تولیدی دستمال کاغذی<<
Mandana Active Member May 27, 2006 #2 چه قشنگه!!!من خیلی خوشم اومد.آقا شما کلاس خصوصی مبانی طراحی نمیذاری تو سایت؟من ترم پیش مبانی ام رو شدم 12
چه قشنگه!!!من خیلی خوشم اومد.آقا شما کلاس خصوصی مبانی طراحی نمیذاری تو سایت؟من ترم پیش مبانی ام رو شدم 12
Sleekman Member May 27, 2006 #3 خوبه البته فكر نكني نميدونم مجازيه!(شوخي) آفرين رنگبندي جعبه كه خيلي خوبه ميتونه يه الگوي خوب توي اين سبك باشه، دستت خوش! اگه خواستي واقعي سازي كني بدون كه لبه سمت راست دستمال كدر و محوه و لو ميره !
خوبه البته فكر نكني نميدونم مجازيه!(شوخي) آفرين رنگبندي جعبه كه خيلي خوبه ميتونه يه الگوي خوب توي اين سبك باشه، دستت خوش! اگه خواستي واقعي سازي كني بدون كه لبه سمت راست دستمال كدر و محوه و لو ميره !
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه May 28, 2006 #5 آقا نوبد خیل یخوب شده تبریک میگم. فقط در مورد سایه زنی نمیدونم میزان Opacity رو کم کردین یا نه ولی یکمی کمتر کن چون الان سایه خیلی حالت پررنگ و واضحی رو داره. موفق باشی
آقا نوبد خیل یخوب شده تبریک میگم. فقط در مورد سایه زنی نمیدونم میزان Opacity رو کم کردین یا نه ولی یکمی کمتر کن چون الان سایه خیلی حالت پررنگ و واضحی رو داره. موفق باشی
Saman مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر May 28, 2006 #6 سلام خيلي خوب شدخ نويد جان فقط اون تيكه اي كه بلند شده فكر ميكنم يه مقدار بايد پايينشو تيره تر كني كه حالت سايه مانند بشه و بيشتر به چشم بياد. تا بعد...!
سلام خيلي خوب شدخ نويد جان فقط اون تيكه اي كه بلند شده فكر ميكنم يه مقدار بايد پايينشو تيره تر كني كه حالت سايه مانند بشه و بيشتر به چشم بياد. تا بعد...!
NaviD.R.R Member May 28, 2006 #9 مرسی از نظرات دوستان . ایراد های کار رو حتما رفع می کنم . البته این تابلوی سر در شرکت راد حدیث هست.