تو رو خدا کمک کنید !!!

sprants

Member
سلام
خسته نباشید

راستش من دو تا صفحه فلش دارم که تفاوتش در اینه که یکیش به زبان فارسیه و دیگریانگلیسی ! من پایین صفحه اول هر کدام از اینها یه متن که میتونن زبان رو انتخاب کنند قرار دادم ( مثله این : english | persian ) حالا نمیدونم چطوری کاری کنم که ینها به هم مربوط بشن و این نوشته ها لینک بشه به صفحه بعدی ضمنا هردو هم swf هست و حتما باید همین فرمت یا exe باشه چونیه جورایی میخوام رو هر سیستمی بیاد ( برای اطلاع رسانیه )
لطفا کمک کنید کمی هم عجله دارم !!!!!!! ( من خیلی کم فلش بلدم لطفا یه جوری بگین که متوجه بشم )

ممنون

Patris Net

Member
سلام
می تونی هر کدوم رو تو یه صفحه ی Html جدا قرار بدی و تو قسمت Url هر کدوم لینک بدی
تا با کلیک روی هر کدوم صفحه مورد نظر باز بشه

sprants

Member
نه ببینید این یه فایل فلش هست برای معرفی شرکت من میخوام این رو روی سیدی رایت کنم که حالا یا توی نمایشگاه و یا به همراه دیگر محصولات بدم برای تبلیغ و حتما میخوام خروجی که من میدم یه دونه فایل Swf تنها باشه . . . . . . .

amir_s

Active Member
می تونید از Mdm Zinc استفاده کنید .
در انجمن برنامه های مکمل هست.

sprants

Member
ممنونم خیلی لطف کردین

اما میتونم ازتون خواهش کنم که بگین خوب با این برنامه چطور این کارو بکنم من تو انجمن هم در موردش خوندم اما باز متوجه نشدم مشکلم رو چطوری حل کنم . . .

توروخدا اگه راهی هست زودتر کمکم کنید !

Patris Net

Member
سلام
از طریق پیغام خصوصی با benyamin2005s مشکلتون را مطرح کنید
ایشون می تونه کمکتون کنه

shahabworks

Member
یه کاری هم میشه کرد که یک فایل اصای درست کنی لینکهای تغییر زبان را قرار بدی در اونها که هرکدام را زدن Swf مورد نظر روی فایل فلش اصلی لود بشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا