تورو خدا کمک فقط تا 8 بهمن ماه فرصت دارم

samansbs

New Member
سلام دوستان من تو رو در وایستی افتادم و یه کار ور قبول کردم که یه طراحی یه سایت خیلی خیلی ساده است که باید با دریم ویور ساخته بشه . من اصلا با این برنامه بلد نیستم من با فرانت پیج بلدم تو رو خدا کمک کنید و یه سایت خیلی خیلی ساده برام درست کنید یه دنیا ممنون

YTERROR

Active Member
خوب با فرنت پیج درست بکن اگه ساده کاری نداره اگه .... قضیه اش فرق داره ولی در عمل خروجی فرنت پیج و دریم میشه گفت یکیه اگه اچ تی ام ال بخوای

bahy_my

Active Member
در ضمن میشه خواهش کنم دیگه از این عنوان برای تاپیکمات استفاده نکنی ؟
ممنون میشم

morsoltany

Active Member
اقا بگو چه سایتی می خوای اگر زیاد سخت نباشه برات درست می کنم

samansbs

New Member
سلام بجه مرسی از لطفتون من یه سایت ساده میخوام که فرقی هم نمیکنه راجع به چی باشه

خیلی ساده ساده

esf-kh

Member
اگه سایت ساده می‌خوای چرا اصرار داری با دریم ویور اینکار و بکنی . اگه سایتت html هستش و با دریم ویور هم بلد نیستی کار کنی همون فرانت پیج بهتره . هم فارسی رو خوب ساپورت می کنه هم راحت‌تره . ولی اگه می‌خای سایتت داینامیک باشه دریم ویور می‌تونه کمک خوبی باشه . به هر حال باید اول نوع تقاضات رو تعیین کنی بعد اونوقت بشه گفت با کدوم راحت تر می‌تونی طراحی کنی . در ضمن اگه سایتت خیلی ساده هستش و ظاهرش برات زیاد فرقی نمی‌کنه می‌تونی از تمپلیت‌های خود فرانت پیج استفاده کنی . یا مثلا یک سری برنامه ها هستند که طراحی را به صورت ویزاردی انجام می‌دن . الان اسمشون یادم نیست . یا اینکه دست آخر اگه خیلی کارت گیره برو سی‌دی‌های تمپلیت آماده تو بازار و بگیر روش دست‌کاری کن و تحویل بده . ولی در هر صورت بهتره طراحی رو از بیس خودت انجام بدی چون دردسر بعدی اینکار بشتر از نفعش هست . البته یادم رفت تاریخ و ببینم . امروز 13 بهمنه !!!!

اگر دوست داشته باشی من صادقانه کمکت میکنم اگر خدا خواست

از هر دست بدهید از همون دست می گیری

بدهید تا به شما داده شود عسیی مسیح

جدیدترین ارسال ها

بالا