توضیح در مورد پلاگین Nik Color EFX

سلام

برادر فارسی بنویس

این پلاگین یک افزودنی برای فتوشاپ و لایت روم هست
از شرکت nik

مجموعه ای هست از فیلترهای رنگی برای فتوشاپ. کارهای کلاسیک و فیلترهای رنگی عمومی + چند تا فیلتر جدید و چند روش جدید برای تغییر رنگ
با پیش نمایش خوب و پیش فرضهای جالب
نکته ای که این پلاگین رو خاص تر نشون میده دو قابلیت هست که هر دو مهمه و لی یکیش جادویی تره
میشه با قابلیت براش تصویر جدید رو به صورت انتخابی به تصویر قبلی اضافه کرد: یعنی میری تو محیط پلاگین و یه ترکیب آبی خوشرنگ رو میپسندی بعد میای و با حالت براش آسمونت رو همونرنگ میزنی و یه زمین دست نمیزنی. البته این قابلیت در خود فتوشاپ و قسمت ماسک و paint on mask هست
یه کار فوق العاده که انجام میده کنترل و تغییر موضعی رنگ و نور هست: پاین تنظیمات هر فیلتر در قسمت راست شما میتونی کلید رنگی رو تصویر بگذاری: این کلید به شما کمک میکنه که فقط روی یک رنگ و یک منطقه افکت خودت رو اعمال کنی. مثلا تصویر درخشش نور از لابهلای شاخه ها رو در نضر بگیر. اگه یه کلید نقطه رو شاخه بگذاری میتونی اون و اطافشو روشن یا تیره تر کنی یا رنگش رو قهوه ای یا سبز تر. اما اگه همون نقطه رو کمی تکون بدی که بره تو نور خصوصیات تغییراتشو میده به منطقه جدید. این قابلیت در پلاگین viveza از همین شکرت به طور مستقل و فکر میکنم بسیار قوی تر وجود داره. این قابلیت مهمترین امتیازش تغییرات دقیق و سریع و بدون ماسکینگ هست. میشه در اصلاح نورپردازی و ماسک های پیچیده رنگ محور ازش به خوبی سود برد. من این یکی رو واقعا پیشنهاد میکنم.

در مورد ترکیب افکت ها مثل lightroom و camera raw نیست که افکتها رو به هم اضافه کنه و در آن واحد یک افکت انجام میده.
در باب کیفیت و جذابیت افکتهاش میتونم بگم خیلی جالبه اما برای تازه کارها. حرفه ای ها با اون قابلیتهایی که گفتم ازش حال میکنن.
من پیشنهاد میدم. به جای غرق شدن در یک پلاگین شلوغ افکتها و راههای اصلی رو در خود فتوشاپ دنبال کنی. پلاگینهای محدودی هستند که واقعا ارزش برادری با فتوشاپ رو دارند. اگر لایتروم رو دیدی من پیشنهاد میکنم خودت نصب کنی این یکی رو و ببینیش. اگر با camera raw کار نکردی بدون که انگار افکت به عکس رو یکجا ندیدی.
برو تو تنظیمات فتوشاپ (ctrl+k) و بهش بگو تو قسمت (file handling) و قسمت camera raw prefrences
و tiff رو بگذار رو open all
بعد میتونه تصویر تا عمق 16bit رو برات با چندین افکت موازی و تقریبا همه adjustment های فتوشاپ یکجا دوباره رنگ و نور پردازی کنه.
پلاگینهای colormancer و کار رد عمق بالا مثل 16 و 32 هم به کیفیت کار خیلی کمک میکنه.

در آخر بازم بگم این پلاگین یه پلاگین تا حدی تحاری هست و بیشتر از توانش شلوغه اما در قدرتش شکی نیست. هر جور راحتی

یا علی

سلام

یه فایل داره که setup هست.
میزنی تا خودش کاراشو بکنه و تو روند نصب خودش میگرده و فتوشاپ CS به بالای شما رو پیدا میکنه.
برای نصب شما کافیه از سریال نامبر مناسبش استفاده کنی
فتوشاپت رو باز میکنی و یه باکس جدید سفید رنگ با آیکن nik اضافه شده. روی یه عکس یکی از گزینه هاش رو میزنی.
یه پنجره باز میشه و ازت 4 تا چیز میخواد که سه تای اولی انتخابی هست و آخری که کد اصلی هست رو از فایل txt همراهش باید پر کنی.
فقط دقت کن که دو جور سریال داره یک سری برای ورژن لایت روم و یک سری برای فتوشاپ که شما فتوشاپی هه رو باید انتخاب کنی برای 3.1.0.0 اینه
HTML:
Color Efex Pro Serial #
1711-07136-ddeolbci-hnobhiha

1711-38780-dkciinio-adodcnba

1711-71517-ohddeoid-ilhplmkb

1711-24465-lmcbfjpd-gcgggjja

در جایی که نصب شده باشه هم برنامه اجرا میشه اما ورودی نداره .....!
برای ورژن لایت روم چون نصب نکردم ولی با جایگزین کردن فایلهای کرک شده در جای مشابه و کد مربوطه اونم حل میشه.

بازم اگه مشکل خاصی بود دقیق تر بپرس

میلاد طاووس بهشتیان
حضرت صاحب الزمان
تبریک بی پایان
یا مهدی

HOSSEIN.D

Well-Known Member
سلام.
برهانی جان یه سوال.
راستش من دو بار تست کردم ولی اصلا مسیر فتوشاپ خودم رو نشناخت.
یعنی با نصب پلاگین توی فتوشاپ هیچ اتفاقی نیفتاد.
ممنون میشم کمک کنید:rose:

سلامحسین

آیا شما به نصب پلاگین های فتوشاپ وارد هستین؟

اول کاملا مسیر نصب های قبلی رو پاک کن

بعد setup رو بزن
برنامه یه آدرس عادی برای نصب میگیره که مثلا سی پروگرام فایل هست
بعد یه مدتی ظاهرا هیچ کاری نمیکنه اما داره تو همون آدرس میریزه فایلاشو و فتوشاپتو میگرده تا پیدا کنه
صبر میکنی بعد از یه مدت یه پنجره باز میشه که توش نوشته مثلا فتوشاپ سی اس 5
بعدش یه نکست و فینیش

حالا برو تو فتوشاپ و یه عکس بیار و منوی فیلتر و پایین فیلترها از گزینه nik software میشه پلاگینو انتخاب کرد
البته قبلش هم تو یه باکس جدا میاد که فک کنم باید جاوا داشته باشی تا بشناسه.
بعدش هم سریال دادن و تمام

برای اینکه ببینی نصب شده یا نه علاوه بر جایی که خودت آدرس دادی برو زیر محل نصب فتوشاپ زیر شاخه پلاگینز یه شاخه به نام nik software باید باشه ...

اگه همه این کارا رو کردی و نشد یا درست انجام نمیدی اینا رو. یا یه چیزی مثل جاووا رو ویندوزت کمه. یا ... به هر حال من نمیدونم

ولی نکته مهم اینه که هیچی از دست ندادی. گفتم که شلوغیش زیاده اما تاثیرش بدک نیست!
اگر پلاگین magic bullet رو داری یا حتی پلاگین های colormancer و colormixer و viveza دیگه اصلا نیازی به این پلاگین نداری. دو تای وسطی رو تو گالری تری دی برای یه کار ماشین خودم آپ کرده بودم...

راستی اگه یه برنامه خفن و ساده میخوای sagelight رو امتحان کن. و قبلش lightroom
من چند روز نیستم. سعی کن خودت موفق بشی!

یا علی

HOSSEIN.D

Well-Known Member
سلام.
داداش برهانی راستش اولین باره دارم برای فتوشاپ پلاگین نصب میکنم.
اون صفحه ای که گفتید ورژن فتوشاپ توی سیستم رو میزنه اینه؟
3بار نصب کردم که هر 3بار این لیست خالی بود.
عکس رو نگاه کن.
ممنونم.:rose:

پیوست ها

• ftiuftu.JPG
    ftiuftu.JPG
    32.4 کیلوبایت · بازدیدها: 6
سلام

من الان کافی نتی سر زدم
پلاگین فتوشاپتو شناسایی نمیکنه
اگه حتما میخواییش باید رو دستگاه دیگه ای نصب کنی و فایلایی که میریزه زیر فتوشاپ و پروگرام فایل رو در جایهای مشابه رو دستگاه خودت بریزی تا کار کنه.
من نت ندارم که برات بفرستم.
اون برنامه ها که بهت گفتم خیلی بهترن
photodynamic hdr (pdhdr) هم بهشون اضافه کن
نصبشون هم راتحت تره و بهتر کار میکنن.
مدتی نیستم (قاچاقی سر زدم!)

یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا