توی سی پنل موقع قطع ارتباط با اینترنت چطور کار بر رو logout می کنن؟

i-php-i

Active Member
دوتا سوال در مورد ورود و خروج به وب سایت:

1- توی سی پنل موقع قطع ارتباط با اینترنت چطور کار بر رو logout می کنن؟

2- وقتی کاربر مجددا کلمه رمز رو وارد کرد، چطور می تونم کاربر رو به همون صفحه ای بفرستیم که قبل از logout در اونجا بود؟

Masoud1365

مدیر انجمن
توی cpanel موقع قطع شدن از اینترنت لاگ اوت نمیشی اگر ip شما عوض بشه مجددا باید تعیین اعتبار بشید.
آدرس صفحه ای که کاربر رو هدایت کرده به لاگین رو بگیر و بعد از تعیین اعتبار بفرستش به اونجا

i-php-i

Active Member
توی cpanel موقع قطع شدن از اینترنت لاگ اوت نمیشی اگر ip شما عوض بشه مجددا باید تعیین اعتبار بشید.
من هر وقت وارد سی پنل می شم و ارتباطم با اینترنت قطع می شه، از سی پنل لاگ اوت می شم. شما این حالت براتون پیش می یاد؟
آدرس صفحه ای که کاربر رو هدایت کرده به لاگین رو بگیر و بعد از تعیین اعتبار بفرستش به اونجا
همیشه این روش کار نمی کنه. اگر کاربر از یه سایت دیگه وارد سایت ما شده باشه، و من از ریفر استفاده کنم، کاربر رو می فرستم به سایتی که کاربر رو به سایت ما هدایت کرده !

این مشکل باید چطور حل بشه؟

Masoud1365

مدیر انجمن
شما باید بررسی کنی که 1
- ریفرر از سایت خودت باشه
2- ریفرر صفحه لاگین نباشه
در این دوحالت یوزر رو به یک آدرس خاص میفرستید مثلا usercp.php

i-php-i

Active Member
شما باید بررسی کنی که 1
- ریفرر از سایت خودت باشه
2- ریفرر صفحه لاگین نباشه
مرسی

من هر وقت وارد سی پنل می شم و ارتباطم با اینترنت قطع می شه، از سی پنل لاگ اوت می شم. شما این حالت همیشه براتون پیش می یاد یا فقط گاهی اوقات این مسئله براون پیش می یاد؟

Masoud1365

مدیر انجمن
اگر از مثلا dialup استفاده کنید که IP داینامیک هست با هر بار قطع شدن شما چون IP عوض میشه لاگ اوت میشی

جدیدترین ارسال ها

بالا