ثبت نشدن نتایج در صفحه php

reza_pa48

Active Member
سلام
من یه صفحه htm طراحی کردم با چند تا فیلد که پر می کنم و تو صفحه بعد که php هست نشون بده برای تایید کاربر.صفحه htm کداش درسته. در صفحه php هم اول یه تگ php باز ردم و متغیرهایی که از صفحه htm می یاد با $_POST گرفتم. ولی هر کاری می کنم این متغیرها را نه در تگ اول php که باز کرده ام و نه در اون یکی تگها نشان نمی دهد.
روی لوکال کار می کنم و register_global خاموش هست.
ممنون می شم بگین اشکال کارم کجاست؟

پیوست ها

• phptest.zip
    1.5 کیلوبایت · بازدیدها: 5

I.NoBody

Active Member
ببین شما فقط متغیر name رو echo کردی که این متغیر هم چند بار(به اشتباه) مقداردهی شده.
کمی دقت کنی خودت مشکلتو میبینی و بهش می خندی

reza_pa48

Active Member
ممنون
حل شد.
یه سوال دیگه. توی صفحه php که echo می کنم با فونت تایمز می نویسه. کاری می شه کرد که با تاهوما بتویسه؟

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
ممنون
حل شد.
یه سوال دیگه. توی صفحه php که echo می کنم با فونت تایمز می نویسه. کاری می شه کرد که با تاهوما بتویسه؟

آره!
ولی اون دیگه مربوط به php نمیشه اینجوری باید بنویسی:
PHP:
<?
echo "<font face='tahoma'>hello world!</font>";
?>

I.NoBody

Active Member
من پیشنهاد میدم کمی اطلاعان Html ت رو زیاد کن.
اینجوری خیلی بهتر می تونی کار وب بکنی. مخصوصاً Php

reza_pa48

Active Member
من پیشنهاد میدم کمی اطلاعان Html ت رو زیاد کن.
اینجوری خیلی بهتر می تونی کار وب بکنی. مخصوصاً Php

ببخشید ولی فکر کنم یه چند سالی هست که html کار می کنم:-? تازه php شروع کردم. من می خواستم ببینم بدون css می شه این کارو کرد یا نه؟ که خودم با css انجام دادم:oops:

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
اصلا php و html از هم جدا هستن !
php سرور ساید هست و html کلاینت ساید که شما برای استایل بندی باید رو html که کلاینت ساید هست کار کنی

I.NoBody

Active Member
ببخشید ولی فکر کنم یه چند سالی هست که html کار می کنم تازه php شروع کردم. من می خواستم ببینم بدون css می شه این کارو کرد یا نه؟ که خودم با css انجام دادم
اصلاً css که HTML نیست. بلکه میتونه یه مکمل باشه برای HTML. شما که می گی مدتهاست داری HTML کار می کنی، پس چرا فکر می کنی تنها راهش css هست. یعنی شما با تگ font کار نکردی؟
بدون css هم به راحتی قابل انجامه.(البته خودم همیشه استفاده از css رو ترجیح میدم)

siavashmusic

Active Member
ببخشید ولی فکر کنم یه چند سالی هست که html کار می کنم:-? تازه php شروع کردم. من می خواستم ببینم بدون css می شه این کارو کرد یا نه؟ که خودم با css انجام دادم:oops:

بله CSS همیشه توصیه میشه به هر صورت اگه به استاندارد سازی صفحات وب معتقدی میبایست با CSS حرکت کنی که همین کار هم کردی

جدیدترین ارسال ها

بالا