ثبت زمان

Samo44

Member
با سلام
برنا مه ای رو در استارت آپ قرار داده ایم چگونه می توانیم زمان خروج از آن برنامه را هنگام خاموش شدن ثبت کنیم ؟

کدش باید این باشه :

filename$='C:\file1.txt'
string1$=CBK_DateLong
ret=StrToFile(filename$,string1$,TRUE,TRUE)
string1$=
CBK_TimeHMS
ret=StrToFile(filename$,string1$,TRUE,TRUE)
ولی نمی دونم چطور این زمان بدون اینکه کاربر دکمه ای رو بزنه ویا دخالتی دربستن برنامه داشته باشه موقع خاموش شدن سیستم ثبت بشه ؟

BEHESHT

Well-Known Member
تو قسمت اسکریپت ها خروجی صفحه هات یه اسکریپتی رو اجرا می کنند اون کمکتون می کنه توجه کردید؟

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
من قبلا یه بار امتحان کردم. فایده نداشت. تا به صورت دستی خارج نشید نمیشه کاری کرد.
شما میتونید مثلا هر یک دقیقه یک بار زمان رو ذخیره کنید. وقتی ذخیره قطع شد ، مشخصه که از سیستم استفاده نشده....

تا بعد...!

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام
سامان جان کجایی؟...بی شما انجمن صفا نداره....
راه حل هایی که شما ارائه میدید فوق العاده هست راستش رو بخواین بهتون حسودیم میشه!
برای اینکه مبحث کامل بشه منم نحوه این کار رو می گم:
برای این کار باید از حلقه ها یا همون Loops استفاده کنیم...به این صورت:
کد:
[SIZE=2][COLOR=#0000ff]For[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101] i=[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#ff0000]1 [/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]To [/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Infinity[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#010101]Time$=[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]CBK_Time24[/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=#000080]SaveVariable[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=2][COLOR=#010101]("Exit","Time$")[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#0000ff]Next[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101] i[/COLOR][/SIZE]
در این قطعه کد برنامه از 1 تا عدد بی نهایت (Infinity)شروع می کنه به ثبت زمان در یک شاخه از رجیستری تا موقعی که برنامه متوقف بشه.
اینم یه مثال....

پیوست ها

• exit time.rar
    697 بایت · بازدیدها: 30

splinter cell

Well-Known Member
به نظر من استفاده از یک لوپ اونم بی نهایت فشار زیادی به منابع سیستم میاره.
خیلی جالبتره که خطهای دوم و سوم کدتون رو توی یک شیی اسکریپت بذارید و در خط آخر دستور اسکریپت تایمر رو بذارید با هر زمانی که میخواین این اسکریپت تکرار شه! اینطوری عمل متوالی ثبت زمان مشکلی برای بقیه فرامین و اجزای در حال فعالیت در برنامه بوجود نمیاره!

BEHESHT

Well-Known Member
crack

بعضی چیزها هست که نمیشه به خاطر قوانین انجمن مطرح کرد چون باید از روش های crackerها استفاده کرد مسلماً با این روش به سرعت میشه ذخیره کرد (اما کمی زمان گیره برای جاگذاری توی پروژه)
البته جلوی برق رفتن رو نمی گیره (چون باید اطلاعات رو از رم در حال اجرا دزدید) ولی هنگ ، گیر ، استفاده از ESC و ... رو به زانو درمیاره

هدف از گفتن فقط این بود اطلاع بدم که امکان پذیر هست نه اغتشاش و ...

پس لطفا برای احترام به قوانین انجمن تو انجمن در خواست توضیح بیشتر ندهید
بازم عذر می خوام:snap:

آخرین ویرایش:

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
خواهش میکنم عارف جان. نظر لطف شماست.
یه مقدار گرفتاریام زیادار شده.معذرت.

در مورد نحوه کد نویسی هم به نظر من بهتره از روش محسن استفاده کنیم.چون واقعا به منابع سیستم فشار میاد.
من شاهد بودم در بعضی مواقع که برنامه توی حلقه ها متوالی شدید گیر میکنه. سیستم کم میاره و ریست میشه و این اصلا خوب نیست.

جدیدترین ارسال ها

بالا