تهیه دومین و هاست از سرویس خارجی

سلام

من قبلا هم در این باره چندتا پست داشتم. بعد از مدتی پرس و جو ، قصد دارم تا دومین و هاست مورد نیازم

رو خودم ثبت کنم. برای ثبت دومین RegisterFly مد نظر من هست. ایران هم جز لیستش هست. ولی برای

هاست نه ؟ در ضمن اگه بشه می خوام هاست رو از ایران بگیرم ؟ راستی کارت اعتباری مجزای رو جاهای

معتبری تو ایران می فروشن ؟ من حدود 20 دلار نیاز دارم. نظر شما راجع به Registerfly چیه ؟ هاست چی ؟

و همچنین کارت اعتباری مجزای (Virtual master or visa card ) ؟

Registerfly
کارش حرف نداره - من چند روز پیش 2 تا دامین ثبت کردم!
مدیریت دامین و ... آخرشه!
در مورد کارت اعتباری هم یه پیغام خصوصی بهت میدم که با مشکل من بر نخوری!

ممنون دوست عزیز

خب حالا مشکل کارت اعتباری رو چطور حل کنم ؟

می شه یه جای معتبر رو معرفی کنید

من ترسم اینه که نکنه بهم کارت اعتباری دزدی بدن

دزدی که نه !
شرایط دریافت کارت اعتباری که مثلا در سایت usa.visa.com وریفای (verify) بشه باید شرایط زیر را داشته باشی ( عمومی )
1) در گشوری باشی که مورد تصدیق کشور صادر کننده کارت باشید!
2) اقامت اونجا رو داشته باشید!
3) حساب بانکی داشته باشی با یه حداقل موجودی مد نظرشون در کشورشون ( یا جایی که مورد تاییدشون باشه - اما مثلا یکی از آشنای ما از آلمان اومد انگلیس زندگی میکنه - همه کارای بانکیش رو مجددا انجام داد - ضاهرا محدودیتی قائل شده بودند )
4) اونجا صاحب یه چیزی باشی ( حتی اگه شده صاحب یه خط تلفن ) یعنی یه Billing یا صورت حساب حداقل از طرف دولت به نام شما صادر شده باشه!
5) شخصا به دست خودت کارت رو میدن که باید حضور داشته باشی!

البته یه کارایی میشه کرد از همینجا - باید کارت پایان خدمت یا گذرنامه و ... داشته باشی به عنوان مدرک برای بانکهای خارجی - که نمیدونم تا چه حد اعتبار قائل میشن! )
آخه پیش خودم گفتم اگه بشه آشنای ما به نام خودش بگیره ( همه چیز به نام خودش ) بعد کارت رو برا من بفرسته! اما ظاهرا نمیشه!
---------------------------------------
کارتی به نام کارت اعتباری مجازی و ... براشون معنی نداره ( البته تا اونجا که من میدونم ) اینک یه سری سایت هستند - میان این کارت ها رو ارائه میدن!
من متاسفانه نمیتونم جایی رو معرفی کنم ! معلوم نیست چی پیش بیاد از بنده ببینید!

شاد باشید.

یعنی چی چیکار میکنند؟
1) سوال کنین - من نمیدونم !
2) من خودم سرم اومده که یه شرکت بزرگ ( اسم نمیارم - تهران هم هست ) دامین با کارت تقلبی و هک شده برام ثبت کرده بوده - حالا دامن بلاک شده !

------------------------------------------
یادتون باشه اگه نخوان خدایی کار کنند - متاسفانه راه واسه کلک زدن به شما همیشه هست!

ady_constantine

Active Member
فقط توجه بکنید که ساپورت رجیسترفلای بسیار ضعیف است .
تنها چیزی که باعث شده رجیسترفلای مورد توجه قرار بگیره ، روش های پرداخت های مختلفی داره که هر کسی در اینترنت می تونه پرداختش را با یکی از روش هایی که گذاشته انجام دهد .

برای هاست ، من رجیسترفلای را توصیه نمی کنم ولی برای دومین می تونه خوب باشه !

HotHost.ir

Member
سلام
برای هاست میتونید روی ما حساب کنید. پشتیبانی 24 ساعته و نیز سرورهای قدرتمند ما کاملا در اختیار شما هستش.
قسمت مناسب خدمات بسیار عالی و جلب رضایت شما افتخار ما برای ارایه خدمات به شما میباشد.
جهت دیدن سایت اصلی اینجا کلیک کنید.
حتما مشخصات سرورهای ما را ببینید...

خب برای ثبت دومین می خوام هاست رو از ایران تهیه می کنم

راستی یکی از دوستان می گفت که یه کارت های پیش پرداخت شده اعتمادی نیست و احتمالا مشکل

پیش میاد سوال من اینه که شرکت های هاستینگ برای ثبت دومین چیکار می کنن

بعد این کارت اعتباری پرزی مربوط به سایت epaymenthub چطور هست

1Gharibe

Member
دوست عزیز غیر دزدی که نمیشه
خیلی دردسر داره
ضمنا اینا دزدی نیست وقتی آمریکا و انگلیس دارن حق مارو میخورن چرا از کارت اعتباریشون استفاده نکنیم
دوستان هر کی خواست پیغام بده هر کالای اینترنتی که بخواین با 80% پولش براتون میخرم

برای دامنه هم registerfly بد نیست ولی من از جای دیگه ثبت میکنم تا حالا هم بالای هزار تا دامنه ثبت کردم هیچ مشکلی هم ندارم با خرج کردن کارت های اعتباری

خب من دنبال یک کارت اعتباری معتبرم

نمی خوام دچار مشکل بشم همین

حالا چیزی سراغ دارید ؟

بعد خب طوری که من خبر دارم Registerfly سال 82 , 2000 دومین ایرانی رو بست اون هم نه برای تحریم بلکه

بخاطر ثبت بوسیله کالرت اعتباری غیر مجاز یا در اصل دزدی بوده

کارت اعنباری معتبر میخواهید؟
تو صغحه اول شرایطشو گفتم ( چند روز پیش تلفنی سوال کردم از آشنامون )
غیر از این هر چیزی باشه, جای ریسک داره!

NabiKAZ

Well-Known Member
شنیدم آنلاینیک هم قبلا اینقدر سختگیری نمیکرده، از موقعی که بعضی ایرانی ها با کارت تقلبی سرشون کلاه گذاشتن. کمی سفت و سخت گرفته و اولین شارژ رو حتما باید با مستر یا ویزا و اون هم مشخصات کامل کارت انجام بدی.

ضمناً من که با کارت اعتباری واقعی و معتبر هم در ثبت نام به مشکل برخورد کردم دیگه چه برسه و مجازی و قلابی و ..... (تو تاپیک همسایه نوشتم...)

Template

Member
سلام

من میتونم کمکتون کنم داخل سایت namecheap.com عضو بشید مبلغ ریالی پرداخت میکنید من براتون دومین ثبت میکنم و به اکانت شما انتقال میدم از اون به بعد دومین در کنترل پنل شماست و مالکیت اون هم تنها ماله شماست هر سال هم برای تمدید باز همین کار میکنم براتون.

iranpay.net

کارت اعتباری هم از آمریکاست و از بانک آمریکایی صادر شده.

خب یه نکته Registerfly سیستم E-gold رو قبول می کنه

من یه حساب e-glod باز کردم کسی از دوستان می تونه این حساب رو برای من شارژ کنه

این که دیگه احتمال پیش اومدن مشکل نداره ؟

1Gharibe

Member
اصلا مشکی نداره من تا حالا بیشتر از 500 هزار دلار فقط لپ تاپ خریدم
الان هم میخوام یه رم کینگستون 8 گیگ با یه مادربورد بخرم

دیگه جونم تو این کار در اومده

خب 1gharibe شما اینکار ور با ایگولد انجام دادید ؟

جالبه سایت
https://e-gold.com فیلتر نیست!

خب یه حساب ایگولد رو چطور می شه شارژ کرد ؟

بعد بازم اگه کسی در مورد Registerfly اطلاعی داره و یا ازش استفاده می کنه یه خورده توضیح بده از معایب و یا خوبیاش

خب خیلی از سایت ها می گن که ایگولد بسته شده و از اینجور مسائل

به نظر شما یک راه مطمئن برای خرید از یک سایت مثل Registerfly چیه ؟

ایا ایگولد با شرایط فعلی منطقی هست ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا