توي كنترل پنل اين قسمت كارش چي هست

internet

Member
با سلام
اين تصوير رو ببينيد مربوط به مي شه با كنترل پنل هاست و منظور از اين گزينه ها چيه و كارش چيه :

4da7611ff1.jpg

با تشكر
پيمان از شيراز

internet

Member
دستت درد نکنه دوست عزيز
من يه فضا و هاست دارم البته رايگان نيست حالا يه سايت نيوک و يه انجمن پي اچ پي روش نصب هست
خوب حالا براي اين که کسي نتونه يه وقت وارد اين فايل ها بشه يعني خودتون که مي دونيد ما با دادن مسير مي تونيم تمام تصاوير يه سايت رو ملاحظه کنيم در کنترل پنل در پوشه ايميج خوب من بايد چيکار کنم که هم سايت و انجمن من درست کار کنه هم اينکه هيچ کس نتونه تصاوير يا ساير پوشه هاي سايت من رو ببينه البته گفتم که از مسير سايت مثل image که در مسير اين قرار دارد در اکثر سايت ها:
http://www.my site.com/image
يعني وقتي اين مسير رو آورديم و کليک کرديم حتي اگه فايل هم باشه نشون داده نشه و بگه مختصي مدير سايت اوکي يا ارور بده
با تشکر
پيمان از شيراز

Parham

Well-Known Member
اگر می‌خواهید که فایل از روی سرور بریزید مثلا به طور مثال کاربران شما می‌ خواهند آواتار روی سایت بذارند که باید شما سطح دسترسی‌ را 777 یا همه تیک ها رو بزنی‌ اگر می خواهید فایل های سیستم یعنی‌ فایل های تنظیمات که در سیستم های مختلف باهمدیگر فرق دارند را امنیت به اون بدی باید 644 بذاری ساده ترین راه برای تغییر CHMOD استفاده از یک برنامه FTP هستش که شما رو فایل یا فلدر که نیاز داری میتونی‌ کلیک راست کنی‌ و در برنامه های مختلف با عنوان هایی‌ مانند File Setting یا Properties این تنظیمات رو انجام بدی ... باز هم اگر سوالی‌ داشتی‌ بپرس ...

internet

Member
با سلام
و تشکر از شما دوست عزيز و گرامي راهنمايي شما خوب بود ولي من يه سوال ديگه دارم البته اون هم با مطالعه مقاله اي بود در سايت شما با عنوان فايل htaccess در کنترل پنل و در فايل منيجر
خوب تنظيمات اين فايل رو به خورده توضيح بديد من الان توي کنترل پنل و هاست خودم در قسمت فايل منيجر و در پوشه www با راهنمايي ها انجمن شما يه فايل ايندکس ايجاد کردم و در اون اين دستور رو قرار دادم :
IndexIgnore *
خوب حالا دوست عزيز خيلي عالي بود چون دسترسي به پوشه هاي سايت من غير ممکن بود يعني اگه کاربري بياد و تايپ کنه http://www.site name .com/image ديگه نمي تونه فايل هاي تصويري من رو ملاحظه کنه متوجه شديد منظور من چي هست يا خير
اميدرام که شما راهنمايي بيشتر راجع به اين فايل بکنيد يعني فايل
htaccess
در کنترل پنل
چون من يه سايت نيوک 8/7 جديد ايجاد کردم و يه انجمن php که خيلي روش کار کردم و خيلي زحمت روش کشيدم
مي خوام امنيتش حفظ بشه
با تشکر از شما کاربران گرامي که زحمت مي کشيد
منتظر پاسخ شما دوستان عزيز هستم
با تشکر
پيمان از شيراز

Parham

Well-Known Member
نیازی به این کار نیست شما اگر سطح دسترسی‌ به فلدر را 755 تغیر بدید دیگر کسی‌ نمیتونه فلدر شما رو ببینه ...
فایل Config سیستم هم بعد از نصب کردن سیستم وقتی‌ که تنظیمات روش رو به 644 از 777 تغییر بدید مشکل دیگه فکر نمیکنم باشه فقط تنها چیزی که همیشه امنیت رو حفظ می‌کنه به روز بودن هستش یعنی‌ شما همیشه سیستم خودتون را با Patch های امنیتی‌ به روز نگار دارید ....

internet

Member
با سلام
دوست عزيز ممنون از راهنمايي شما ولي خوب من اگه بخوام همه پوشه هام يه جا محفوظ بمونه بايد يکي يکي برم و سطح دسترسي رو تغيير بدم که اين کار شاقي هست و من با اين کار از دسترسي به کل فايل ها و فولدرها به همه کاربران خيالم راحت هست شما هم بريد ببينيد از اين جا همه دسترسي داشتن به همه فايل ها و تصاوير حالا اصلا نمي تونيد واردش بشيد لينک رو ببينيد :
http://monkey.unixbsd.info/~shirazit/
ولي حالا ديگه هيچ کس نمي تونه دسترسي داشته باشه
خوب حالا لينک انجمن هم به خوبي کار مي کنه ببنيد :
http://monkey.unixbsd.info/~shirazit/forum
با تشکر
پيمان از شيراز

Parham

Well-Known Member
نیازی نیست که شما دسترسی‌ رو تغییر بدین هر فایل یا فلدر که روی سایت قرار میگیره به صورت خودکار سطح دسترسی‌ اون به 755 تغییر می‌کنه ... هیچ نیازی نیست که شما چیزی رو عوض کنید ...

internet

Member
با سلام
دوست عزيز حالا من رفتم توي پوشه www و فايل htacess. رو تغيير دادم که کسي به هيچ چيزي دسترسي نداشه باشه مشکلي که پيش نمي ياد ؟؟؟
با تشکر
پيمان از شيراز

Parham

Well-Known Member
من اونو در جواب :

دوست عزيز ممنون از راهنمايي شما ولي خوب من اگه بخوام همه پوشه هام يه جا محفوظ بمونه بايد يکي يکي برم و سطح دسترسي رو تغيير بدم که اين کار شاقي هست

دادم به هر حال خوشحالم که مشکل شما دوست خوبم حل شد ...

جدیدترین ارسال ها

بالا