Black Prince
Active Member
سلام،
من به دنبال یک شرکت معتبر داخلی هستم که بتونم دامنه با پسوند IR ثبت کنم و بوسیله PayPal و یا کردیت کارت! بتونم هزینه اون رو پرداخت کنم. من چون ایران نیستم دارم دنبال یک جا میگردم که بتونم دامنه ایران رو ثبت کنم و از خارج ایران بتونم هزینه ثبت رو پرداخت کنم.![Confused :-? :-?](/styles/majidonline/smilies/majidonline_confused.gif)
اگر کسی از دوستان، جایی رو سراغ دارن که من میتونم از اونجا اقدام کنم ممنون میشم بهم معرفی کنند.![rose :rose: :rose:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_rose.gif)
فقط از این واسطه ها نمیخوام باشند که بگن حساب PayPal میدیم و ما برات ثبت بکنیم و اینها.
خیلی ممنون![artistic :paint: :paint:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_painting.gif)
من به دنبال یک شرکت معتبر داخلی هستم که بتونم دامنه با پسوند IR ثبت کنم و بوسیله PayPal و یا کردیت کارت! بتونم هزینه اون رو پرداخت کنم. من چون ایران نیستم دارم دنبال یک جا میگردم که بتونم دامنه ایران رو ثبت کنم و از خارج ایران بتونم هزینه ثبت رو پرداخت کنم.
![Confused :-? :-?](/styles/majidonline/smilies/majidonline_confused.gif)
اگر کسی از دوستان، جایی رو سراغ دارن که من میتونم از اونجا اقدام کنم ممنون میشم بهم معرفی کنند.
![rose :rose: :rose:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_rose.gif)
فقط از این واسطه ها نمیخوام باشند که بگن حساب PayPal میدیم و ما برات ثبت بکنیم و اینها.
خیلی ممنون
![artistic :paint: :paint:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_painting.gif)