با سلام و تشکر از وقت گذاشتن شما ، بایذ=د عرض کنم که CS5 پلاگین های زیادی داره که مربوط بشه به LIP SYNC ولی 99 دلار وجه رایج آمریکا خرج داره !!!!
مثله همون نرم افزار که در پست ابتدایی معرفی کردم -- در جواب تاخیر و یا عدم انطباق صدا با حرکات لب باید عرض کنم که این کار به قدری دقیق و منظم انجام میشه که شاید باورتون نشه !!
البته اگه به دلیل تفاوت حروف فارسی یرای استفاده از این نرم افزار ها باید از PATCH اسپانیایی که به حروف فارسی نزدیکتره استفاده کنیم .
من قبلا با نرم افزارهایی مثله تون بوم Toon Boom و انیم استادیو Anime Studio استفاده کردم و به عنوان مثال از اکستنشن papagayo استفاده کردم ولی در کار کردن با Flash مشکل ایجاد میشه ، چون برای سرعت بالا باید یه پلاگین یا همون extension پیدا کرد --
حتی پلاگینی به نام frame sync هم مشکلی از ما حل نمی کنه !! حالا اگه دوستان حرفه ای از پلاگینی اطلاع دارند که این کار را انجام بده یا حتی حرکات را به کد تبدیل کنه AS3 .. ممنون میشم معرفی کنن .
تصاویر پیوست =
نرم افزار اپاگایو
----------------------------------------------------------------------------
پلاگین های غیر رایگان موجود در نت
اگه تونستید لینک دانلودی از نرم افزار lipsync MX هم در اختیارم بگذارید که مربوط به نسخه تریال نباشه خیلی خیلی متشکر میشم ...
ممنون ...