توابعی که باید موقع load اجرا شوند

foranyone

Well-Known Member
سلام برای اینکه توابعب موقع laod صفحه اجرا شه به غیر از onload از چه رفشی میشه استفاده کرد ؟

راستش یه فایل php دارم که توش از اسکریپت شهرها و استان ها استفاده کردم ، وقتی صفحه load میشه باید

استان ها load بشه توسط تابعی شبیه به fillCategory!

حالا مشکلم اینه من می خوام با آجاکس از این فایل php خروجی بگیریم ، نه میتونم از onload استفاده کنم چون همیشه که

از این سند فایل php قرار نیست نتیجه بگیرم !

موندم چیکار کنم .:-?

eAmin

Well-Known Member
سلام.

راستش من نفهمیدم چی شد!:-?
این تابع fillCategory توی php بکار می ره یا JavaScript ؟
این قسمتش برام خیلی گنگه، برای چی قرار نیست، همیشه از این سند php خروجی بگیری؟

foranyone

Well-Known Member
شاید خیلی گنگ توضیح دادم اجازه بدین کاملتر توضیح بدم :wink:

من دو تا select دارم یکی برا شهر ها یکی هم برا استان ها

باید وقتی صفحه لود میشه ، یه تابع جاوا اسکریپتی به نام fillCategory استان ها رو لود کنه

حالا فرض کنین یه فایل form.php داریم که این استان ها و شهر ها تو اون نوشته شدن

الان فرض کنین صفحه لود میشه و تموم میشه من می خوام از فایل form.php خروجی بگیریم با آجکس

الان چون دیگه onload اجرا نمیشه ، fillCategory هم اجرا نمیشه تا استان ها رو لود کنه

eAmin

Well-Known Member
سلام.

شرمنده، خیلی دیر شد. این چند وقته خیلی درگیرم.
--------------------------

تازه فهمیدم منظورت چیه!

شما توی فایل form.php از JavaScript استفاده کردی، درسته؟ و وقتی می خوای این فایل رو لود کنی کدهای جاوااسکریپت اجرا نمی شن، همینطوره؟

خب اگر مشکلت همینه که واضحه کدهای جاوااسکریپت اجرا نمی شن، چون وقتی شما با ایجکس فایلی رو لود می کنی، جواب اون یه صورت استرینگ برگشت داده می شه.

برای حل این مشکل شما باید، با regex و یا راه غیر منطقی دیگه با توابع دیگه مثل indexOf و ... بیای تگ script رو از اون فایل جدا کنی و جداگونه اون رو با تابع eval کدها رو اجرا کنی. 2 بار قبلا در اینباره بحث شده و جواب داده شده، جستجو کن شاید بتونی پیدا کنی. اگر نتونستی خودم پیداش می کنم.
اگر هم از jQuery استفاده می کنی، خیلی راحت می تونی با متد load اینکار رو انجام بدی بدون هیچ درد سری.
کد:
$('#div1').load("form.php");

foranyone

Well-Known Member
مرسی امین جان دشمنت شرمنده

دستت درد نکنه ، من این 2 تا تاپیک رو بررسی میکنم اگه مشکلی داشتم همینجا گزارش می دم :d

بازم ممنون از لطفی که بهم کردی

جدیدترین ارسال ها

بالا