تکرار

hamed-ddd

Well-Known Member
سلام بر اساتید گروه فوتوشاپ ......
خصوصا شهرام خان گل
دو تا سوال دارم ممنون میشم که جواب بدید....
1. چطور میشه یک عکس رو تکرار کرد :مثلا یک تکه 100*100 پیکسل داریم و میخوام به تعداد 10*15 تکرار بشه (که البته میدونید این کار به صورت دستی خیلی مشکله) تا به شکل یک والپیپر در بیاد (نتیجه ما یک عکس داریم که 1000*1500 پیکسله و از 150 تا عکس کوچیک 100*100 درست شده)
2.این یکی زیاد مهم نیست ولی مدتها برام سوال بوده .حتما تصاویر سه بعدی رو دیدید .همونهایی که با دور نزدیک کردن تصویر به چشم از متن تصویر یک موضوع سه بعدی مشاهده میشه (البته میدونم نیاز به نرم افزار سه بعدی هست ولی ظاهرا مراحلی از کار باید تو فوتشاپ انجام بشه)
نمونه هایی از تصاویر سه بعدی
http://images.google.com/images?um=1&tab=wi&hl=en&q=3d+hidden+picture
لطف کنید اگر اطلاعاتی در این مورد دارید تو بخش مقالات بزارید تا بقیه هم استفاده کنند

موفق و پیروز باشید

Mahdi_20

Member
در مورد سوال اولت: میتونی عکس 100*100 رو به در منوی Edit به یه پترن (Define Pattern) تبدیل کنی و بعد با انتخاب کردن ابزار سطل رنگ و تبدیل حالت اون از Foreground به Pattern محلی رو (میتونه یه لایه باشه) با پترن، پر کنی.
در مورد سوال دومت : من فکر کنم یه نرم افزار دارم که این کار رو انجام میده ولی خیلی باید بگردم تا پیداش کنم..اگه خواستی بگو برات Send کنم.

Mandana

Active Member
سوال اول:
file>Automate>picture package
سوال دوم:
اگه اشتباه نکنم یه برنامه در این رابطه در بخش ابزارها معرفی شده بود
یه سرچ کنین.اگه چیزی نیافتین، بگین همه با هم سرچ کنیم :دی
موفق باشید

Mandana

Active Member
کاری که دوستمون میخوان بکنن.ینی یه عکس رو در صفحه با سایز های استاندارد و از پیش تعیین شده اش چیدمان می کنه.مثلن میخوایم از یه عکس توی صفحه 9 تا کوچیک اش رو در بیاریم.لازم نیست جدا جدا سلکت کنیم و توی داکیومنت بذاریم.این قسمت این کار رو انجام میده
موفق باشی

راستی.آواتار ات خیلی با مزه اس
grinning-smiley-047.gif

hamed-ddd

Well-Known Member
سلام
دست همتون درد نکنه:lol:
خصوصا ماندانا خانم
عجب عملیاتی انجام میشه وقتی pakage رو میزنی ...انگار داری تو یاهو بوت میشی....
ولی نتیجه اش ....عالی.....
البته این کار رو راحت تو تری دی مکس میتونم انجام بدم ولی در فوتوشاپ بلد نبودم و مطمئن بودم که حتما چنین چیزی هست(خیلی از عکاسها رو میدیم که عکس رو در محیط فوتوشاپ دستی کپی میکنند)

سوال دوم!!!::neutral:
من باید دنبال چی بگردم ...این ابزار اسمی چیزی نداشت

Mandana

Active Member
سوال دوم:والاه اسمش رو بخاطرم نیست
148fs541558.gif

حالا بازم میگردم اگه چیزی یافتم، میذارم
145fs190798.gif

موفق باشید
145fs19041.gif

NAKOOT

Well-Known Member
سلام داداش حامد ...
چه خبرا؟
اینم لینک دانلود برنامه ساخت تصاویر سه بعدی
47b20s0.gif

کد:
http://rapidshare.com/files/26749265/3d.stereogram.Gandalf.rar.html

3DMiracle v1.74 + 3DMonster v1.55
Windows | 1,84 Mb
3DMiracle v1.74
3DMiracle - easy to operate and powerfull software for single image stereograms creation. It is usefull not only to experienced 3d artists, but also to beginners. Wide number of professional settings and user friendly interface lets users to create complicated stereograms / SIRDS / Hollusions in several minutes
3DMonster v1.55
3DMonster - program for creation of depth masks for single image stereograms and 3d movies. It is compartible with 3DMiracle and the majority of other stereography software​

آخرین ویرایش:

hamed-ddd

Well-Known Member
دستت درد نکنه شهرام جان:oops::lol:
برم ببینم چیکار میتونم بکنم...
اگه شد یه آموزش هم بزارم:wink:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا