Fa تکمیل یک مثال

behjati mohamma

کاربر VIP
با سلام
در مثالی که قرار می دهم سه تا مشکل دارم
1: این که چگونه می توانم سرچی ساخت که تو لیست باکس UO Lite نتیجه اش نمایش پیدا کنه
2: این که چگونه می شود آخرین ثبت رو تو لیست باکس اول نشون دادو الی آخر
3: داخل عکسی که آپ میکنم در قسمت ردیف جای خالی وجود داره آیا می شود آن را حذف بشود

دوستان لطف کنند همین مثال رو برای من ویرایش کنند
متشکر

پیوست ها

• jpg.JPG
    jpg.JPG
    23.8 کیلوبایت · بازدیدها: 28
  • mmb.rar
    588.6 کیلوبایت · بازدیدها: 112
آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
با سلام
در مثالی که قرار می دهم سه تا مشکل دارم
1: این که چگونه می توانم سرچی ساخت که تو لیست باکس uo lite نتیجه اش نمایش پیدا کنه
2: این که چگونه می شود آخرین ثبت رو تو لیست باکس اول نشون دادو الی آخر
3: داخل عکسی که آپ میکنم در قسمت ردیف جای خالی وجود داره آیا می شود آن را حذف بشود

دوستان لطف کنند همین مثال رو برای من ویرایش کنند
متشکر

دوست عزيز
در مورد سوال اولتون منظورتون رو دقيقا متوجه نشدم شما تو چي ميخوايد جستجو كنيد كه نتيجش تو ليست نمايش داده بشه؟

در مورد سوال دوم منظورتون از آخرين ثبت آخرين ركورد ليست هست؟ يا آخرين آيتمي كه تو ديتابيستون ثبت شده؟

در مورد سوال آخر هم توصيه ميكنم يك بار پلاگين رو حذف و دوباره تو برنامه وارد كنيد مشكلتون حل خواهد شد.

behjati mohamma

کاربر VIP
ضمن تشکر از evil_gates گرامی

1: جستجو داخل دیتابیس نمایش در لیست ویور
2: نمایش دیتا بیس به شکلی که آخرین ثبت در اول لیست باکس قرار بگیرد و الی آخر
3: من دوباره نصب کردم ولی مشکل باقی میباشد فکر میکنم جای چک باکس ( تیک) است که به شکل مخفی در پلاگین قرار گرفته

دوست من اگه همین مثال رو تکمیل کنید بسیار متشکر میشوم.
:rose:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: pcj

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزیز
برای سوال اولتون همونطور که میدونید وقتی رکوردی رو از دیتابیس میخونید فیلدهای رکورد با کاراکتر | از هم جدا میشن بنابراین میتونید از همین کاراکتر بعنوان کاراکتر جداساز درپلاگین UO هم استفاده کنید و با دستور LVAddVal رکورد بدست اومده رو به لیستتون اضافه کنید.
کد:
delimiter$ = '|'
For i=1 To Rows
  PluginSet("PlugIn",record$[i]")
  PluginSet("PlugIn","delimiter$")
  PluginRun("PlugIn","LVAddVal")
Next i
تو این کد فرض بر این بوده که رکوردهای شما تو متغیر آرایه ای به نام $record ثبت شدن و تعداد دفعات چرخش حلقه هم با متغیر Rows که نشان دهنده تعداد رکوردهای نتیجه جستجو در دیتابیستون هست تعیین میشه.

نمایش دیتا بیس به شکلی که آخرین ثبت در اول لیست باکس قرار بگیرد و الی آخر

برای سوال دوم توصیه میکنم از همین کد بالا استفاده کنید فقط حلقه رو معکوس اجرا کنید. مثل این کد:

کد:
For i=Rows To 1

Next i
از اونجایی که مقدار Rows نشان دهنده آخرین رکورد بدست اومده هست بنابراین اگه از آخر به اول تو حلقه برگردیم رکوردها به ترتیب از آخرین رکورد به اولین رکورد بدست میان و تو لیست شما ثبت میشن.

من دوباره نصب کردم ولی مشکل باقی میباشد فکر میکنم جای چک باکس ( تیک) است که به شکل مخفی در پلاگین قرار گرفته
در مورد مشکل آخر هم باز توصیه میکنم پلاگین رو حذف و مجددا استفاده کنید. من قبلا مشکل مثال شما رو تو سیستم خودم با حذف پلاگین و اجرای دوباره اون حل کردم ولی الان دسترسی ندارم مثال خودتون رو اصلاح کنم.

موفق باشید

behjati mohamma

کاربر VIP
ضمن تشکر از دوست گرامی evil_gates
دوست گرامی من کد سرچ رو به این شکل قرار دادم ولی نتیجه درست نمیشه میشه یک نگاهی به مثال بکنید ببینید مشکل کجاستhttp://forum.majidonline.com/u122190.html
کد:
PluginRun("UO","LVClear")
sql_query$='SELECT * FROM mmb WHERE name LIKE "'+search$+'";'
PluginSet("PlugIn","sql_query$")
PluginRun("PlugIn","Query")
PluginGet("PlugIn","Result1$")
PluginGet("PlugIn","Rows")
If (Rows>0) Then
  For i=1 To Rows
    record$[i]=GetArrayItem(Result1$,'#',i)
    record$[i]=record$[i]+'|'
  Next i
  delimiter$ = '|'
  For i=1 To Rows
    PluginSet("UO","record$[i]")
    PluginSet("UO","delimiter$")
    PluginRun("UO","LVAddVal")
  Next i
Else
  Return()
End
[LEFT]
[/LEFT]
http://forum.majidonline.com/u122190.html

پیوست ها

• mmb.rar
    588.8 کیلوبایت · بازدیدها: 65

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

الان دسترسي ندارم مثالتون رو ببينم. كدها كه صحيح به نظر ميرسن. منظورتون از اينكه ميگيد نتيجه درست نمايش داده نميشه چيه؟

نتيجه جستجو صحيح بدست نمياد ؟ يا نتيجه بدست اومده تو جستجو تو ليستتون نمايش داده نميشه؟

براي اينكه ببينيد نتيجه جستجو درست بدست اومده يا نه بعد از خط پنجم يعني دستور: PlginGet("PlugIn","Result$")i يك دستور Message اضافه كنيد و مقدار متغير $Result رو بخونيد و ببينيد آيا جستجو صحيح انجام شده يا نه.

behjati mohamma

کاربر VIP
هیچ کس نیست این مثال رو تکمیل کنه ما که توش موندیم
همه چی درسته الا نتیجه
:cry::cry::cry::cry:

جدیدترین ارسال ها

بالا