تکسچر ساختمان

Ultra3D

Well-Known Member
ماشا الله !

کارتون به نرخ دلاره ها ! ... برای ما هم سراغ داری بده کار کنیم ... خواستی برات نمونه کار بفرستم ... هم خارجی ... داخلی ... با هر نوع نور پردازی .... با رزولشن های خیلی بزرگ برای پوستر های شهری

اینا چندتا کار دانشجویی هستش که خیلی سریع کار شده ... اگه خواستی یک سری کار حرفه ای هم می فرستم برات

5.jpg13.jpg22.jpg33.jpg4.1.jpeg

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
رفیق این کارایی که میگی بخش خیلی کوچیکی از Post Production محصوب میشه !!!! صدا گذاری ، تکمیل فرم ، تنظیم تصویر ، جلوه های ویژه و ... اینها همه تنها بخشی از PP محصوب میشن .
لطفا اطلاعات رو دقیق بگید .

من اینارو توی "جلوه های دیگه" خلاصه کردم :wink:

navanama

Active Member
شما برای انجام هر پروژه ایی کشش بازار در نظر میگیری ، حالا یکی پیدا شده برای کار 3dکه از نظر من تو رده مشاغل سخت قرار میگیره ارزش میزاره و تو این تورم درست پول میگیره ببین چه بل بشویی درست میشه حالا .
قیمت اینکارهای دانشجویی چنده؟حال کردم باهاشون

Ultra3D

Well-Known Member
هر کاری ارزش خودش رو داره .... من اگه اون وقتی که برای مکس گذاشتم رو برای درسم می زاشتم الان تو یکی از بهترین دانشگاه های تهران با معدل بالا لیسانس گرفته بودم و بدون کنکور داشتم ارشد می خوندم ولی حی .... اون موقع که عقل نداشتیم اومدیم چسبیدیم به این کار ...

حالا فقط یک مهندس فنی برای یک امصا پای کاغذ n میلیون می گیره ولی ما چی ؟

به دانشجو می گی 300 تومن آبغور می گیره و ... ای بابا !
به صاحب کار می گی 500 تومن بر می گرده می گه مثلا کل منفعت این کار برام 600 هست و انتظار داری 500 رو بهت بدم

فکر می کنن نقاشی هست که همین طوری تو یکی دو ماه یاد گرفتیم ...

با این گرونی ها انجام این کارا پول توجیبی آدم رو هم در نمیاره

navanama

Active Member
ولی من تو اهواز کسایی رو میشناسم که با مکس ومایا خونه و ماشین آخرین سیستم دارن . البته خودش میگه مکس (تک فریم )یک پنجم مایا(انیمیت) هم در نمیاره اما مطمئنم فقط مکس و مایا کار میکنه

جدیدترین ارسال ها

بالا