torrenthost
New Member
سلام
حتما با Torrent Flux آشنا هستید
با توجه به نیاز به لینک مستقیم تورنتی که وجود داره تصمیم به راه اندازی سیستم کردم
سیستم رو این جوری می فروشم
تعداد کاربر مجاز برای استفاده : 10 نفر
تعداد کاربر فعلی : 1 نفر
مانده مورد نیاز : 9 نفر
کل حجم برای 10 نفر 50 گیگابایت به هر کاربر 5 گیگ می رسه ( یعنی شما 5 گیگابات دارید اگه فایل رو پاک کنید حجمتون بر می گرده.)
پهنای باند نامحدود !
تعداد تورنت همزمان برای هر کاربر 2 عدد.
قیمت : برای استفاده از این سرویس ماهیانه 7 هزار تومان برای هر کاربر در نظر گرفتم که فکر کنم قیمت خوبی باشه.
مدت تحویل 48-72 ساعت (به علت شروع و زیادی کار این ماه تحویلش دیر میشه ولی از ماه های آینده سریعتر انجام میشه).
در مورد سرعت سرور باید بگم سرعت خوبی داره تورنت های سالم رو با سرعت خوبی دریافت می کنه.
دوم
هاست توررنت :
50 گیگابایت + پهنای باند نا محدود ماهیانه 30 هزار تومان
70 گیگابایت + پهنای باند نا محدود ماهیانه 45 هزار تومان
پیام خصوصی بزنید.
حتما با Torrent Flux آشنا هستید
با توجه به نیاز به لینک مستقیم تورنتی که وجود داره تصمیم به راه اندازی سیستم کردم
سیستم رو این جوری می فروشم
تعداد کاربر مجاز برای استفاده : 10 نفر
تعداد کاربر فعلی : 1 نفر
مانده مورد نیاز : 9 نفر
کل حجم برای 10 نفر 50 گیگابایت به هر کاربر 5 گیگ می رسه ( یعنی شما 5 گیگابات دارید اگه فایل رو پاک کنید حجمتون بر می گرده.)
پهنای باند نامحدود !
تعداد تورنت همزمان برای هر کاربر 2 عدد.
قیمت : برای استفاده از این سرویس ماهیانه 7 هزار تومان برای هر کاربر در نظر گرفتم که فکر کنم قیمت خوبی باشه.
مدت تحویل 48-72 ساعت (به علت شروع و زیادی کار این ماه تحویلش دیر میشه ولی از ماه های آینده سریعتر انجام میشه).
در مورد سرعت سرور باید بگم سرعت خوبی داره تورنت های سالم رو با سرعت خوبی دریافت می کنه.
دوم
هاست توررنت :
50 گیگابایت + پهنای باند نا محدود ماهیانه 30 هزار تومان
70 گیگابایت + پهنای باند نا محدود ماهیانه 45 هزار تومان
پیام خصوصی بزنید.