ست کردن دامنه و هاست چطور؟ من پنج شنبه برای مگاهاست پول واریز کردم تا الان که خبری نشده!
O omid_safari New Member Nov 4, 2006 #1 ست کردن دامنه و هاست چطور؟ من پنج شنبه برای مگاهاست پول واریز کردم تا الان که خبری نشده!
reza_pa48 Active Member Nov 4, 2006 #2 با هیچ بهانه ای نباید اینقده طول بکشه. برای کار سایت دوستم هم صبح و هم الان رفتم می گه در حال انتقال سروریم
با هیچ بهانه ای نباید اینقده طول بکشه. برای کار سایت دوستم هم صبح و هم الان رفتم می گه در حال انتقال سروریم
mohsenshahbazi Active Member Nov 4, 2006 #3 معمولا جهت ثبت یک دامنه دات ای ار و راه اندازی یک هاستینگ حداکثر 36 ساعت ! وقت میبره . ممکنه مشکلی در حین کار پیش اومده . شما با پشتیبانیشون تماس بگیرید . و علت رو بپرسید .
معمولا جهت ثبت یک دامنه دات ای ار و راه اندازی یک هاستینگ حداکثر 36 ساعت ! وقت میبره . ممکنه مشکلی در حین کار پیش اومده . شما با پشتیبانیشون تماس بگیرید . و علت رو بپرسید .
ali-msh Member Nov 4, 2006 #4 بستگی به سرعت عمل هاستینگ داره ولی نباید زیاد طول بکشه یعنی انقدر نباید طول بکشه شاید برای مدیران هاستینگ مسئله ای پیش اومده باشه مگه شماره ندارن که باهاشون تماس بگیرید ؟ اشاالله که درست میشه
بستگی به سرعت عمل هاستینگ داره ولی نباید زیاد طول بکشه یعنی انقدر نباید طول بکشه شاید برای مدیران هاستینگ مسئله ای پیش اومده باشه مگه شماره ندارن که باهاشون تماس بگیرید ؟ اشاالله که درست میشه
O omid_safari New Member Nov 4, 2006 #5 توی سایتش فقط دو تا شماره همراه هست. ایمیل هم که ندارن زنگ زدم کسی جواب نداد اس ام اس زدم. نتیجه رو بهتون اطلاع میدم
توی سایتش فقط دو تا شماره همراه هست. ایمیل هم که ندارن زنگ زدم کسی جواب نداد اس ام اس زدم. نتیجه رو بهتون اطلاع میدم
O omid_safari New Member Nov 4, 2006 #6 سلام بنده خدا مسافرت بود الان داریم چت میکنیم داره دامنه منو برام ثبت میکنه
O omid_safari New Member Nov 4, 2006 #7 در عرض چند دقیقه کنترل پنلم رو آماده کردند دستشون درد نکنه دامنه هم به نامم ثبت شده و منتظر تاییده با 10500 تومن هم دامنه ir گرفتم و هم 100 مگ فضا
در عرض چند دقیقه کنترل پنلم رو آماده کردند دستشون درد نکنه دامنه هم به نامم ثبت شده و منتظر تاییده با 10500 تومن هم دامنه ir گرفتم و هم 100 مگ فضا