عرض سلام و خسته نباشید به همه ی دوستان گل
اقا من یه مقدار هاست و دومین نیاز دارم !
2 تا دات کام
و 2تا دات ORG
مدتش : دومین و هاست یک ساله
قیمت. Com که معلومه 6 تومن !
و قیمت . Org : ( شرکت فراهاست میده 2500 ! و شرکت هاست افرین میده 1500 تومن البته هاست افرین بدون هاست این قیمت نمیده ولی قیمت فراهاست که خوبه البته کنترل پنلشم فکر کنم انلاین نیک باشه)
خوب حالا من حدود 1 GB فضا نیاز دارم فضای لینوکس ! البته هر شر کتی یه قیمتی میده از 20 گرفته تا 40 والا دیگه یه قیمت منطقی بدید ! البته اون به کیفیت خدمات و صد البته به صداقت و انصاف شما بستگی داره
درضمن هاستش باید تمام امکانات رو داشته باشه و امنیتشم بالا باشه و مسعله مهمتر add on domin داشته باشه و مقدارشم بالا باشه ! و مسعله ی مهمتر پهنای باندشم بالا باشه البته تا حد قابل توجه نه دیگه خیلی زیاد که باعث شرمندگی من بشه
خوب یه جمع و تفریق کنید اینا چقدر شد ؟ زود باشید
فکر نکنم زیاد بشن
خوب حالا پیشنهاد بنده :
اقا من یه 5 تا لینک بوکس دارم و 3-4 تا وبلاگ ! پربازدید
خوب ببینید امار یکی از لینک بوکس هام روزی 100.000 نفر هست !
و بغیهه هم بین 30.000 تا 70.000 نفر در روز !
که البته از این مقدار هم بیشتر میشن ! مطمعن باشید . چون قراره تا همین چند روز دیگه مسعله ی اینترنتم حل بشه و انشاالله با سرعت 256 کانکت بشم و باخواست خدا دیگه حل میشه
خوب بریم سراغ اصل موضوع !!!
خوب ببینید من یه شرکت معتبر میخوام نه از این ها که فردا روز بیان و جمع کنن برن پیکارشون ! یه شرکت معتبر با پشتیبانی 100 درصد ! و هاستشم تمام امکانات رو داشته باشه و کنترل پنل دومین هم که باید در اختیار خودم باشه و کنترل پنلشم انلاین نیکی باشه ! و چند تا از مشتری هاشو به من معرفی کنه !
مسعله پولش نیست مسعله ایجاس که من کلی زحمت بکشم و فردا روز کسی جوابگو نباشه ! چون ماشاالله هزار ماشاالله هر ایرانی که کمی انگلیسیش خوب باشه زرتی میره با یکی از شرکت های خارجی قرارداد میبنده و هاستینگ میزنه
یا شما مقدار پول رو بگید که من به شما بدم و تمام !
یا در ازای این کار من برای شما تبلیغات میکنم مدتشم ذکر کنید !
و بگید تو کدوم یک از لینک باکس ها یا وبلاگ های خودم براتون تبلیغ کنم ؟ ! و نوع تبلیغ ! مثلا تو وبلاگ های خودم میتونم براتون بنر بزارم ! و لینک و لینک باکس میتونم لینک ثابت رنگی و یا لوگو
چون هر شرکتی هاستینگی نیاز به مشتری داره تا مخارجش تامین بشه و فکر نکنم یکی دوتا دومین و مقداری فضا براش چیز زیادی باشه !
به هرحال هرجور میل خودتونه یا من به شما پولشو میدم یا براتون تبلیغ میکنم
هرکی شرکتی که اون شرایطی رو که من گفتهم داشته باشه و قیمت و کیفیت و امنیتش خوب باشه مخصوصا قیمتش
و با شرایط منم موافق باشه ! البته فرقی نمیکنه واسه من چون همینجوریشم من واسه ثبت کردن یک لینک فقط یک لینک اونم فقط تو یک لینک باکس 9000 تومن میگیرم اونم فقط برای یک ماه ! ولی من به شما بیشتر از لینک میدم و اونم رنگی ! و درضمن جای خوبی هم میزارمش ! و تو یک لینک باکس ثبت نمیکنم بلکه بیشتر از یک باکس
منتظر جوابم هستم
موفق باشید![Wink :wink: :wink:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_wink.gif)
اقا من یه مقدار هاست و دومین نیاز دارم !
![Wink :wink: :wink:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_wink.gif)
2 تا دات کام
و 2تا دات ORG
مدتش : دومین و هاست یک ساله
قیمت. Com که معلومه 6 تومن !
![Confused :-? :-?](/styles/majidonline/smilies/majidonline_confused.gif)
و قیمت . Org : ( شرکت فراهاست میده 2500 ! و شرکت هاست افرین میده 1500 تومن البته هاست افرین بدون هاست این قیمت نمیده ولی قیمت فراهاست که خوبه البته کنترل پنلشم فکر کنم انلاین نیک باشه)
خوب حالا من حدود 1 GB فضا نیاز دارم فضای لینوکس ! البته هر شر کتی یه قیمتی میده از 20 گرفته تا 40 والا دیگه یه قیمت منطقی بدید ! البته اون به کیفیت خدمات و صد البته به صداقت و انصاف شما بستگی داره
درضمن هاستش باید تمام امکانات رو داشته باشه و امنیتشم بالا باشه و مسعله مهمتر add on domin داشته باشه و مقدارشم بالا باشه ! و مسعله ی مهمتر پهنای باندشم بالا باشه البته تا حد قابل توجه نه دیگه خیلی زیاد که باعث شرمندگی من بشه
خوب یه جمع و تفریق کنید اینا چقدر شد ؟ زود باشید
![Laughing :lol: :lol:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_laugh.gif)
فکر نکنم زیاد بشن
خوب حالا پیشنهاد بنده :
اقا من یه 5 تا لینک بوکس دارم و 3-4 تا وبلاگ ! پربازدید
خوب ببینید امار یکی از لینک بوکس هام روزی 100.000 نفر هست !
و بغیهه هم بین 30.000 تا 70.000 نفر در روز !
که البته از این مقدار هم بیشتر میشن ! مطمعن باشید . چون قراره تا همین چند روز دیگه مسعله ی اینترنتم حل بشه و انشاالله با سرعت 256 کانکت بشم و باخواست خدا دیگه حل میشه
خوب بریم سراغ اصل موضوع !!!
خوب ببینید من یه شرکت معتبر میخوام نه از این ها که فردا روز بیان و جمع کنن برن پیکارشون ! یه شرکت معتبر با پشتیبانی 100 درصد ! و هاستشم تمام امکانات رو داشته باشه و کنترل پنل دومین هم که باید در اختیار خودم باشه و کنترل پنلشم انلاین نیکی باشه ! و چند تا از مشتری هاشو به من معرفی کنه !
مسعله پولش نیست مسعله ایجاس که من کلی زحمت بکشم و فردا روز کسی جوابگو نباشه ! چون ماشاالله هزار ماشاالله هر ایرانی که کمی انگلیسیش خوب باشه زرتی میره با یکی از شرکت های خارجی قرارداد میبنده و هاستینگ میزنه
یا شما مقدار پول رو بگید که من به شما بدم و تمام !
یا در ازای این کار من برای شما تبلیغات میکنم مدتشم ذکر کنید !
و بگید تو کدوم یک از لینک باکس ها یا وبلاگ های خودم براتون تبلیغ کنم ؟ ! و نوع تبلیغ ! مثلا تو وبلاگ های خودم میتونم براتون بنر بزارم ! و لینک و لینک باکس میتونم لینک ثابت رنگی و یا لوگو
چون هر شرکتی هاستینگی نیاز به مشتری داره تا مخارجش تامین بشه و فکر نکنم یکی دوتا دومین و مقداری فضا براش چیز زیادی باشه !
به هرحال هرجور میل خودتونه یا من به شما پولشو میدم یا براتون تبلیغ میکنم
هرکی شرکتی که اون شرایطی رو که من گفتهم داشته باشه و قیمت و کیفیت و امنیتش خوب باشه مخصوصا قیمتش
منتظر جوابم هستم
موفق باشید