پشتیبانی توده سرباز رمی (400)

poriaabaci

Member
با سلام خدمت دوستان عزیز و تشکر دوباره از استاد عزیزم آقا مهدی
کار جدیدم مربوط به یه ایده قدیمی از یکی از کارای دانشجوییم هست که
یه کار کانسپت بود که من با چند تا تیکه آهن یه کره درست کردم و چند تا نیزه ازش در آوردم
وقتی استاد پرسید این چی ا گفتم توده سرباز رمی و چون خیلی دوسش داشتم مودلش کردم
نور پردازی با یه سان گنده و اچ دی ار ای و انوایرومنت انجام شد البته با وی ری و مکس
بعد کنتراست و اضافات کار در فوتوشاپ اضافه شد خروجی نهایی برای جاپ 50.70 است ولی من سایز کوچیکشو واستون گذاشتم اسکیس مدل و مپ همگی کار خودم هست ممنون میشم نظر بدید

پیوست ها

• room 1.jpg
    room 1.jpg
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 231
  • final moncorm.jpg
    final moncorm.jpg
    1.6 مگایابت · بازدیدها: 212

Hamed

Active Member
سلام
اول تبريك ميگم به شما كه خلاقي چيزيو كه فكر كردي ميسازي كه اين خودش خيلي خوبه
دوم شما تو چه رشته اي فعاليت داري اگر ناراحت نميشي اخه ديدم خيلي كار هنري شده...
كاراتو ديدم من خودم يه زماني انيميشن كار ميكردم يه چيزاي بلدم چه ربطي داره ربطش اينكه ما چند نوع فيلد كاري داريم
1 - modeling
2 - rendering
3 -animat
4 - ....داخلي خارجي ووو
اگر شما كارت انيميشن و از يه فريمو picكردي كه خيلي خوبه قابله قبول اما اگر كارت در مورد يك محيطه كه حالا بايد يه جور ديگه نقدش كرد
ولي در كل كار خوبيه
سوم لطفا بنويس با چه نرم افزار هاي كار كردي توي تايپيت هاي بعدي
منتظر كاراي بهترت هستم

علي علي

علي علي

Hamed

Active Member
من نديدم انقدر راجبعه استاد توضيح دادي كه من متوجه نشدم كه اسم نرم افزار رو نوشتي معذرت...:):):)

poriaabaci

Member
عزیزم نرم افزار ها رو نوشتم کار تک فریم هست و دلی انیمیشن هم که دست رو دلم نزار دل خوش سیری چند اگه دل خوش باشه 300 و شرک هم میسازیم
این کار صرفا یه ایدست که تو ذهنم بود

Hamed

Active Member
ميفهمم چي ميگي
خوب حالا
1 - اين نو ترك روي ديوار اصولا به اين وسعت اتفاق نمي افته كه شما كشيدي بشتر براي جاهاي خوشك نه نمور چون outside شما فكر كنم اگر بافتشو درشت تر كني ورندوم بعضي جاها ريز بهتر بشه
2 - نما هاي تخيلي اصولا نقدش سخت چون كسي پيش فرض ذهني شمارو نداره ولي گفتم اگر طرحشم كار خودت يه پون خيلي خوبه
3 - خط افق خيلي ماته
4 - كارت نويزه ضعيفي داره
5 - جاي دوربين كمي پاين تر بود خيلي گيراي تصوير بيشتر ميشد نميشد تو رندر دوم تو رندر اول جاش خوبه
6 - ديوار سوم دسته راست متريالش خوب نشده انگاري خامه
7 - خون رو ديوار سمت چپ انگار با فتوشاپ حجم نداره يه جوري به نظر ميآد نميآد؟؟؟
كار جالبي هرچي بيشتر ميبنم بيشتر به سختي هاي كارت پي ميبرم در كل علي يارت باشه

علي علي

poriaabaci

Member
نظر لطفت همش ههههههههههههههههفت مورد غلط!!!!!
گفتم اسکیس تا متریال همش کار خودم متریال دیوار خام نیست مثلا عمق میدان جای دوربین تو هر دو کار یکی ا نویز کار با فوتوشاپ اضافه شد یه کم نویز لازمه ممنون از راهنماییت

*farshid*

کاربر VIP
سلام
کار زیبایی شده ...
مخصوصا قسمت سپرها
خون های دو بعدی رو خیلی خوب کار کردی ... بجای براش عکس خون نتیجه بهتری هم میداد.

تنها نقدی که به کارت میکنم کادر بندی کارته
لازم نیست کل فضای طراحی شده رو تو کادرت نشون بدی
به نظر من یه رندر کلوزآپ از قسمت سپر ها خیلی هنرمندانه تر میکرد کار رو...

یه نظر دیگه...
شمایی که کارتو میذاری اینجا تا بچه ها نظر بدن ... بهتر نیست خودتون هم در مورد کار دیگران نظر بدین؟!...
بعضی ها هستن که ماهی یه بار سر میزنن یه کار میذارن و بعد بای بای

بابا !!!!!!!! بیاین نظر بدین تا فروم رونق بگیره

من خودم سعی میکنم برای هر کاری که میبینم یه چند سطری نقد بنویسم...

شما هم که کارت ردیفه مطمئنا نقد هات میتونن مفید باشن...
منتظر نقدهات هستم... فعالیتتو بیشتر کن عزیز دل :rose:

Hamed

Active Member
منم با فرشيد كه هميشه تخصصي كارو نقد ميكنه موافقم شما با همچين كاري حتما تجربه خوبي تو مكس داري بهتر ازش براي راهنمايي به ديگران در فروم استفاده كني.

علي علي

Mehdi_Lover3dsmax

مسئول مدرسه گرافیکی سه بعدی
سلام
بازم یه کار هنری با ایده خوب
خیلی خوب میتونی حس رو توی کارهات برسونی

تکسچر ها رو خوب دادی ولی بازم میتونستی بهتر و با جزئیات بیشتر بدی
نمی دونم با bodypaint کار کردی یا نه ؟
یا توی این کار ازش استفاده کردی یا نه ؟
من یه سری اموزش برای body paint توی مدرسه گذاشتم
اگه ازش استفاده کنی نتیجه کارت خیلی حرفه ای تر میشه

یه مقدار دیسپلسمنت دیوار ها و تکسچرش یه دست شده
خون های روی زمین خیلی خوب شدن
خیلی خوبه که از hdir استفاده کردی

Farrokh

Active Member
خیلی خوبه
تکسچرینگ کار خیلی خام و فلت به نظر می رسه

و به نظر منم نمای کلوز آپ از سپر ها خیلی خوشکل تر می شد

پیروز باشید

*farshid*

کاربر VIP
ماکتی ساختی خیلی جالب شده
خوشمان آمد:rose:

من هم نظر فرخ رو تایید میکنم...
تو نقدی هم که قبلا نوشته بودم به رندر گرفتن کلوز آپ از سپرها اشاره کرده بودم
چرا؟
چون متریال سپر ها و زیباییشون خیلی بیشتر از محیطیه که توش قرار گرفتن

اسم رندری که گرفتین اینه: توده سرباز رومی...
ولی توده سرباز رومی تنها 20% مساحت رندر رو به خودش اختصاص داده

موفق باشی و کامیاب :rose:

Farrokh

Active Member
چرا که نه

خام یعنی بی کیفیت
برای تکسچر کردن یک همچین سطحی باید تکسچری با رزولوشن به مراتب بالاتر از این استفاده بکنی

نکته ی دوم اینه که سایز تکسچرت نسبت به سپر ها (مثلا ) خیلی بزرگتره

نکته ی سوم اینه که تکسچرت خیلی یکنواخته

اون هم به این دلیله که برای ساخت یک بافت ارگانیک فقط به یک تکسچر اکتفا کردی
شما می تونستی مدل سازی و تکسچر رو با هم پیش ببری
مثلا یک سری برآمدگی و فرو رفتگی با حالتر از اینی که هست برای کوه بسازی یک سری خار و خاشاک توی دیواره ها بذاری (که تازه می تونن سایه هم بندازن و به تکسچرت بعد بدن)
یک سری خراب شدگی ها و ریزش کوه رو بذاری

و خیلی خیلی ریزه کاری دیگر

حرف من این هست که به نسبت مساحتی که کوه از کارت اشغال کرده
ریزه کاری بسیار پایینی داره

پیروز باشی

و من به این می گم خام بودن

MVGM_Soft

Active Member
خسته نباشی کار زیبایی شده
از طراحی سه بعدی و ابزارش چیزی سرم نمیشه, این نظر ها هم اگر درست نیستند به بزرگی خودتون ببخشید
اول اینکه تعداد نیزه ها با تعداد سپر ها نمیخونه حتی اگر حساب کنیم که هرکس 2 تا نیزه داشته باشه با 100 نیزه ای که شما قرار دادید باید 50 نفر زیر اون سپر ها باشن
که به نظر من حداکثر می تونن تا 25 نفر باشن (با توجه به تعداد سپر ها که حدودا 25 تا هستند)
سپر ها به نظر حلبی میان , خون هایی هم که روش ریخته طبیعی نیست
تیغه نیزه ها صاف بنظر میرسند مثل اینکه کارد آشپزخونه بالاشون نصب باشه
یکم فراتر بخوایم بریم می بینیم که اینا به اینصورت قرار گرفتن تا در امان باشند در حالی که فاصله سپر تا زمین خیلی زیاده بهتر که این فاصله کم بشه و یا حتی از سپر حای مربعی استفاده کنید
از اونجایی که این یه آرایش نظامیه پس نیزه ها باید منظم تر باشند و کمی بهم خوردگی باشه نه تا این حد
اگر سپر ها آرمی یا چیزی روشون داشته باشن فکر کنم زیبا تر بشه
اگر چند نفر که مردن و چند تا نیزه و شمشیر هم رو زمین باشه فکر کنم بیشتر صحنه رو به واقعیت نزدیک کنه
چنین دیواره هایی معمولا برای دره ها هستند من ربط این دیوار ها با ائن ورودی خراب شده رو نتونستم متوجه بشم اگر کمی فضا بازتر بود و پشت هم صفی از لشکریان در حال تیر اندازه یا حمله بودند جالب میشد

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

طرح قشنگي شده، خسته نباشيد

جسارتا دوستان راجع به مباحث فني طرح شما صحبت كردن و نظر دادن اما من ميخواستم يك گام بيام عقب تر و ايده شما رو نقد كنم.

چيزي كه در تاريخ وجود داره فرم پوشش و آرايش نظامي سربازان رومي با چيزي شما طراحي كرديد متفاوت هست.

تو ارتش روم باستان معمولا سپرهاي پهن و بزرگ و مستطيل استفاده مي‌شده و آرايش نظامي توده سربازان هم به صورت مربع مستطيل بوده.

يعني حداقل 10 سرباز در جلو كه سپرها رو به صورت عمودي و كنار هم نگه ميداشتن و پشت اين سربازان به ترتيب يك رديف تير انداز و يك رديف سرباز با سپر قرار ميگرفتن. سربازان رديف هاي بعدي سپرها رو روي سر و پهلوها نگه ميداشتن و فضاي بالا و چپ و راست رو محافظت ميكردن.

نيزه‌ سربازان فقط در زمان حمله بيرون مي‌اومده و در زمان دفاع يعني زماني كه سپرها به حالت بسته بودن به طور منظم كنار پاي سربازان قرار داشته.

سپرهاي دايره‌اي و كوچك بيشتر مخصوص چابك‌سواران پارتي بوده كه آرايش نظامي اونا كاملا متفاوت از اين چيزي هست كه شما طراحي كرديد

موفق باشيد
:rose:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا