت باید مراجعه کنم ؟ آیا اصولا این کار عملیه یا حتما باید از شرکتهایی که در ایران خدمات hosting انجام می دهند بخوام تا با پنل forwarding این کار رو برام انجام بدن.
با این حال ممنونم که حد اقل شما وقت گذاشتی و جواب منو دادی. مرسی.
خواهش می کنم بقیه دوستان هم یه کمکی بکنند.

baboo

New Member
بابا به خودم خیلی امیدوار شدم!
یعنی یه جوونمردی که جواب سوال منو بدونه پیدا نمیشه؟!
آقایون یه راهنمایی مارو بفرمائید.
ایشالا دست به خاک بزنید host بشه.

baboo

New Member
سلام به تو دوست عزیزی که در google , عبارت "ثبت ns" یا حتی ثبت dns ,... را جستجو کردی و روی اولین لینک فهرست شده به دنبال حل مشکلت و به امید یافتن راه آن کلیک کرده ای یه پیشنهاد دوستانه دارم:
هیچ وقت هیچ وقت اگر توی زمینه های تخصصی مشکلی داری اگر بعد از search به تو فروم majidonline پیشنهاد شد روی اون کلیک نکن و بی خودی وقتتو هدر نده, چون اینجا محل مطرح کردن سوال های بی پاسخ هست! البته این مشکل تمامی فروم های ایرانی هست که یا جای آدم های بی سواد پر مدعاست یا جای تبلیغات انواع کالا و خدمات! خیلی جالبه!البته انصافا تو بقیه فروم ها شاید نتونن مشکلتو حل کنن ولی حداقل هم فکری می کنند و اگه جوابی ندارن , راحت اینو می گن و آدمو به جای مناسب هدایت میکنند , اینو واقعا و بدون غرض می گم چون سر همین مسئله من در جاهای مختلف تجربه کردم که البته اسم نمیارم که جنبه خاصی حرف های من نگیره.
در هر صورت پیشنهاد من به تو دوست عزیز که شایدم مشکل مشترکی با من داری شایدم نه! اینه که از سایت ها و فروم های خارجی استفاده کنی یا حداقل یه فرومی به غیر از اینجا. با امید پیروزی برای تو دوست گرامی.

alimosavi

Active Member
نگاه کن برای سایت های ثبت dns توی نت باید بری . همون سایتهایی که دامین می دند اینکارو هم می کنند.
شما که گفای Ip داری. اگر ip اختصاصی داری که کاری نداره همونی که بهت گفتم.

من لینوکس رو می دونم که باید بری تو فایل etc/nameserverips ( سیتم عامل centos ) راهنماش هم به زبان ساده اینطوری هست :

برای دامینی که از name.com گرفتم :

با زبانی ساده برای اینکار به ترتیب زیر عمل کنید !

Name.com > Domain Management > Manage Name Servers

hostname:ns1.xyz.com
ip:xyz.xyz.xyz.1

hostname:ns2.xyz.com
ip:xyz.xyz.xyz.2

سپس
در قسمت DNS Management باید DNS های جدید را وارد کنید
ns1.xyz.com و ns2.xyz.com
تا اینجا مربوط به Domain provider بوده بعد سمت سرور باید zone file ها
رو از طریق WHM یا SSH ایجاد کنید
زمان ست شدن DNS های Name.com هم اصولا بین ۱~۱۰ ذقیقه متغیره

شما واقعا فکر می کنید تو زبان فارسی راهتمایی خوبی پیدا می کنید ؟ یکم تو نت و اینگلیسی سرچ کنید چیز ترسناکی نیست

baboo

New Member
سلام دوست من.
ببین عزیز کنترل پنل domain من فقط شامل dns1 , dns2 هست که جای این 2 تا ip قبول نمیکنه و همونجور که خودت می دونی باید dns هایی که قرار رابط domain و host باشه رو باید وارد کرد که dns هم باید روی ip هاست تنظیم بشه که در اینجا چون من می خوام داخل سیستم خودم hosting دامینم رو انجام بدم در واقع باید از ip public خودم استفاده کنم و به قول شما با فرمت ns1.xyz.felan تنظیم کنم . مشکل من اینه که نمیدونم کجا میتونم با ip public که دارم میتونم dns رجیستر کنم؟ که بعدش بیام و از اون dns که با همون فرمت مذکور هست استفاده کنم و داخل پنل domainم وارد کنم.
باز هم 2 تا نکته رم متذکر میشم:
1- تو کنترل پنل domain من فقط میشه dns ست کرد
2-هر چیزی که من داخل dns دامینم وارد می کنم مثلا همون چیزهائی که تو dns server سیستم خودم تنظیم کردم قبول نمی کنه و می گه که register نشده و صدالبته که ip هم قبول نمیکنه.
بازهم از تو دوست خوبم که پیگیر هستی و کمک میکنی ممنونم و خواهش میکنم اگه متوجه مشکل من شدی منظورتو برای من واضح تر بگو تا کسی مثل من هم متوجه بشه. ممنونم.

پس بیخیال شید یا برید یه دامین دیگه ثبت کنید یا این دامنه رو ترانسفر کنید.

baboo

New Member
سلام.
آخه چرا؟
بی خیال که نمیتونم بشم.
چه جوری میشه transfer کرد؟
ممنون از جوابهاتون.

خوب باید جایی رو پیدا کنید که پنل دامنه آنها کامل باشه نه ناقص.
اگر خواستید توی سایتم ثبت نام کنید و از طریق یاهو یا تیکت در تماس باشید تا بهتون بگم چی کار باید بکنید برای ترانسفر

alimosavi

Active Member
به name.com ترانسفر کنید . بی دردسر و عالی .
مراحلش مثل دامین گرفتن فقط اینبار باید رو ترنسفر کلیک کنی . اونها به ثبت کننده نامه ای می ر ستند که با تایید اون دامین منتقل می شه .

البته شاید تو همین آنلانیک هم راحی باشه که کسی که دامین رو گرفته شاید دسترسی داره

baboo

New Member
سلام.
از دوستانی که منو راهنمایی کردند ممنونم.
ظاهرا یه پنل forwarding هست که با اون میشه dns رو روی ip من forward کنن که باید تقاضاشو بدم.
بازم ممنونم ودستتون درد نکنه و سال نو رو هم به همتون تبریک میگم و ایشالا سال خوبی داشته باشید.
در پناه حق.

جدیدترین ارسال ها

بالا