تو را بخدا يكي جواب كامل بده

(azar)

Member
الان جند دفعه است كه اين سوال را ميپرسم و هرto چقدر منتظر جواب كامل بودم كسي بدادم

نرسيد. آقايان و خانمهاي فتوشاپي لطفا بفرماييد طرح دو طرف اولين صفحه سايت آقا مجيد

كه لينكهايي روش قرار گرفته مثل برنام و ... آيا با فتوشاپ طراحي و بصورت تمپلت مورد

استفاده قرار گرفته . ضمنا اين تمپلت كه زياد آنرا ميشنوم يعني طرحي كه با فتوشاپ طراحي

بشه و آنرا در برنامه هاي طراحي صفحه وب مثل فرانت پيج يا دريم ويور كامل كنيم . اگه اينجوري

درست باشه من دو تا مستطيل با فتوشاپ كشيدم و روش نوشته و شكلي را قرار دادم بعد آنرا

بردم تو image ready و با slice برش دادم و بعد اپتيمايز كردم و بصورت gif ذخيره كردم. بعد توي

دريم ويور آنرا در دو طرف صفحه قرا ر دادم ولي وقتي پيشنمايش ميدم وقتي مكان نما روش

قرار ميگيره آيكون مخصوص تصاوير كه ميشه save يا ...كرد ظاهر ميشه كه فكر ميكنم نبايد

اينجوري بشه لطفا توضيح بديد كه روشن بشم.ممنونم :oops:

toranj_1455

Member
سلام
اينها تماما با فوتوشاپ طراحي ميشه. بعد slice ميشه . نحوه ي slice كردن خيلي حياتي هستش. وقتي save ميكني تمام slice ها به صورت عكس هاي مجزا از هم سيو ميشن و فايل html ساخته ميشه . و صفحه table بندي ميشه. مرحله ي بعد اديت كردن در فرانت پيج يا دريم ويبر هست اين كار يك آموزش مفصل ميخواد. من خلاصه و ناقص گفتم

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
تمپليت ميشه گفت يك طرح آماده هستش كه در همه جاي سايت از اون استفاده ميشه ... بيشتر در زبانهاي برنامه نويسي هم كاربر داره.. تمپليت رو ميتونيد با هر برنامه اي به راحتي طراحي كنيد و بعدش متنها و مطالب خودتونو توي اون بچينيد... همونطوري كه ترنج گفت slice بندي تمپليت خيلي حياتيه.. شما ميتوني كل صفحه رو توي فتوشاپ طراحي كني و بعدش با slice اونو تقسيم كني و خروجي بگيري

مجيد

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
اينكار بستگي به تجربه خودتون داره اما ميتونيد با ابزار Slice اينكارو بكنيد... اگر يك عكس رو چند بار Slice بندي متفاوت بكنيد بعدش متوجه ميشيد كه كدومش بهتره...

اما در كل براي تيكه كردن بايد چيزهاي اساي رو در نظر داشته باشيد مثلا لوگو ها و شكلهايي كه به عنوان لوگو قرار ميگيره رو در يك تيكه قرار بدين و ...

مجيد

مجيد جون ما هم استفاده كرديم.

ولي آقا مجيد اگه يه لطفي كني و اين مطلب درست كردن يك تمپليت از فايل فتوشاپ رو كامل توي يك تاپيك جدا و به صورت مصور توضيح بدي ديگه مرام كش كردي.

majidevil

Member
اذر از آخر گرفتي جواب كامل يا نه!مجيد مشهدي كه فك كنم كامل گفت
agrin.gif
[Automated by GetSmile]

Majid گفت:
اينكار بستگي به تجربه خودتون داره اما ميتونيد با ابزار Slice اينكارو بكنيد... اگر يك عكس رو چند بار Slice بندي متفاوت بكنيد بعدش متوجه ميشيد كه كدومش بهتره...

اما در كل براي تيكه كردن بايد چيزهاي اساي رو در نظر داشته باشيد مثلا لوگو ها و شكلهايي كه به عنوان لوگو قرار ميگيره رو در يك تيكه قرار بدين و ...

مجيد

خيلي ممنون مجيد جان

mossi

Member
starboy_tehran گفت:
Majid گفت:

مجيد

خيلي ممنون مجيد جان
آقا مجيد عيدت مبارك

اين دوستمان راست ميگه خيلي ها مثل من هنوز نميتونند باSlice كار كنند چون وب كار نبودند .اين همه تمپلت اماده فتوشاپ هست كه ملت نميتوانند انها را به HTML تبديل كنند.
آگه يه وقت حوصله داشتي اينو درست وحسابي آموزش بده با عكس. ما همگي ممنون ميشويم.

در اين شب عيدي تمام باعچه هايتان پر از گل شقايق باد

جدیدترین ارسال ها

بالا