تهيه سيستم نرم‌افزاري نظارت بر عملكرد مالي اپراتورها در رگولاتوری

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6


مديرکل دفتر برنامه، بودجه و نوسازي و تحول اداري سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: كار كارشناسي سيستم نرم‌افزاري به منظور نظارت بر عملكرد مالي اپراتورها و شركت‌هايي كه از ما پروانه دريافت مي‌كنند در حال انجام است.


محمد محرابي در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: يكي از وظايف و فعاليت‌هاي مهم ما نظارت است كه در اين زمينه نظارت بر عملكرد مالي اپراتورها از جمله اپراتور اول (شركت ارتباطات سيار ايران) و اپراتور دوم (ايرانسل) را داريم.


وي افزود: همچنين نظارت بر عملكرد شركت‌هاي خصوصي و شركت‌هاي ندا نيز از جمله وظايف ماست كه در اين زمينه سيستم نرم‌افزاري در حال تهيه داريم كه به واسطه آن سيستم مالي اپراتورها، شركت‌هاي ندا (PAP) و ديگر جاهايي كه نظارت مالي آن‌ها به عهده ماست به سازمان ما لينك مي‌شود.


او با بيان اين كه كار كارشناسي اين پروژه در حال انجام است، ابراز كرد: در آينده نزديك سيستم بيلينگ شركت ارتباطات سيار ايران و همچنين سيستم مالي شركت‌هاي ندا و يا شركت‌هايي كه پروانه دارند نيز به اين سيستم لينك مي‌شود و از طريق آن كار نظارت مالي را انجام مي‌دهيم.



منبع
 

جدیدترین ارسال ها

بالا