تکه کردن عکس برای استفاده در وب؟

emadjamo

New Member
سلام دوستان
چه جوری میشه یک عکس رو برای استفاده در وب به چند تکه تبدیل کرد؟
با تشکر

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
با ابزار Slice اول عكس رو به تكه هايي كه ميخوايد ببريد بعدشم Ctrl + Shift + Alt + S رو بزنيد تا وارد پنجره Save for Web بشيد و نوع فرمت خروجي عكس رو با بقيه تنظيمات انجام بديد و تمام!

در اين باره تو تاپيك اموزشاي گروهي مربوط به وب بحث شده بود.

Mahdi_20

Member
سارا خانوم کاملا درست میگن، ولی اگه کسی بتونه از همون Select و Cut, Past استفاده کنه، راه بدی رو انتخاب نکرده.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
مهدي جان خوبي اين راهي كه گفتم اينه كه كلا خودش تيبل هم درست ميكنه و كار رو خيلي راحت ميكنه. اصلا راه اصوليش كه طراحاي وب هم انجام ميدن هميني بود كه گفتم به چند دليل. يكي همين كه عكس رو خودش تيبل بندي ميكنه. يكي اينكه وقتي از save for web استفاده ميكني عكس حجمش خيلي كمتر ميشه و براي استفاده در وب بهتره. يكي اينكه اندازه هايي كه اسلايس ميكني خيلي دقيق در مياد و ...

YTERROR

Active Member
سارا درست تر می گه ولای هر کس یک جور کار می کنه و بهتره همون طریقی که بلده انجام بده چون به قول ورزشکارا ریتم کاریش بهم می ریزه بجای که 100 قدم برداره 1000 قدم مجبور می شه بر داره

Mahdi_20

Member
من که چیزی نمیگم،
همه درست میگن، من از اینکارا زیاد انجام دادم و دیدم بازم در شرایطی مشکل بوجود میاد.. البته برای مبتدیا.
وگرنه به قول سارا خانوم اینکار خیلی هم خوبه.. اگه دقت کرده باشید من گفتم راه بدی رو انتخاب نکرده و نگفتم حتما اینکار رو انجام بده

AhadGD

Well-Known Member
من فكر ميكنم يه تاپيك گروهي خيلي خيلي مفصل دراين مورد تو سايت وجود داره .

thekhosrow

Member
راهي رو كه سارا گفت 2تا دليل مهم داره كه بيشتر طراحان وب از اين روش استفاده ميكنن.
1. دقت تو عكس هاي تكه تكه شده
2. صرفه جوئي در زمان

فراموش نكنيم كه اين يه كاره روتينه و اكثر طراحان از اين روش پيروي ميكنن

جدیدترین ارسال ها

بالا