ثبت کردن یک اثر

gilangraphic

New Member
حتما شما هم این نشانه ها رو تووی سایتها دیدین
© ® ™
اینطوری که از چند نفر سوال کردم © مخفف Copyright هست
® یعنی registed ، یعنی این اثر ثبت شده.
آخری هم نمیدونم یعنی چی.
اگه دوستان اطلاعاتی در مورد این آرمها و طریقه ثبت کردن یک اثر گرافیکی مانند لوگو دارن بیان کنند ممنون میشم
(حتما شما هم یک طرحی دارین که خیلی دوستش دارین و میخواین ثبتش کنین تا کسی نتونه ازش سواستفاده کنه)

Mandana

Active Member
tm مخفف تردمارک ئه
و متاسفانه در حال حاضر هیچ قانونی برای کپی رایت نداریم
ینی من که ندیدم
اگه کسی می دونه به می هم بگه
در ضمن
اینجا بخش فتوشاپ ئه
تاپیک رو منتقل می کنم به بخش مربوطه
موفق باشید

gilangraphic

New Member
tm مخفف تردمارک ئه
و متاسفانه در حال حاضر هیچ قانونی برای کپی رایت نداریم
ینی من که ندیدم
اگه کسی می دونه به می هم بگه
در ضمن
اینجا بخش فتوشاپ ئه
تاپیک رو منتقل می کنم به بخش مربوطه
موفق باشید

با تشکر از شما ، یه سوال داشتم فرق ترد مارک با رجیستد رو میدونید چیه؟؟؟
چرا شرکت بزرگی مثل گوگل کنار لوگوی سایتش ارم رجیستد نیست ، و آرم ترد مارک رو گذاشته.

تووی دوستان نشده تا حالا یک اثرشون رو ثبت کرده باشن؟؟

izone

Active Member
با تشکر از شما ، یه سوال داشتم فرق ترد مارک با رجیستد رو میدونید چیه؟؟؟
چرا شرکت بزرگی مثل گوگل کنار لوگوی سایتش ارم رجیستد نیست ، و آرم ترد مارک رو گذاشته.

تووی دوستان نشده تا حالا یک اثرشون رو ثبت کرده باشن؟؟

درود بر شما.

فرق بین این دو این است که شما میتوانید یک کالا یا اثر یا لوگو ... را بنام خودتان در کشور خودتان یا در جهان به ثبت برسانید که در آنصورت میتوانید از ® بهره گیری کنید یا اینکه به ثبت نرساندید و یا درخواست ثبت داده اید ولی هنوز پاسخ ثبت شدن را نگرفتید که در آنصورت باید از ™ بهره گیری کنید. در هر دو صورت شما اگر بتوانید ثابت کنید که نخستین فرد (حقوقی یا حقیقی) بوده اید که این اثر یا کالا را خلق کردید قانون از شما پشتیبانی میکند. گوگل یا درحال ثبت است یا اینکه چون جهانی است و شناخته شده تنها از ™ بهره گیری میکند و هزینه گزاف ثبت لوگوی خود را در جهان صرفه جویی میکند.

برای ثبت در کشور خودتان به اداره ثبت شرکتها مراجعه کنید اگر اداره دیگری اینکاررا انجام دهد شما را حتما راهنمایی میکنند. برای ثبت در اروپای مشترک یا در آمریکا و یا در جهان شرکتهای وکالتی هستند که میتوانند در برابر هزینه ای به شما کمک کنند.

امیدوارم کمکی کرده باشم.

gilangraphic

New Member
با تشکر فراوان از شما دوست عزیز(izone).
من اگه بخوام لوگوی خودم رو به صورت جهانی ثبت بکنم توو ایران جایی هست؟؟؟
اگه کمکم کنید ممنون میشم.

izone

Active Member
خواهش میکنم دوست من.

در ایران درست نمیدانم چون خیلی زمانه که اونجا زندگی نمیکنم. ولی اگر از "ثبت شرکتها" بپرسید حتما به شما خواهند گفت. ولی گمان میکنم که چون ایران رعایت کپی رایت و ثبت کالای جهانی را نمیکند دفتری هم برای این کار نداشته باشد. گمان کنم شما میتوانید اینکار را جدا از هم در ایران (برای ایران) و در خارج برای جهان انجام دهید. ولی دقیقا نمیدانم.

پیروز باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا