تو خالی نشون دادن آبجکت به صورت جعبه تو خالی هنگام درگ و چرخوندن با ماوس

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوستان گلم :)
راستش یه مشکلی در تری دی مکس داشتم که خواستم از راهنمائی دوستان استفاده کنم بلکه بتونم این مشکل رو برطرف کنم مشکلم اینه که وقتی آبجکت رو در ویو پورت با ماوس میچرخونم یا درگ میکنم بصورت وایر و جعبه تو خالی نشون میده و هر کاری کردم درست نشد که نشد حتی با دکمه f3 امتحان کردم ولی متاسفانه نشد لذا این شد که از دوستانی که بلدند بخوام که بنده رو راهنمائی کنن که برای رفع این مشکل چکار باید بکنم

قبلا از لطفی که میکنین متشکرم :rose:

آخرین ویرایش:

mak3798

Member
اگه منظورت زمانیه که توی viewport داری توی صحنه می چرخی اون مشکل پیش میاد با غیر فعال کردن گزینه adaptive degradation که شورتکاتش O هست مشکلت رفع میشه

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوستان گلم بخصوص mak3798 عزیزم:)

دوست عزیزم مشکلم با راهنمائی شما حل شد خیلی ممنونم خییییلیییی ممنونم
:rose:، خدا میدونه که بخاطر این مشکل چقدر تلاش کردم که حلش کنم ولی نشد ، حالا شما با این لطفی که کردین بنده رو شرمنده کردین واقعا دستتون درد نکنه نمیدونم چجوری ازتون تشکر کنم زبانم عجز از تشکر از شماست از شما خواهش میکنم که عرض تشکر بینهایت بنده رو پذیرا باشید دستتون درد نکنه واقعا ممنونم :rose::):rose:

ضمنا دوست عز یز این گزینه از طر یق منوها چجور یاس؟

باز هم از این همه بزرگواری و لطفتون نهایت تشکر و قدردانی را دارم
:rose::rose::rose:

ارادتمند rrss
:)

آخرین ویرایش:

mak3798

Member
خواهش می کنم احتیاجی به تشکر نیست وظیفه بود
توی مکسهای مختلف متفاوته توی 2009 ازسربرگ view می تونی پیداش کنی توی 2012 که خودم دارم نمی دونم کجاست!
فقط از یه جای دیگه هم می تونی پیداش کنی اون باکس سفید رنگ کنار مشخصات گرید ها (پایین پنجره مکس)

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خواستم از mak3798 عزیز تشکر بکنم و یه نکته ای رو یاد آور بشم.
نوع سوال رو با هم مقایسه کنین.
سلام امیدوارم خوب باشین.چه خبر .سلامتین... چه جای خوبی هست . و..... راستی یه سوال هم داشتم و اینه که چجوری فلان کنم
سلام مشکل من در مورد فلان موضوع هست. و یه توضیحی در مورد مشکل. از تمام کسانی که مشکلم رو حل کنن مثلا کمال تشکر رو دارم.
نامه اداری بنویسین..
10 خط باید بخونی تازه ببینی چه سوالی مطرح هست.
همگی موفق باشین

جدیدترین ارسال ها

بالا